Хехе...гледам че се подготвя и раздел фантастика тук май[:D]......Студио 10та муза,що ли?[:D]
Хехе...гледам че се подготвя и раздел фантастика тук май[:D]......Студио 10та муза,що ли?[:D]
Бе зарибяват ни нещо... тоест не знам с каква цел де .
Не знам дали ни зарибяват ама и да ми ги дадат пак няма да ми стигнат за тое което ми трябва .Може би даже ще трябва да продам старата конфигурация и да си направя една хубава .
E как какво, ма то е ясно:
Аsus P4C800 Deluxe
P4 3.0 Ghz 800 FSB
MSI GF 5900 Ultra
Друго не ми требе за сега, пък и за тея пари, толкоз [:D][:D][:D]
Кайсо, май не си разбрал, че става въпрос за 1000USD, а не Кувейтски динари за тая сметка дето си приготвил
Еееми, айде аз ще доплатя малко от себе си бре )
Аsus P4C800 Deluxe ~ 220$-230$
P4 3.0 Ghz 800 FSB ~ 300$ - 350$
MSI GF 5900 Ultra ~ 550$ - 600$
Ко му плащаш [:D]
Еее, ти ми кажи как мога да ги спечеля, а аз ще ти кажа как ще ги изхарча. [:D][:D][:D]
Направете ги 10 000 и ще ви кажа така за 1000 нещо не ми хрумват идеи!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Направете ги 10 000 и ще ви кажа така за 1000 нещо не ми хрумват идеи!
<div align="right">оргинално мнение на Blade™</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А бе 1000 - хиляда са кой ти ги дава[]
Ами нека да бъде:
Gigabyte 8IPE1000-s, i865PE, 800Mhz, DDR400,AGP8x.....
P4 3,06Ghz, 800Mhz, 512k, 0.13, S479
CTX 17”, PR705F, 0.24, TCO99, Trinitron
ATI RADEON 9500, 64MB DDR Gbyte
а ако ми даваха 10 000 :Philips 42", 420P30, Plasma + DVD Samsung + 5.1ch 10 000W(PMPO) (MP3 decoder)
Аз бих си взела веднага ето този laptop: Compaq Evo n1020v. Има и по-хубави, но за тези пари - толкова:-))
Аз бих си взел:
- surrond система за около 150-200$
- цифров фотоапарат
ако останат пари бих се замислил за радио kbd + mouse logitech
Само малка част от тях ми стигат да платя на някой да задигне сичкото "Hardware" на DeathKnight [}]...а каквото остане от парите...ех, все нещо ще има да не си ъпгрейднал скоро[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само малка част от тях ми стигат да платя на някой да задигне сичкото "Hardware" на DeathKnight [}]...а каквото остане от парите...ех, все нещо ще има да не си ъпгрейднал скоро[:D]
<div align="right">оргинално мнение на 3Di</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За 500$ ще взема и стола, на който седи [] Че и него със стола, ако не нужно....
бе, стол си имам нелош..., ма виж DeathKnight ако се клоква -взимай го, ще ти дам 600$ [^]
Ще проверя със скалпел дали се клоква.... ще гледам да взема с него и онова куфарче с дисковете.... може някой да си ги хареса....