Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 68

Вестник БЪГ.БГ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2003

Вестник БЪГ.БГ

В бр.3 Mollov се е застраховал от грешки като си е изтипосал снимката

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

Gaza, не разбрах кое те очудва. Тя снимката му си беше там още от първия брой. В допълнение е само никът му, в което не виждам нищо лошо разбира се.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Вестник БЪГ.БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В бр.3 Mollov се е застраховал от грешки като си е изтипосал снимката

<div align="right">оргинално мнение на Gaza</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ае пак са ме снимали небръснат..... пък и аз що ли давам.... ама нищо, тая новата ( която я има от 2-ри брой ) е доста по-добре от тази в 1-ви... сус червениот нос [:D]

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

Mollov, грешиш. На 2 и 3 са те хванали на кеф (усмивката), а на 1-ви е била след като някой е докопал десерта ти и ти разярен си искал да си го изкараш на нас

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Вестник БЪГ.БГ

Хехее, добър опит, ама не помня за първата снимка..... аааааааааааа, сетих сееее..... хахахаха - тогава докат един пич се опитваше да ма фане у хубав кадър една мома в розово обикаляше и ми е кипнала кръвта и зат'ва ми е червен носът [:D]

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Вестник БЪГ.БГ

Mollov ( Тошко Тошкооо - колко пъти да ти казвам че не бива да пиеш през деня - камбата ти е станала като червена капия [] )

Joke де - нищо му няма на момчето - сега за една снимка ( в резултат на калпавия фотограф - Mollov единия път с червен нос , втория с брада - я да вземете да си смените фотографа ей [:D]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Вестник БЪГ.БГ

Абе вземете ги качете тия прословути снимки във форума та, който няма първите броеве да разбере за какво става въпрос [:D]

Не искам да засягам болезнената тема за авторските права, ама може би няма да е лошо да качите и топ статийте от първите броеве да ги прочете народа. Мисля, че мероприятието ще има добър рекламен ефект и без това едва ли ще могат някога вече да се намерят на пазара []

Успех на начинанието!!! []

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Вестник БЪГ.БГ

Подкрепям SET_time. На нашата будка почнаха да го докарват от бр. 4 и изобщо не успях да намеря първите три... Така и така тиражът им вече е изчерпан, защо не upload-нете някъде pdf-четата?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Вестник БЪГ.БГ

Аз нещо взех да се разочаровам от тоя вестник . Рекламите ги пропускам но все пак са важна част - благодарение на тях се издържат вестниците , но почна да ми прави впечатление че името е само за украса . Вярно че в брой 6 се споменават 2 неща - кодеците и какво може да се сбози ако инсталираш или махнеш даден кодек - и издънката на Van Buren Project . Но все пак името на вестника е БЪГ.БГ . Ако ще става дума за БЪГОВЕ то поне 50-60 % мисля че трябва да е за тях . Иначе вестници за компютри много - притурката на в-к "Капитал" , "Компютри" , "PC Week" , "PC Info" , "Светът на Мрежата" и т.н. Мисля че и БЪГ.БГ се претопи и стана най обикновен вестник за компютри .

12. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

Пиша с огромно нежелание това, но ако се иска мнение - то моето напълно припокрива по-горното.

Купувах го с надеждата да открия съвети относно наболели проблеми спътстващи областта - ИТ. Съвети какво да се прави, за да се предотврати евентуален срив на някоя част от машината и компонетите му.

Вярно. Спор няма, че материалите са качествени и добре написани. Душата си не мога изкривя, но все още липсва нещо.....

Намерете го бе хора....

Моля ви....

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Вестник БЪГ.БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Но все пак името на вестника е БЪГ.БГ . Ако ще става дума за БЪГОВЕ то поне 50-60 % мисля че трябва да е за тях .

<div align="right">оргинално мнение на nikolin</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Нямам спомен БЪГ.БГ да е създаден за да отразява различните бъг-ове, под разни там форми и т.н. Това е компютърно ориентиран вестник, който обаче същевременно не е само за компютри. Но да се отнася 50-60% или колко там до бъгове - не, нещо си се объркал...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Вестник БЪГ.БГ

Добре де , не съм се изразил правилно . Виж Профита го каза много добре "проблеми съпътстващи IT областа" . А колкото до процентите - там се опитах да кажа че името дава поне някакъв ориентир за съдържанието .

16. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Вестник БЪГ.БГ

Никога не е имало идея вестникът да се занимава с бъгове и проблеми...

Колкото се е занимавал в първия, толкова и в последния засега брой.

Ще помоля някой да ми изброи принципни разлики в съдържанието на различните броеве.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Вестник БЪГ.БГ

Ok , пас , подвел съм се по заглавието . Надявал съм се за съвсем друго . Не съм си купувал всичките броеве , само 1,2,4 и 6 .

18. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Вестник БЪГ.БГ

nikolin, спри! Те са си прави. Не може се угоди на всички капризи. Това са решили - това пишат. Въпросът беше, че се даде идея за нов материал (ако не е бил замислен до сега). Какво ще последва - лично тяхна воля.

Спри, моля те с критиките. Не е удачно да се натъртва мнение, след като всеки ден сме с тези хора(та дори било и виртуално).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 22-06-10, 07:30
  2. Фирма и държавен вестник
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 28-02-06, 12:06
  3. Вестник "Компюти" ПРЕВОДАЧИ!
    От MANIAK във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 23
    Последно: 06-06-02, 21:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе