Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

ГОЛЕМИТЕ ГЛУПОСТИ НА в-к "КОМПЮТРИ"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Искрено ме радваш, ако <u>на 12 год. през '96</u> си се занимавал с интернет, още повече за да четеш новините.

Ти си знаеш ...

[]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Кажи ми един сайт от това време, който е имал инфо за всичко което става в бг

<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

То и сега няма такива сайтове, не само в BG

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

... помня ги аз тея сайтове.... общо взето повечето бяха "днес стана еди си какво."

<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Защо, да не би във сегашните информационни сайтове или вестници да пише друго?

<font color="teal">//offtopic

Имам чувството, че спора ни става досаден за останалите, така че нека да престанем.

Отместваме темата, която LUDIA предложи.

//offtopic

</font id="teal">

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искрено ме радваш, ако <u>на 12 год. през '96</u> си се занимавал с интернет, още повече за да четеш новините.

Ти си знаеш ...

[]

Аз и по-малък съм бил, и други неща съм правил [][][]

а по темата

преди месец постнах една тема за PC Magazine, е там става дума за нещо, което найстина ме вбеси...

демокрация... избор... всеки си пише каквото / и по-лошото []/ където /и най-лошото/ както си иска[]

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

момчета спора наистина е досаден аз единственото което мога да добавя в класацията е:

<font size="6">THE NUMBER ONE:: КАНАЛ 2001!!!!!!!!!!!!!</font id="size6">

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Malone, навремето вестника си беше много хубав и както посочих преди това беше стархотно информативен. Но сега е 15-20% от онзи вестник.

Найстина ще ви се обидя, аз за какво пиша, вий за какви глупости се хващате да пишете. Инак ще отговоря на въпроса за най-малоумни водещи в телевизиите- Моето скромно мнене поставя на първо място по тъпотия водещите на сутрешният блок на БТВ от 8 часа. Особено жената. Нямам нищо против жените, но тази просто не и е мястото там, а пък ония чъкльо дето само се пули и не знае какво да каже. Незнам просто са ОЛИГОФРЕНИ и двамата.

И искам само да добавя, който пише тука, по тази тема да пише, а не кой на 12 години какво правил[]!!!

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Чъкльото Николай Бареков ходи винаги с едни костюмчета с як външен шев на ревера и едни шпицарки ...

Все едно сме от сърцето на Texas, 'ма много ви се моля ве .... []

А девойката Векилска съм я виждал и на живо ...

Няма да коментирам, но гримьорите на БТВ заслужават колкото и голяма заплата да им дават.

7. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Абе хора!!! Защо избягахте от темата? Тя май беше съвсем друга! Нали уж за вестник Компютри говорехте? Стига с тия Новини,без значение дали е БТВ или друга! А за статиите в вестника съм съгласен с повечето от вас. Има и верни работи но има и глупости там. Не знам дали това е някаква политика на вестника,но не ми харесва. Според мен няма как да се сравнява едно РС с PS2/3. Kакто казаха по-горе и няма как да си направиш една "мрежичка" с приятели НАЛИ!!! Друго си е да джиткаш с аверите на каквото си поискаш /ами почти на всичко/ а?

8.  

9. Тук е от
    Aug 2003

Слушайте сега какво ще ви кажа за "тъпата" телевизия СКАТ. Тя е най-българската телевизия бе хора.Въобще не ми говорете за разни там проамерикански бТВ или "оползотворяващата средства" БНТ. Кажете ми коя друга телевизия се сеща за националните празници например. Коя друга се сеща за Хайтов - тия дни се навършват 84 години от рождението му. Оставете "емисията" Новини, СКАТ не е новинарска телевизия. СКАТ е БЪЛГАРСКА телевизия мамка му, а някой от нас са се родили и живеят тук.

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПЕЧАТНА МЕДИЯ, РАДИО ИЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЯТО БЪРЗО, АДЕКВАТНО И НЕПОДПРАВЕНО ДА СЪОБЩАВА НОВИНИТЕ. Още по-малко свързани с хардуер или софтуер. Единствената алтернатива е интернет.Това е моето мнение.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

М-да, голям спор се развихри тук.

някои са ме разбрали, други не.

-писал съм 22, защото цифрата ми харесва.

-новините по всички телевизии са едни и същи(явно минават през 1 филтър).

-за вестниците е същото - с изключение на криминалните страници и тълкуването ..

- а за другите източници : I-net + SAT TV(вярно е, че стават само за глобалните новини).

общо взето това е - не съм искал да засегна някой.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Пичове не е точно по темата ,но явно вие въобще си нямате предства що е то Play Station2 и какво предствлява !!!

Просто игрите за компютър са точно 2 пъти по калпави и грози (не ми хвалете комп хардуер просто софтуера е изостанал) ,

реално острието се обръща с/у нас .

Няма да плащаме пари за игри , но пък и няма да играем качествени такива !!!

Само да спомена че компа ми прави 12,5К на 3дмарк2001 , игри на него не съм играл от както го взех ,а целта ми беше точно такава .

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"Като че ли броят на хардуерните ентусиасти застрашително намалява напоследък. Не са много хората, които могат да ви консултират по всякакви хардуерни проблеми, защото са в час с огромното многообразие от постоянно появяващи се нови продукти</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Е това много ми е смешно . Аз срещам все повече и повече хардуерните ентусиасти отколкото програмисти .

13. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Относно водещите на Скат нямам нищо против освен обаче една - незнам от кое гробище са я изкопали ама тая женица си плаче за пенсия.Мисля даже че трябва да се слага червена точка да не се плашат малките деца.(има близка прилика с Лили-то)

А колкото до конзолите винаги ще ги има такива балъци да си ги копуват и изобщо не съм съгласен че по качество превъзхождали ПЦ-тата.Дори това че Мониторите превъзхождат в пъти телевизорите трябва да ви говори нещо

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

е , "тъп" или "прост" - инженера вече е Главен редактор на вестника.

справка - бр. 41, стр. 1

16. Member
    Тук е от
    May 2001

Абе самия факт че още не са се защитили или оправдали тук говори достатъчно. Явно не влизат във форума на ентусиастите. А това че половина от нас работата им е свързана с продаване, поддържане, асемблиране и какво ли още не свързано с компютри не ни прави по малко ентусиасти. Аз много отдавна бях пуснал пост за буквален и БЕЗДАРЕН техен превод от чичо Том. Ама пък няма много подходящи заместители на този ветсник .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. "Еконт Експрес" - най-големите несериозници !
    От martin_petkow във форум Черен списък
    Отговори: 30
    Последно: 29-04-14, 17:20
  2. Големите Българи по света!
    От Tommorow във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-14, 10:04
  3. кат си нямам работа,си мисля глупости.........
    От DUNDURMA във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 16
    Последно: 31-01-12, 10:46
  4. Кои са най-големите български форуми?
    От centrino във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 29-05-08, 08:51
  5. Отговори: 2
    Последно: 23-11-06, 14:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе