Аз пък искам да не е смартфон, ама да е с три карти! Халал да са им смартфонските глезотийки, само да има камера за снимки с добра оптика!
Аз пък искам да не е смартфон, ама да е с три карти! Халал да са им смартфонските глезотийки, само да има камера за снимки с добра оптика!
Аз пък мисля, че операторите тайно и полека вдигат цените и дори ми намирисва на някакъв сговор.
И аз съм от цъкащите постоянно.плана ми е на теленор 250мин към всички и 500мб. мегабаитите заминават за 10 дена,а от минутите винаги остават.понеже плана ми е на 20.90 сега гадовете не искат да преподпиша на 20лв.а ми набутват някакъв план за 25лв със 1000мб. и не знам колко си мин.
В момента операторите се късат да звънят за преподписване, защото от юли месец навлиза някакъв закон, според който ще може да се прекратява договор предсрочно без неустойки.
Аз пуснах онлайн заявка през My Telenor за допълнително споразумение към този план - Web&Talk. 1000мин към всички национални мрежи и Международна Зона 1 (100мин. от тези 1000 могат да се ползват към Международна Зона 2 и в Роуминг в EU), 2000МБ мобилен интернет за 20лв. за 2 години.
Точно такъв план за тези пари съм търсил винаги и за малко да го отърва ако не беше го публикувал тука. Благодаря!
И мен ме устройва идеално , както писах , ама днес не можах да посетя офис (предпочитам на място) , че може и някой бонус да дадат - на жената и смених преди две-три седмици плана и дадоха за 20лв Huawei Y511 - тъкмо на дъртото LG GT540 взе да му умира батерията ...
Бонус имаш възможност да си избереш и при онлайн подновяване на договора. Излиза ти списък със страшно много телефони (някои от които вече не са в наличност) и си посочваш кой модел искаш да ти пратят с договора. Можеш да избираш, както в брой да платиш, така и на изплащане към абонаментния план. Предимството в случая е, че имаш възможност да го върнеш в 7 дневен срок (за твоя сметка) в приличен търговски вид ако нещо не си доволен от телефона.
От вчера Теленор имат брутална оферта - 1000 минути към всички национални мрежи и 4000 Мб на макс. скорост за 20 лв на месец. Отделно имаш, доколкото помня, 400 минути и толкова Мб като резерв за целия период на договора.
Как е мобилният интернет на Теленор спрямо Виваком? В период на преподписване съм и се чудя дали да не си прехвърля номера от Виваком към Теленор. Плановете на Виваком са трагични в сравнение с другите оператори в момента или да изчакам да пуснат конкурентни? Много съм доволен от нета на Вива и не искам да съжалявам после. Какво мислите?
Нямам нужда от толкова трафик. Интересува ме офертата, за която писах - 800 мин към всички нац. мрежи и 4 гб за 20 лв/мес.