Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 68

Вестник БЪГ.БГ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Вестник БЪГ.БГ

/II

II

II

Той е ...

Всичко ми каза Dockera, всичко ...

Само един дзвер има с тези характеристики ...

А и на снимката от очите му се познава, че е фен на AMD.

Освен всичко друго и по това се различаваме с персоната на снимката от 5-та страница ...

На Profita КГБ-то да си търси друга работа. Явно за тази не го бива.

[:D][:D][:D]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Вестник БЪГ.БГ

Той е бе, той е..... т.е. аз съм бе, аз съм... [:D]

Нема се пуашите []

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Вестник БЪГ.БГ

Абе,хора,дайте го тоя вестник "Бъг" да го купя и да го видя,какво му е толкова доброто.Как да направя сравнение,например с "Компютри" и да изкажа някакво мнение като го няма?Като прочетох постовете дотук,имам чувството,че във вестника се е разположила само една "перфектна статия" на Dockera,негова и на Malone снимки(от които Sunny и Profita изпадат в екстаз []) и реклами,които не рекламират нищо!?Ако тоя вестник ще се разпространява само в "елитните" градове на BG,то няма смисъл да се издава(мое мнение).Мисля,че по този начин издателите губят читатели(т.е. купувачи).Ако ще трябва да го търся по всички сергии и то безуспешно[],то ще продължавам да си купувам "Компютри",поне да ме развеселява с тъпотиите си (това обаче не е разрешение на проблема).Нека списвателите на "Бъг" (ако четат този форум,според мен би трябвало,а и мисля,че го правят) да отговорят, дали в крайна сметка ще намираме вестника безпроблемно, или ще мислим за него като за нещо,което хем го има,хем го няма...[V]Аман от български (чети "софийски") напъни...[][][]

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

pland, въпреки че се явявам страничен наблюдател бих те посъветвала само едно: Имай търпение. Все пак това са им първите два "пилотни" броя.

Хайде да направим кумбина и да стискаме палци двамата, за да дочакаме мига в който вестникът ще ни бъде на един поглед разстояние.

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Вестник БЪГ.БГ

И да се пазите ей ...

7. Тук е от
    Oct 2003

Вестник БЪГ.БГ

<font face="Arial"><font size="3"><center>ето ме и мен</center></font id="size3"> [:D]</font id="Arial">

8.  

9. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И да се пазите ей ...

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

С вестник БъгБг сме под ръка,

той застраховка ни е за полета. [][][]

10. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Вестник БЪГ.БГ

@profita

За к<font color="red">о</font id="red">мбината съм "за",стига да ни останат палци накрая,за да държим вестника,като го четем...[].А по отношение на "пилотния" брой - разбирам,че им е трудно на момчетата,но точно той трябва да се намира навсякъде,за да покаже превъзходството си - на статийте и снимковия материал[:D] (разбира се,щом го има...)[].А иначе аз съм търпелив човек,но ми писна от тъпи и "авторитетни" вестници,в които авторите са под нивото на посредствеността[]

@Malone

Ще се пазим,приятелю,със зъби и нокти ще се пазим ако трябва,само и само да дочакаме поне един брой да попадне в ръцете ни...Пък тогава...ех,тогава,каквото сабя покаже,нали profita?...[][:D][][].Искам да кажа,че ще си го четем и препрочитаме до следващия път,когато някой брой ще намерим и т.н.А докато го чакаме...(не се чете [][:D])Ама вие да не си помислите нещо (ех,гадно подсъзнание...[])

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2002

Вестник БЪГ.БГ

добре е вестничето,аз бех у Кресна и там го имаше, и естествено си го купих.Приемете го като мнение ама требва да го понапълните още : 1 .със статийки и новинки(г-н Моллов добре е излезнал на снимката :-Р)

2.и повече цени на хардуеара

3.и да речем неква табличка за бързината на видео картите

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Вестник БЪГ.БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1 .със статийки и новинки(г-н Моллов добре е излезнал на снимката :-Р)<div align="right">оргинално мнение на old firehand</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Чшшшшш ей, я стига с т'ва г-н Моллов, че ставам много агресивен, да знаеш []

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2002

Вестник БЪГ.БГ

[/quote]

Чшшшшш ей, я стига с т'ва г-н Моллов, че ставам много агресивен, да знаеш []

<div align="right">оргинално мнение на Mollov</div id="right">

[/quote]

абе аз такова.... туй ми се наби в главата откакто една госпоица се обарна към теб у форумите [:D]незнам ко не ти харесва,преди беше(то и сега си) Моллов и сего ако прорастнеш в г-н Моллов..мисля е по добре..нещо като еволюшън[] все пак си помисли де,идеята е добра според мен..ставам ти кръстник и ти купувам риза []

и ако искаш ще ходим на ресторант...ако не си съгласен спирам с "г-н"

14.  

15. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

Преди всичко дължа извинение на Mollov за направената грешка. И ако той го приеме....пишете ме и мен за ресторанта. Профита не изпуска подобни събития разтърсващи човешкия ентусиазъм

16. Тук е от
    Sep 2003

Вестник БЪГ.БГ

Здравейте на всички.Вестника си го бива.Вестника си го бива,но във

втория брой има <font color="red">бъг </font id="red">и то не малак(на страница 8 горе в дясно).[]

Иначе е супер.[:D]

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Вестник БЪГ.БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Преди всичко дължа извинение на Mollov за направената грешка. И ако той го приеме....пишете ме и мен за ресторанта. Профита не изпуска подобни събития разтърсващи човешкия ентусиазъм

<div align="right">оргинално мнение на Profita</div id="right">

Е па аз не разбрах точно за какво са извиненията, ама щом ги дължиш - приемам ги, нема как []

Но пък да ме обръкаш с някого е доста трудно нещо принципно - такъв едир добитък кат мене трудно мож го сгреши [:D]

А иначе oldfire - абе т'ва с ресторанта е лесна работа, но не смятам да ставам г-н Моллов, щото т'ва просто няма как реално да стане... пък и току виж ме застреляли някъде по грешка - мне, мерси [:D]

18. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

Вестник БЪГ.БГ

Купих си и двата броя.Весника ми хареса.Най-много ми хареса за LSD дисплеа и статията за CASE и Вентилатора(светещия).Добър е но може и повече

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 22-06-10, 07:30
  2. Фирма и държавен вестник
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 28-02-06, 12:06
  3. Вестник "Компюти" ПРЕВОДАЧИ!
    От MANIAK във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 23
    Последно: 06-06-02, 21:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе