абе хора.
Спрете с тия съвети бре. Замислете се малко. Ако съм искал какъвто и съвет да е, да съм пуснал тема в 'общ софтуер" примерно с - "помощ, искам да си махна рекламата, от скайпа".
Целта на темата изобщо не е такава.
абе хора.
Спрете с тия съвети бре. Замислете се малко. Ако съм искал какъвто и съвет да е, да съм пуснал тема в 'общ софтуер" примерно с - "помощ, искам да си махна рекламата, от скайпа".
Целта на темата изобщо не е такава.
Ако е,че продуктите на MS стават все по-бъгави не съм съгласен. Ако е за досадни банери,не са толкова досадни.Без пари толкоз.Има платена версия на Skype, в която няма реклами.
значи според теб е нормално, да си купиш версия на скайп, за да нямаш реклами в нея. При условие, че този софт е безплатен и е нямало никога реклами преди, докато си беше на скайп? Също е нормално една от най богатите фирми в света, да точи цигански стотинки, по тоя начин? Не знам дали познаваш MSN messenger. преди около 17 години всеки ползваше това нещо и вървеше много добре. После мс решиха да го преименуват windows messenger. Като първо го направиха 200МБ-ов, добавяйки два три софта в него, начин да и направят реклама. А малко след това го натъпкаха с реклами, като днешния скайп. Сега отгатни къде е той?
Извинявай, не разбрах, че си искал просто да помрънкаш! Ама така е, то малко акъл трябва, но навреме - като го нямам, правя такива изцепки. Този целия анализ на съдържанието на темата, пък местоположението й, пък трето, пък четвърто - дойде ми много за капацитета.
Още веднъж, извинявай, че те притесних! С анализа и следващия път едва ли ще се справя, затова направо спирам да се опитвам да помагам на хората.
@shmi
ма мене ми е смешно бре. Не мрънкам.
Представи си сега. Некакъв човек си купува четка, за тоалетна чиния, от някакъв сайт и на края, обикновена анкета с банален въпрос. От къде ни познавате. А той дава отговор - видях ви рекламата в скайп.![]()
Това, че някой си купува четка за тоалетна чиния от сайт ,майтап ли е?
За съжаление си прав! Все още хвърлям по едно око на някое дистро веднъж на 2-3г, но нямам нерви вече да човъркам, а все се налага, ако ще и все по-малко. Всъщност стискам палци на линукс-общността отдавна, само че развитието иска признаване на проблема, и тук помагат разработчиците, а не разпенявените фундаменталисти по форумите. Все си мисля, че някой голям като Valve трябва да вземе нещата в свои ръце и да пръкне нещо прилично, както постъпи Apple с BSD... и все пак се намират i-потребители да признаят, че под windows цъкнята е по-пъргава. Я качи W7 и Ununtu под виртуална машина и овърхеда се усеща от космоса. И за тая работа не ти требе "вишо".
В интерес на истината от windows отбирам още по-малко - какво да правя, като качих 7-ци вкъщи и на работа за последно през далечната 2011-та? Извинете, че още си работят като през ден първи! А какво съм пипал през годините, в които сте ръчкали комповете, за да потеглят, има къде и как да се провери.
Откакто си купих Вин 8 с лаптопа забравих за сини екрани.
Е как може вече 3 години да не е забил един път?
Излъгах - един път леко зависна от наакан външен УСБ диск.
Та така за Виндоуса..
А как може един свестен офис за линукс да няма?
Аз не искам много само екуейшън едитор да поддържа...
ама ало ама помогнете, пак мрънкам и съм недоволен. Мрънкам, щото кат си пиша с една другарка, тя се оплаква, че това дето получава и го изписва над нейното. И искам да попитам, това нормално ли е? Ако може ало, да ми се обясни, щото в наш село, на това му викат бъг. Но ако идва от яка фирма, дето всичко знае, като тази на бат били, как трябва да се нарича?
ми нормално е, ако на някой часовника му не е синхронизиран .....