Хайде пак да се съберем на бира идната събота или неделя.
Пишете които сте съгласини. Вероятно пак в Албата ще го направим ако няма друго предложение. На мен мие все една къде ще е, стига да има бира.
Хайде пак да се съберем на бира идната събота или неделя.
Пишете които сте съгласини. Вероятно пак в Албата ще го направим ако няма друго предложение. На мен мие все една къде ще е, стига да има бира.
Мдаааам...крайно време е пак да се сберем. Тъкмо пуснах офертата и а Лудия и той каза че по късно ще намине да се обади по въпроса и той. Ади бре Владо...още ли не си се разписал? ;-)
ако е по рано и аз може да дойда ! този пат имам зелена карта от жената ! ! !
Значи трябва да го направим от 17.30, че и mxkolev да може да дойде и своевременно да си тръгне към Шумен.
Ами и аз се включвам разбира се. Остана и да не дойда. Тамън отново ще уплаша келнера. Преди 3 седмици ходих там с още 3-а авери и му викам на онуй келеме, да донесе 4х1,5л, а ония ми вика ма как така, то били кани за разливане на бира и не ставали за пиене. Бе викам му аз ти ги донеси, пък ще видим кое не става за пиене и кое става[:D][]. Идва след 10 мин., ама пъшка и вика, тежко било. Хахаха, той ще ми каже как се пие бира хахахахаха, че после си поръчх и още една. Надявам се и този път да му вземем акълеца на човека, че само като ни види после да бяга и да си скубе косите[][].
Ми уу ве и аз съм там, ама се разбрах вече с Уфото и май към София ще ходя да карам картинг Така че нищо не мога да обещая сега !
Айде вии мислете, пък все нещо ще се уреди