Момчета, не раздавайте присъди и етикети.Историята познава много случаи на предварително сочене, после нещата се оказват други.Много е рано, за каквото и да било, все още нищо не се знае по случая.
Момчета, не раздавайте присъди и етикети.Историята познава много случаи на предварително сочене, после нещата се оказват други.Много е рано, за каквото и да било, все още нищо не се знае по случая.
Аз продължавам да не недоумявам как така само в клипа постнат тук става ясно, че е бил на задната седалка с други двама пътника отпред?! Никой никъде до сега не каза подобно нещо.
Каквото и да е станало - НИКОЙ не заслужава да си отиде по толкова нелеп начин!
Аз лично често минавам от там със семейството ми! Настръхвам! Ще се самоунищожим.
Очевидец твърди, че Цветков изминал 20 м и седнал на бордюр
Започна разработка на тема, че причината за смъртта не е катастрофата, а това че си глътнал езика и умрял от притеснения....Очевидно ще гоним 3г в затворническо общежитие и съботно неделни отпуски....пуснат след 2....
Гълтане на езика може да стане вследствие на мозъчни травми.
Този пост е редактиран от Mega; 21-04-20 в 11:33.
Само да спомена за протокола, че няма такова нещо, като" гълтане на език".Това си е народен фолклор.Ей, докторите тука да пояснят нещата.Причините за запушване на дихателните пътища при такива травми са други, не "гълтане".
Ударът е бил ужасно силен, щом са го чули като взрив... Едва ли е имало други хора в колата на Цветков, защото и те нямаше да оцелеят. Като гледам в интернет, щетите при краш тестове с 80 километра/час са далеч по-малки. Сигурно Аудито на наркомана е летяло с над 100 км/ч, задницата на Субаруто тотално размазана. Горкият човек не е имал шанс за оцеляване.
https://trud.bg/ускорение-13g-убило-милен-цветков/
Имаш ли идея какви физични сили действат при удар отзад? Какви колани, какви AirBag? Сам е бил човека и си е заминал бързо.
https://m.fakti.bg/bulgaria/467049-e...-milen-cvetkov
Този в интервюто говори за втората кола. Избягалия син на Лъчо мозъка, най-вероятно е духнал с дрогата от колата.
Този пост е редактиран от Mega; 21-04-20 в 12:59.
Имам, ползвам акселерометрини датчици вече 7г в една от разработките си. Те са в основата на задействането на Airbag системата.
Ако излязат резултатите от аутопсията в публичното пространство ще стане ясно какви са били пораженията,
Този пост е редактиран от Lupus; 21-04-20 в 15:23.
Мдам....
Този свидетел ще даде същите показания в досъдебното производство.
Според тези показания излиза, че произшествието не е запазено /части хвърчали навсякъде/, което ще компрометира доказателствената стойност на протокола за оглед.
Ще се назначи съдебно- медициннска експертиза, която ще съобрази тези показания, а един от въпросите ще изясни пряката причинна връзка между деянието и причинената смърт или опосредствуването на настъпилият резултат от други фактори - преместването на пострадалия, приема на вода, неадекватната и несвоевременна помощ.
Разкъсването на пряката причинна връзка променя квалификацията на деянието. Дееца отговаря за тежка телесна повреда, тъй като смъртта е резултат от последващи обстоятелства, настъпили след деянието не по вина на извършителя. В най- лошият за него вариант, ще отговаря за причинена смърт при многобройни смегчаващи отговорността обстоятелства.
Тревата и амфетите в коя категория "смеКчаващи отговорността обстоятелства" ще ги пишат ?![]()
https://www.facebook.com/10000014588...3392696342226/
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Нещо не ми се връзват от видяното скорости от 100 + км/ч, но това са субективни възприятия.
Наистина, не изглежда много висока скоростта, но и удар със 70-80 километра в час е бил достатъчен. Странно защо спътниците в Аудито не са изкрещели на шофьора да намали или да набие спирачка - приближават пешеходна пътека... или цялата им нарко-групичка е била надрусана до козирката.
Пешеходците са се отървали на косъм.