Честно казано нямам идея защо го пиша това, може би защото имам свободно време докато чакам работата да ме налази... В събота 25.07.2015 г. реших да ида до магазин Карфур в The Mall, не бях ходил от месеци там, а живея съвсем наблизо. Речено - сторено, рано сутринта бях там и още от далеч забелязах, че липсват посетители. Вярно, че нямаше още 9 часа, вярно, че е края на юли, демек отпускарски сезон, но все пак... Влизайки в магазина се озадачих от колосалното разстояние между отделните регали, с малка градска кола, не би било проблем да се разходиш из него. Изумлението ми продължи да нараства до момента в който стигнах "аквариумите" за колбаси и там ШОК и УЖАС!!! За пръв път от края на соца / зората на т.нар. "демокрация" виждах магазин с АБСОЛЮТНО празни щандове, даже бяха покрити с нещо като щори/капаци. Огледах се в сектора с мляко и млечни произведения, останали единични бройки, сякаш е бутик. Нямаха мая за хляб, даже солта им беше гръцка. Пастите за зъби подредени в колонка по една, за да запълнят празните щандове. От складовете бяха изкарали някакви дамски боти, явно много "подходящи" за сезона. Излязох потресен, сякаш се върнах назад във времето, затова и заглавието на темата е такова...