На мен дори ми остават от план 150мин. Имам и 2000мгб и от тях остава много. Ще кажете как стигат ами повече работя и малко говоря.
На мен дори ми остават от план 150мин. Имам и 2000мгб и от тях остава много. Ще кажете как стигат ами повече работя и малко говоря.
Aз смaртфон нямaм, кaрaм с един дърт СОНИ ЕРИКСОН Т290.Имaм 200 минути в плaнa си без пaри към всичко и неогрaничено към 5 номерa и ми остaвaт по 100 всеки месец, просто не говоря много.
Аз пък съм си традиционалист-ползувам нормален телефон с най хубавата тарифа-служебната!Като ми трябва интернет-или във фирмата или в къщи на лаптопа!Нямам лимит,говоря свободно и в страната и на номера в чужбина.....Е,в ЕС де.....Като ги гледам тия големи телефони ми става лошо,че аз такъв тънък и фин ще му разкажа играта за седмица!Ползувам Самсунг,прахо и водоустойчив и с много яка батерия!.....Падал е,блъскан е,мокрен също.....Бетон!
E, има и по близо до това Мобилни услуги - Мобилен план на по-добра цена
Човече, какво му е по-близото, това е пълно безумие - някаква цена, която получаваш ако купиш друга услуга...
Виваком имат услуга, с която си добавяш каквото си искаш. Никой не е длъжен да се съобразява със странните ти изисквания, защото в реалност ти не си никакъв. Претенции към оператор може да имаш, когато станеш корпоративен клиент с поне 300 номера на абоманамент.
Надявам се да не приемеш поста ми като упрек или нападка.
Този пост е редактиран от gurcayy; 07-02-15 в 23:48.
Колега, тук категорично не съм съгласен. Претенции винаги може и трябва да има към оператора, защото е клиент и си плаща. Той може и да няма 300 карти, но винаги може да предложи, или да откаже още много потенциални клиенти от/за дадена услуга. Още си спомням, когато станах на 18, току що беше навлязъл Виваком на БГ пазара и закарах 12 души да си направим карти на сметка, беше добра промоция тогава. Също така и не пропускам да откажа доста хора да не се набутат там, където съм се набутал аз.
Нямах предвид това. Може би не използвах правилната дума. Исках да кажа претенция като вид на недоволство към дадена услуга, която не съответства на желанията ти - като на колегата, пуснал темата. Той иска много гигабайти и малко минути и изразява недоволството си от факта, че никой оператор не предлага услуга, съответстваща на НЕГОВИТЕ нужди. Няма оператор, който да се съобрази с тях - нито тук, нито по света. Претенция относно дадена услуга, тоест да променяш или създаваш план според нуждите си, оператор ще приеме единствено, ако си корпоративен клиент. Надявам се сега да съм се изразил правилно. Иначе съм съгласен с написаното от теб.
Така е! Понякога надменността и незачитането на дребния клиент може да изиграе лоша шега и на голямата фирма. България е малка страна и най-добрата реклама е "от уста на ухо".
Сега погледнах аз къде съм във Виваком : TRAFFIC UNLIMITED M+
обем израсходвани остават
3072000 340360 2731640
MAXICALL M - по 240 мобилни и 240 стационарни минути
за още 7 дни ми остават 70 моб. и 125 стац. мин. което ще стигне и остане и още "Файбър" нет и 200+ телевизионни канала общо 52.55лв.Ми добре е за мен.
Всъщност, не възприемам ситуацията по този начин.
Давам логично обяснение защо подобен баланс е необходим не само за мен, а ако не за всеки, то за повечето ползващи смартфони потребители.
Аз не искам услуга, дефинирана от специфични обстоятелства, а твърдя, че плановете на операторите не са пригодени както трябва към масовите нужди.
Kod, сигурен съм, че процентно хората на които ви е нужно много мегабайти бърз интернет месечно не сте много. Следователно нуждата ви не е масова. Ако много хора "мрънкат" на операторите, че им трябва нещо а те не го предлагат, рано или късно ще го предложат.
Може и да си прав, не разполагам с необходимата информация за генерални заключения. Но навсякъде около мен виждам доводи за правота на тезата ми - в градксия транспорт - всеки цъка, в кафенетата - всички цъкат, непрекъснато пищят звукови известявания за Skype, Viber отляво и отдясно, повечето модерни игри изискват връзка, цъкането изисква връзка.
По мои наблюдения, цъкащите значително превишават говорещите...