Ще ти звънна, намерете ми и един клуб в който да "преспя"
Ще ти звънна, намерете ми и един клуб в който да "преспя"
Ех, как ме изпревари само....
Аз мислех да съм IT сефтето.... абе Кайсия, какво стана с оная снимка, дето ми беше обещал бре, а? [:D]
Много мъжка компания ве ... [:D]
И да беше вземал да понапишеш кой кой е.
Не за друго, ами да не взема случайно да пиша в постовете на единия член от компанията [сетете се кой]... че може да го изнервя нещо.
И после ... Jet Lee vs. Rakishi.
Шегувам се, следващия път ще дойда и аз, ако нямате условие за минимален брой мнения. [:D][:D][:D]
Kaйсо е в къщи ся, но като се закачи ор офиса, ще качи всичко, че с тоя dial-up мъкааа ...
Иначе съм мноо доволен, веселбата стана, че после возих с Королата и DK към Каварна и стана яко нощно каране [:D].
Дано да не съм го стреснал мноо, макар че не карах бързо
следващия пат и аз идвам ! обещавам а и жената каза 4е ме пуска []
http://info.datacom.bg/julian78/Snimki2/
http://info.datacom.bg/julian78/Snimki%20Kayso/
http://info.datacom.bg/julian78/Snim.../S%20imena.JPG - e тука са надписани всички, само дето Кайсо снима и го няма тука, ама то така или иначе сте го виждали вече [8D]
P.S. Иии защо на Владо му викали LUDIA - ами убедете се сами TУК [:D][:D][:D]
Еииииии жалко значи. Знаех си че ще изтърва нещо важно. Преди малко се прибрах и разбрах че страховете ми са били реалност и съм пропуснал събиране :-((( Надявам се да сет изкарали добре френдс. Следващия път ще наваксам. А сега отивам да спя че 30 часа пътувах. До скоро :-)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Еииииии жалко значи. Знаех си че ще изтърва нещо важно. Преди малко се прибрах и разбрах че страховете ми са били реалност и съм пропуснал събиране :-((( Надявам се да сет изкарали добре френдс. Следващия път ще наваксам. А сега отивам да спя че 30 часа пътувах. До скоро :-)
<div align="right">оргинално мнение на Боби</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> kak беше в турция има ли снимки ??? кво стана с каданите [:D][8D][][]
Мога да кажа само следното.
1. Хората от Варна са големи пичове.
2. Всичките заедно пият колкото 3Di сама.
3. Украинката, която ми подариха беше ненадмината
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мога да кажа само следното.
1. Хората от Варна са големи пичове.
2. Всичките заедно пият колкото 3Di сама.
3. Украинката, която ми подариха беше ненадмината
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако съдя от теб за софиянци .. и вие сте .
Я раздуй кфа украинка [:X] .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Еииииии жалко значи. Знаех си че ще изтърва нещо важно. Преди малко се прибрах и разбрах че страховете ми са били реалност и съм пропуснал събиране :-((( Надявам се да сет изкарали добре френдс. Следващия път ще наваксам. А сега отивам да спя че 30 часа пътувах. До скоро :-)
<div align="right">оргинално мнение на Боби</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> kak беше в турция има ли снимки ??? кво стана с каданите [:D][8D][][]
<div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ииима разбира се снимки...само да се наканя да ги изкарам и да ги сканирам.Уф още не мога да се отърся от умората.[|)] А и днес започнах нова работа. Като се посвестя ще постна линк.[]
star forums 2: "атаката на софиянци" )))
снощи във варна пристигна YG. посрещането бе кратко и безмилостно - моя милост, бири и салатки [].
както би казал жп диспечер в освиенцим: "чакаме следващия влак" [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">star forums 2: "атаката на софиянци" )))
снощи във варна пристигна YG. посрещането бе кратко и безмилостно - моя милост, бири и салатки [].
както би казал жп диспечер в освиенцим: "чакаме следващия влак" [:D]
<div align="right">оргинално мнение на FearMe</div id="right">
*с екзалтиран поглед кади тамян около FearMe*