Да погледнах клипа .Когато клипчето свърши ми се показа друго.От тях съм гледал доста и не мога да разбера откъде се взема тази остатъчна енергия че да свети лампичката.Може ли в дъската да има батерийка?На мен една такава лампичка ми е достатъчна.Да не си доим овцете на свещи.Нали вече сме 2021 а това със слънчевия панел не е проблем да го осъществим.
https://www.youtube.com/watch?v=7MI7ETGgNHw
Kaar на българина му харесва всичко което е без ДДС.Това е лафа на моя съквартирант.Че този в клипа казва че в далечните години в някакъв завод около Москва няколко години произвеждали хладилници които не ползвали енергия.Но след време загадъчно прекратили производството и повече нищо не се чуло за тях.И понеже си много любопитен ще спомена още че някакви руснаци на времето започнали да преустройват жигулита да работят на студен ядрен синтез и дори ги представили на парижкото изложени.Там буквално ги изгонили а жигулитата изчезнали.След време ръководителят на групата загадъчно..........мисля че се досещаш.Спирам до тук защото влизаме в конспирация.
Това нова курсова задача по психология ли е?
Едно време и самоубийци имаше тука.
ciril111, захласваш се по тоя руснак, пък нищо не споменаваш примерно за - българина проф. Найденов - открил аджеба студения синтез тук, както и открил начин водата да гори (та чак японците се хванаха онез години и се излъгаха да построят за него керамичен двигател) - та в една червена ладичка я люскаше. Същия открил и "ваксина" срещу ебола в една братска африканска страна...
Гледах по БНТ 1 и един пловдивчанин, как през 1994 г. показа изобретението си за генериране на електричество от вакуума и т.н.
Все прости нещица, дето обаче не видяха бял свят - абортираха своевременно.
Гледам, ентусиаст си, ама да ти кажа - по тази тема, каквото го има по youtube... не става.
Пробвай да развиеш нещо свое.
??????????????????????????
Просто що годе разбирам руски.
Тия от тубата ги разбирам и те деца имат........
Аз не се стремя към много,Искам когато правя нещо то да ми доставя удоволствие,а не да го правя от принуда за пари.
Искам да попитам?Успоредно с тази тема чета и за инкубаторите за яйца.Интересувам се най вече от терморегулаторите.Гледах много клипове и най вече руски.И там всеки хвали своята стока.Някакви русначета се хвалеха че техния инкубатор бил толкова съвършен че трябвало само да сложиш яйцата,да свържеш водата,да включиш тока и да зададеш какви яйца си заложил.Инкубатора всичко сам правел без намесата на човека.Само не разбрах как се справя инкубатора когато спре тока?Да били монтирали батерийка да не забрави инкубатора на кои ден от люпенето е спрял тока.Китайците предлагат много евтини но те пък имали голям толеранс в температурата и опичали яйцата.В България се предлагат точно от тях.
Китайците поставяли яйцата в пояси на кръста си и така ги люпели.
В това няма нищо руско...освен кражбата на идеи разбира се, което е руски патент...
@ciril111
Имаше тука една постановка, с депресирано момиче, дето щеше да се самоубива.
Та тази тема ми напомня на онази.
В началото темата изглежда чисто техническа, ама после вече почваш да се правиш на луд. Е, не те познавам, може пък и да не се правиш
Хм, не знаех че абсорбционните хладилници в караваните и кемперите работещи освен на 12/24/220V и на газ пропан бутан били руска секретна военна технология .
Здравейте.Да попитам?Откъде този индиец черпи информация кой цвят на кое краче да запои?Ще обясня каква ми е идеята.Такава камера + стар обектив от фотоапарат = на микроскоп.
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1311&_nkw=usb+microscope&_sacat=0
Идеята ми е да се получи нещо такова.Не знам дали ще се получи нещо ако камерата е с по голяма разделителна способност?Тези ибейските са с 2-3 мегапиксела и като се разпънат на големия дисплей става мазало.Да не ме заболи ако отиде в кофата за боклук.
Предполагам от....Махабхарата....мигове преди смъртта си Бхишма успява да заснеме убиеца си с такъв обектив като модва на коляно търкалящата се наоколо камера от смартфон....
Ех тази телевизия само промива главите на хората.То нали затова е създадена.Да омайва хората и да им губи времето.И в комбинация с алкохола ........Човекът спира да се владее и става опасен.Спомням си преди много години едно момче от долината на ябълките ми каза следното:Те индийските филми по принцип някой отвлича сестрата на някого и целия род тръгват да му отмъщават.Турските филми няма смисъл да ги коментираме.
Ще чакам може да се появи точния човек който да ме посъветва как да постъпя.
Благодаря на всички които си направиха усилията да ми отговорят.С пожелание за всичко най добро.
Има такива абсорбционни хладилници, които са без ток (изцяло) и работят, само че ел. нагревател е заменен с газова горелка. Такива хладилници се ползват в хижи, каравани, в отдалечени райони като Сибир или Аляска.
Дори има климатични инсталации за охлаждане с подобна технология и използвана слънчева енергия.
ПП не видях, че вече е отговорено.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
USB микроскоп самоделка.Това като пояснение какво искам да направя или да се пробвам да направя.За китайските не говорим.
Ако мога нещо такова да сглобя но с обектив от стар фотоапарат.Количеството светлина преминаващ през линзите е от голямо значение за по качествен образ.Ще има и ринг лед осветление вероятно с потенциометър за регулиране силата на светлината.
https://www.youtube.com/results?sear...9%D0%BA%D0%B8+