/II
II
II
Той е ...
Всичко ми каза Dockera, всичко ...
Само един дзвер има с тези характеристики ...
А и на снимката от очите му се познава, че е фен на AMD.
Освен всичко друго и по това се различаваме с персоната на снимката от 5-та страница ...
На Profita КГБ-то да си търси друга работа. Явно за тази не го бива.
[:D][:D][:D]

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ]
]
						 ],то ще продължавам да си купувам "Компютри",поне да ме развеселява с тъпотиите си (това обаче не е разрешение на проблема).Нека списвателите на "Бъг" (ако четат този форум,според мен би трябвало,а и мисля,че го правят) да отговорят, дали в крайна сметка ще намираме вестника безпроблемно, или ще мислим за него като за нещо,което хем го има,хем го няма...[V]Аман от български (чети "софийски") напъни...[
],то ще продължавам да си купувам "Компютри",поне да ме развеселява с тъпотиите си (това обаче не е разрешение на проблема).Нека списвателите на "Бъг" (ако четат този форум,според мен би трябвало,а и мисля,че го правят) да отговорят, дали в крайна сметка ще намираме вестника безпроблемно, или ще мислим за него като за нещо,което хем го има,хем го няма...[V]Аман от български (чети "софийски") напъни...[ 
  ][
][ ].А иначе аз съм търпелив човек,но ми писна от тъпи  и "авторитетни" вестници,в които авторите са под нивото на посредствеността[
].А иначе аз съм търпелив човек,но ми писна от тъпи  и "авторитетни" вестници,в които авторите са под нивото на посредствеността[