В бр.3 Mollov се е застраховал от грешки като си е изтипосал снимката![]()
В бр.3 Mollov се е застраховал от грешки като си е изтипосал снимката![]()
Gaza, не разбрах кое те очудва. Тя снимката му си беше там още от първия брой. В допълнение е само никът му, в което не виждам нищо лошо разбира се.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В бр.3 Mollov се е застраховал от грешки като си е изтипосал снимката
<div align="right">оргинално мнение на Gaza</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ае пак са ме снимали небръснат..... пък и аз що ли давам.... ама нищо, тая новата ( която я има от 2-ри брой ) е доста по-добре от тази в 1-ви... сус червениот нос [:D]
Mollov, грешиш. На 2 и 3 са те хванали на кеф (усмивката), а на 1-ви е била след като някой е докопал десерта ти и ти разярен си искал да си го изкараш на нас![]()
Хехее, добър опит, ама не помня за първата снимка..... аааааааааааа, сетих сееее..... хахахаха - тогава докат един пич се опитваше да ма фане у хубав кадър една мома в розово обикаляше и ми е кипнала кръвта и зат'ва ми е червен носът [:D]
Mollov ( Тошко Тошкооо - колко пъти да ти казвам че не бива да пиеш през деня - камбата ти е станала като червена капия [] )
Joke де - нищо му няма на момчето - сега за една снимка ( в резултат на калпавия фотограф - Mollov единия път с червен нос , втория с брада - я да вземете да си смените фотографа ей [:D]
Абе вземете ги качете тия прословути снимки във форума та, който няма първите броеве да разбере за какво става въпрос [:D]
Не искам да засягам болезнената тема за авторските права, ама може би няма да е лошо да качите и топ статийте от първите броеве да ги прочете народа. Мисля, че мероприятието ще има добър рекламен ефект и без това едва ли ще могат някога вече да се намерят на пазара []
Успех на начинанието!!! []
Подкрепям SET_time. На нашата будка почнаха да го докарват от бр. 4 и изобщо не успях да намеря първите три... Така и така тиражът им вече е изчерпан, защо не upload-нете някъде pdf-четата?
Аз нещо взех да се разочаровам от тоя вестник . Рекламите ги пропускам но все пак са важна част - благодарение на тях се издържат вестниците , но почна да ми прави впечатление че името е само за украса . Вярно че в брой 6 се споменават 2 неща - кодеците и какво може да се сбози ако инсталираш или махнеш даден кодек - и издънката на Van Buren Project . Но все пак името на вестника е БЪГ.БГ . Ако ще става дума за БЪГОВЕ то поне 50-60 % мисля че трябва да е за тях . Иначе вестници за компютри много - притурката на в-к "Капитал" , "Компютри" , "PC Week" , "PC Info" , "Светът на Мрежата" и т.н. Мисля че и БЪГ.БГ се претопи и стана най обикновен вестник за компютри .
Пиша с огромно нежелание това, но ако се иска мнение - то моето напълно припокрива по-горното.
Купувах го с надеждата да открия съвети относно наболели проблеми спътстващи областта - ИТ. Съвети какво да се прави, за да се предотврати евентуален срив на някоя част от машината и компонетите му.
Вярно. Спор няма, че материалите са качествени и добре написани. Душата си не мога изкривя, но все още липсва нещо.....
Намерете го бе хора....
Моля ви....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Но все пак името на вестника е БЪГ.БГ . Ако ще става дума за БЪГОВЕ то поне 50-60 % мисля че трябва да е за тях .
<div align="right">оргинално мнение на nikolin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нямам спомен БЪГ.БГ да е създаден за да отразява различните бъг-ове, под разни там форми и т.н. Това е компютърно ориентиран вестник, който обаче същевременно не е само за компютри. Но да се отнася 50-60% или колко там до бъгове - не, нещо си се объркал...
Добре де , не съм се изразил правилно . Виж Профита го каза много добре "проблеми съпътстващи IT областа" . А колкото до процентите - там се опитах да кажа че името дава поне някакъв ориентир за съдържанието .
Никога не е имало идея вестникът да се занимава с бъгове и проблеми...
Колкото се е занимавал в първия, толкова и в последния засега брой.
Ще помоля някой да ми изброи принципни разлики в съдържанието на различните броеве.
Ok , пас , подвел съм се по заглавието . Надявал съм се за съвсем друго . Не съм си купувал всичките броеве , само 1,2,4 и 6 .
nikolin, спри! Те са си прави. Не може се угоди на всички капризи. Това са решили - това пишат. Въпросът беше, че се даде идея за нов материал (ако не е бил замислен до сега). Какво ще последва - лично тяхна воля.
Спри, моля те с критиките. Не е удачно да се натъртва мнение, след като всеки ден сме с тези хора(та дори било и виртуално).