Аз също съм с хората от Варна ) Така че да не си мълчат []
Аз също съм с хората от Варна ) Така че да не си мълчат []
Ако се реши да караме на закритата - моля потвърдете за участие, за да запазя пистата. Работя всеки ден (вкл. събота и неделя) и ранния ми следобед е зает, което не пречи да организирам за останалите, при избор на начален час 14:00 - 15:00. Напомням, че за по-сериозни уточнения може да ми звъните на телефона, изписан няколко поста по-горе[]
Ако искате часа да е 18h, за да може и Legolas да дойде, а и все пак през деня ще има и paintball и едва ли някой ще може да дойде по-рано. Аз със сигурност ще съм там с приятели, така, че който дойде - ще се състезаваме[]
<font color="blue">-----------Извън темата----------</font id="blue">
Слънце, прякора ми е на кирилица от няколко месеца вече [][][]
А такива /състезатели/ като мене, можеме да се събереме по-рано и след това да наваксваме в кръчмата. Така че ако някой иска да покара без да се състезава, също да се включва.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="blue">-----------Извън темата----------</font id="blue">
Слънце, прякора ми е на кирилица от няколко месеца вече [][][]
<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Извинението ми за това невнимание ще бъде като ти дам да ме биеш няколко обиколки с карт[:D][][:D]
Аз съм за неделя 18 часа на Плиска, там където въртят рейсовете (което е почти пред централния вход)
E то много добре, ама аз как да си домъкна гъза от Варна, да мина с колата и през Пловдив да зема Уфото, за да дойда в Неделя от 18.00 часа и да мога в Понеделник сутринта да съм на работа?
Вие съвсем си го направихте като за Вас Ще се лишите от чуждо участие май
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">E то много добре, ама аз как да си домъкна гъза от Варна, да мина с колата и през Пловдив да зема Уфото, за да дойда в Неделя от 18.00 часа и да мога в Понеделник сутринта да съм на работа?
Вие съвсем си го направихте като за Вас Ще се лишите от чуждо участие май
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А ако е в събота със сигурност ли ще дойдете?
Добре, вече е петък, а все още нищо не се знае! Айде казвайте час и ден и да бръмчиме.
Събота 18:00!!!
Всички ли са съгласни?! Който ще идва да потвърди тук!
Voala!
Утре в 18:00 съм пред хотел Плиска. Пистата е запазена (като гледам няма да спре дъжда [])!