Поръчах си една музикална система от София. Фирмата изпраща стоките с "Еконт Експрес", стоката трябваше да ми я доставят във вторник с куриер. Обадих им се да проверя, те ми казаха, че пратката е в Русе, но не мога т да ми я доставят заради лошите пътища в града. Аз викам, добре и утре е ден. Прибирам се аз 14:30 с нагласата, че вече си имам нова система, но уви няма такова нещо. Обаждам се пак в офиса на фирмата за Русе, чаках ги на телефона 5 мин, докато през това време чувах жената как говори с куриера и го пита: "Какво стана с пратката за Липник **?", " не можах да разбера какво казва куриера, след това ме питат къде е това липник ** ( не споменавам адреса нарочно) И аз им обеснявам. Жената вика след един час ще си я получите. И така чакам търпеливо 1 час, но никой не се поевява. Чакам още 1 час и вече ми писна и сега пиша тук яростно.
Заключение: Пратката е в града от 2 дена. Никой не благоволи да ми я достави. Лъжат като цигани. Мързели са. И не помнят кавко имат да доставя. Не знаят адресите в града в който работят. И се оплакват от непочистените улици, докато колегите им от Speedy работят неуморно. Тези момчета от Speedy ги виждам вски ден, доари в най-големият сняг в съгота като беше. Не поръчвайте от Еконт Експрес ако не искате пратката ви да пристигне след неопределено време, но със сигурност не и в рамките на работен ден.