Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 49
Like Tree15Одобрявам

омръзна ми от microsoft

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Отговор: омръзна ми от microsoft

абе хора.
    Спрете с тия съвети бре. Замислете се малко. Ако съм искал какъвто и съвет да е, да съм пуснал тема в 'общ софтуер" примерно с - "помощ, искам да си махна рекламата, от скайпа".
    Целта на темата изобщо не е такава.
    jonov одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Ако е,че продуктите на MS стават все по-бъгави не съм съгласен. Ако е за досадни банери,не са толкова досадни.Без пари толкоз.Има платена версия на Skype, в която няма реклами.
    XIIID одобрява това.

4. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

значи според теб е нормално, да си купиш версия на скайп, за да нямаш реклами в нея. При условие, че този софт е безплатен и е нямало никога реклами преди, докато си беше на скайп? Също е нормално една от най богатите фирми в света, да точи цигански стотинки, по тоя начин? Не знам дали познаваш MSN messenger. преди около 17 години всеки ползваше това нещо и вървеше много добре. После мс решиха да го преименуват windows messenger. Като първо го направиха 200МБ-ов, добавяйки два три софта в него, начин да и направят реклама. А малко след това го натъпкаха с реклами, като днешния скайп. Сега отгатни къде е той?

5. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange Виж публикацията
    абе хора.
    Спрете с тия съвети бре. Замислете се малко. Ако съм искал какъвто и съвет да е, да съм пуснал тема в 'общ софтуер" примерно с - "помощ, искам да си махна рекламата, от скайпа".
    Целта на темата изобщо не е такава.
    Извинявай, не разбрах, че си искал просто да помрънкаш! Ама така е, то малко акъл трябва, но навреме - като го нямам, правя такива изцепки. Този целия анализ на съдържанието на темата, пък местоположението й, пък трето, пък четвърто - дойде ми много за капацитета.
    Още веднъж, извинявай, че те притесних! С анализа и следващия път едва ли ще се справя, затова направо спирам да се опитвам да помагам на хората.
    hristoslav2 одобрява това.

6. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@shmi
    ма мене ми е смешно бре. Не мрънкам.

Представи си сега. Некакъв човек си купува четка, за тоалетна чиния, от някакъв сайт и на края, обикновена анкета с банален въпрос. От къде ни познавате. А той дава отговор - видях ви рекламата в скайп.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Това, че някой си купува четка за тоалетна чиния от сайт ,майтап ли е?

8.  

9. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от XIIID Виж публикацията
    Мда. Всичко е там горе, наистина. Където вярата е силна, "всичко е ok".

Не можем всички да сме чак такива гении и да си прекомпилираме моднатите OGL драйвъри. Някои от нас само са редактирали бъгавите скриптове за инсталацията им, изгубили сме часове и дни в dpkg и xfree86config и резултата на скромни машини е бил едни очевадни 20-30% надолу. Но съм забелязал, че повечето U*x фанатици са напълно нечувствителни към микролагове по менюта, фпс дропове, пляскайки с ръчички, че нещото изобщо работи.

Мисълта ми е, обидно е колко малко оценяват работата на M$ по ядрото от NT4 насам, що се отнася до оптимална workstation и графична производителност въобще.
    Голям си, евала

10. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Голям си, евала
    Нали. Пипвал е нещо преди 10-15 години и после другите не оценявали нечия работа.

11. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Yasen6275 Виж публикацията
    Нали. Пипвал е нещо преди 10-15 години и после другите не оценявали нечия работа.
    За съжаление си прав! Все още хвърлям по едно око на някое дистро веднъж на 2-3г, но нямам нерви вече да човъркам, а все се налага, ако ще и все по-малко. Всъщност стискам палци на линукс-общността отдавна, само че развитието иска признаване на проблема, и тук помагат разработчиците, а не разпенявените фундаменталисти по форумите. Все си мисля, че някой голям като Valve трябва да вземе нещата в свои ръце и да пръкне нещо прилично, както постъпи Apple с BSD... и все пак се намират i-потребители да признаят, че под windows цъкнята е по-пъргава. Я качи W7 и Ununtu под виртуална машина и овърхеда се усеща от космоса. И за тая работа не ти требе "вишо".

В интерес на истината от windows отбирам още по-малко - какво да правя, като качих 7-ци вкъщи и на работа за последно през далечната 2011-та? Извинете, че още си работят като през ден първи! А какво съм пипал през годините, в които сте ръчкали комповете, за да потеглят, има къде и как да се провери.
    emil vasilev одобрява това.

12. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Това, че някой си купува четка за тоалетна чиния от сайт ,майтап ли е?
    не е. Това е пародия. Ако беше майтап щеше да почне примерно с. Абе знаете ли, че мс са пуснали конзола, дето не гори на третия месец... А може и. Попитали баба Ванга, коя година ИЕ ще бъде свестен браузер, а тя отговорила. Тази година я няма в календара.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

не е. Това е пародия. Ако беше майтап щеше да почне примерно с. Абе знаете ли, че мс са пуснали конзола, дето не гори на третия месец... А може и. Попитали баба Ванга, коя година ИЕ ще бъде свестен браузер, а тя отговорила. Тази година я няма в календара.
    Ако беше вярно щях да се притесня колко съм изостанал с материала.

14.  

15. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

значи според теб е нормално, да си купиш версия на скайп, за да нямаш реклами в нея. При условие, че този софт е безплатен и е нямало никога реклами преди, докато си беше на скайп? Също е нормално една от най богатите фирми в света, да точи цигански стотинки, по тоя начин? Не знам дали познаваш MSN messenger. преди около 17 години всеки ползваше това нещо и вървеше много добре. После мс решиха да го преименуват windows messenger. Като първо го направиха 200МБ-ов, добавяйки два три софта в него, начин да и направят реклама. А малко след това го натъпкаха с реклами, като днешния скайп. Сега отгатни къде е той?
    Чес'но, мо'е ли да си чак такъв мрънкач?

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Откакто си купих Вин 8 с лаптопа забравих за сини екрани.
    Е как може вече 3 години да не е забил един път?
    Излъгах - един път леко зависна от наакан външен УСБ диск.
    Та така за Виндоуса..
    А как може един свестен офис за линукс да няма?
    Аз не искам много само екуейшън едитор да поддържа...

17. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

ама ало ама помогнете, пак мрънкам и съм недоволен. Мрънкам, щото кат си пиша с една другарка, тя се оплаква, че това дето получава и го изписва над нейното. И искам да попитам, това нормално ли е? Ако може ало, да ми се обясни, щото в наш село, на това му викат бъг. Но ако идва от яка фирма, дето всичко знае, като тази на бат били, как трябва да се нарича?

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

ми нормално е, ако на някой часовника му не е синхронизиран .....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. България + Microsoft
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 04-06-11, 23:38
  2. Омръзна ми Bittornado
    От Z*E*W*A във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 21-11-06, 14:06
  3. Лицемерието на Microsoft
    От Ghost във форум Общ - софтуер
    Отговори: 15
    Последно: 27-08-06, 02:21
  4. Мой гаф или на Microsoft ?
    От Niakoi във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 18-02-06, 20:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе