след болницата какви илачи предписаха? или просто така те пуснаха?
след болницата какви илачи предписаха? или просто така те пуснаха?
Аз си мисля, че има два ковид вируса на пазара: първият си е чист SARS и от него се мре яко (това е бойния щам, както се изрази някой в другата тема) и друг с температура, отпадналост, болки в главата и тялото, който всички прекарват.
Та прекаралите втория се заразяват от първия “повторно” и го карат по-тежко.
Няма друго обяснение. А PCR тестовете ги разпознават като един и същ.
Нали в България имаше 35 мутации.
Май разликата между мутация и щам е голяма.
Къде се загуби автора на тази тема, гледам от 31 октомври не е влизал. Има ли някой информация.
Вероятно след като минеш всички етапи на болестта като страничен ефект ти се отщява да четеш или пишеш по темата Вероятно при Ицето няма да проработи....тц тц тц
Що бе,аз го изкарах и дори не разбрах, че го карам.Жената ми се радваше най-редовно, няколко пъти дори и по два пъти...... .Имах 14 дена да си бачкам в работилницата и на вилата на воля.Кеф на кутийки.Днес ми изтича болничния.
Този пост е редактиран от MitkoS; 03-02-21 в 01:26.
Когда эпидемия начиналась, было много критиков, которые говорили что это сказки. Где теперь эти критики?
никто здесь не говорил, что это сказки, только что надо думать рационально, а не емоционально
коллега, изучайте болгарский язык, это болгарский форум.не то чтобы мы вас не понимали, здесь все старшие знают русский, наши языки довольно близки.Я использую много русских форумов, но всегда пишу там по-русски.