Ми още нищо не е решено[V]. Сори, но така се получи. Но и утре е ден, така че ще гледаме да решим нещо дотогава.
Ми още нищо не е решено[V]. Сори, но така се получи. Но и утре е ден, така че ще гледаме да решим нещо дотогава.
ima li v Varna golqma zala za game ? da sabere kam 20 -30 4oveka !
p.s. ne se smeite be as ot de da znam v shumen nqma takava zala !zatova pitam !
За биричките незнам но едва ли ще се изложа но за игрите някои акои е навит едно Броодче да направил само да каже залагам каса бира за начало
Усетих че няма да се събираме тази седмица и си стгнах куфарите :-) Утре заминавам на почивка в Кушадасъ (Турция). До скоро :-)
То там в Турция е добре да се съберем, само дето кинтите са много[xx(]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Усетих че няма да се събираме тази седмица и си стгнах куфарите :-) Утре заминавам на почивка в Кушадасъ (Турция). До скоро :-)
<div align="right">оргинално мнение на Боби</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">пр изкарване и нали знае6 една кадана пове4е = една година робство по малко !!![]
Ehooooo, Хайде да направим среша до една седмица. DeathKnight щял да дойде и той. Ако дойде и mxkolev ще е още по яко.
Ta и аз потвърждавам, че един от гурутата на нашия форум ще е във Варна
Дайте да се съберем и да посрещем DeathKnight с почестите, които е заслужил [:D][:D][:D]
Събота - 19.00 часа, бирарията все още неизвестна.
Очаквам включване
ХЕХЕ, пишете и един луд към тайфата. Ще пием по една-две литровки. Тогава съм първа смяна, но ще дойда към 20 часа.
а аз предлагам като цяло срещата да е в 20:00
иначе ще се нальокаме до 21:00 ( точно [] ) и ще трябва да топкаме софианци в морето, за да дойдат в съзнание [:D]!
ееееех Техни4аря ( Mr.TECHNO ) пак няма да може да присъства - не заради друго а заради това че има къща да строи
а нали знаете защо на вълка му е ....................................... .
Много ми се пие бира ама......
Луд , ади да ме прозваниш за всеки случай - може и да не съм убит от бач и да мога да запаля Омегата
16.08.2003 - Събота
Бирария АЛБА
Час на събирането 19.00 часа !
Аз ще резервирам маса утре.
С Владо - Лудиа, ще дойдем към 19.15 щото той е на работа до 19.00 и трябва да мина да го взема.
Ами това е момчета, стягайте се
Deathknight - това най-вече важи за тебе
Обади се ако не знаеш къде е, че да те взема и тебе