<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какво ви пречи пушенето навън, например?? Хайде обяснете ми как преча на някой когато си седя в някое кафе навън и си пуша?
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Пречи ми така: излизам да се разходя в тази жега и сядам в заведение някъде на сянка, примерно под липа. И докото се наслаждавам на хладинката и мириса на цъфнала липа ти сядаш на съседната маса и почваш да павкаш и ми разваляш не само чистият въздух, но променяш и вкуса на напитката/храната която съм си поръчал. Да не говорим за спирките на градският транспорт.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Или как в нормалните заведения си има климатици и не става задух? </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
То това остава да стане лисичарник, че тогава да определим въздуха за неприятен.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Или кои сте вие и кои са управниците ни за да решават вместо мен дали да пуша аз?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Пушиси, но не на обществени места.
На някоя кутия от цигари освен, че са вредни пише ли че водят и към престрастряване?