Петък 13 беше миналата седница но се случи сега. Цяла североизточна България е под вода, загиналите сигурно ще надхвърлят петнадесет души, а щетите - милиард лева.
И една банка вече "глътна вода, удави се". Ще има ли още?
Петък 13 беше миналата седница но се случи сега. Цяла североизточна България е под вода, загиналите сигурно ще надхвърлят петнадесет души, а щетите - милиард лева.
И една банка вече "глътна вода, удави се". Ще има ли още?
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 20-06-14 в 17:55.
Във фейса се въртят едни клипове с причините за наводнението и типично по български, всяко чудо за 3 дни или до следващия инцидент.
Добро за някои стечение на обстоятелствата е, че банката "глътна вода" от тази поройната и вниманието на повечето народ е именно към голямата трагедия на хората, а не към банковия сектор. Което значи, че човещинка има още у народа, слава Богу. Но не е за подминаване и фактът, че коментирането на "неликвидността" на КТБ е меко казано затруднено... Коментари не са позволени в голяма част от публикациите в мрежата, теми по форуми се затварят "с намигване"... 'Щото паниката, видиш ли, била излишна, не за друго
Ами държавните пари?
Три дни истерия стигат, за да свършат парите в една разлюбена банка и БНБ да реши, че е крайно време да разсее слуховете - фалит няма, спокойно. Само че, ако имате влог в КТБ или получавате заплата по тяхна сметка, няма да може да изтеглите нито лев в следващите три месеца. А какво да кажат държавните компании, чийто пари се кътаха грижливо в трезора на Цветан Василев?
Нека само да изброим - АЕЦ „Козлодуй", НЕК, Електроенергийния системен оператор (ЕСО), "Булгаргаз", Национална компания "Железопътна инфраструктура", общини, съдилища и т.н.
Цялата статия на: Ами държавните пари? | webcafe.bg
Моят коментар: Доган чрез Пеевски намаза ските на бившото приятелче Василев и сега руска държавна банка VTB ще "хапне" супер изгодно четвъртата по-големина българска банка, барабар с всичките и активи.
Хихихихи! Руснаците поне плащат значи, а хАмериканците им викат ще ви вкараме в списъка и ще ви замразим откраднатите милиони дето сте изнесли за не определено време :D :D :DНе е ясно как точно е фискиран този процент, но се разбра, че има изключение - руската VTB, която с нейните 9 на сто собственост върху капитала на КТБ сега иска да я подкрепи или по-точно да я купи.
м/у др., дори пред малките квартални офисчета на КТБ има по няколко чакащи нещастника...
И да чакат и да не чакат, загубена кауза... Вече ще падне чакане... я три месеца, ако я обявят в несъстоятелност и повече...
Жена ми работи в болница и естествено по задължение заплатите им се превеждат е КТБ. Днес им преведоха заплатите и вече са блокирани сметките им! Ядосва се и с право! Утре ще си открие нова сметка в друга банка, че си сменя работата (болницата)! В тази банка се превеждат заплатите на държавните служители основно и с тези 3 месеца блокаж ще стане война...
Свиквайте с новия световен ред! Няма малки фирми, няма плащане в брой! Данъците колкото и да растат, няма мърдане :D
Това с банката не е от новия а от стария ред! Ето ти от новия световен ред:
Първият дрон за разпръскване на митинги и улични демонстрации - kaldata.com - IT News, Software, Hardware, Games
И сега, като поразсъждаваме малко какво се получава!!!? Демокрацията е политически строй при който народа си избира хора които да ги представляват и да им решават проблемите, а тези хора мислят средства за разпръскване на демонстранти! Хората протестират когато не са доволни от тези които ги представляват и те вместо да се откажат или да изпълнят волята на народа ще ги разпръскват със сила!
Ивчо, нещо ми се губи демокрацията при това наложено в момента положение което пък, на теб ти харесва!!! Нещо ме кара да си мисля, че тези които оправдавате политикато на хамериканците и гей съюза не сте у ред!
Блеки всичко и всяка тема обръщаш на политика и антиевропейска пропаганда... Сега и дъждовете и трагедията в техен резултат са заради демокрацията предполагам!
Между другото аз съм служил във вътрешни войски и такава машинария от гледна точка на жандармерията си е голяма екстра...
Вечният черен петък.
10-ти ноември 1989, петък
Неизвестен български изобретател спря времето. Експериментът продължава.
Моля, ако някой разполага с каквато и да е информация за копелето.....