Чухте ли за лентичките отчитащи наличието на наркотични вещества приемани в близките 3 до 10 дни от организма???
Дават им ефективност 95%. Използват се на принципа на лентичките за “Тест за бременност”, като се потапят в малка част от урината.
Това трябва да се рекламира, а не разните му концентрати и тютюневи вещества. Защото те може да са на пазара от много време, но аз едва сега чух че съществуват.
Могат да действат по два начина:
- първо родителите ще са на ясно във всеки един етап от развитието на детето си дали употребява или не наркотик;
- второ детето ще помисли малко върху това дали да употребява или не, след като знае, че може да бъде уловено.
Profita ... скъпа [по принцип не си говоря така, само към тебе [:D]], има 101 начина да прецакаш резултата от теста.
Много гадно, но ... химия ... какво да се прави.
На запад се продават 10 пъти повече препарати детоксиканти, отколкото вида наркотици има.
Flusher-и ги наричат отвъд нашите граници. [Flush- силна струя, промиване].
Изпикаваш набелязаните токсини, които влияят на теста за по-малко от час.
Така, че ако проверявания е отворен и е в час, ще го хванат нъцки ...
А понеже освен с тестове на урината може да се установи и чрез изследване на косми от косата [на главата [:D]], има и шампоан специално създаден за pass на резултатите от теста на косата.
толкова ли изкуфяхте, че не си спомняте на младини к"во сте правили?
хайде турете си ръка на сърцето и помислете като бяхте "тийн" не сте ли:
- ходили по купони
- се напивали грозно - чак с промивки на стомаха
- за жените - колко метра "***" са направили преди да си седнат и да почнат да мислят, че дъщерите им не трябва да правят като тях
- и т.н и т.н ...
или какво - в този форум са само зубрачи/ки, дърти очиларки и ..., дето са се омъжили девствени ?
да де ама сега като одъртяхте и вече за нищо не ставате ви остава само едно:
- да поучавате подрастващите и да им обяснявате колко е грозно всичко това дето вие сте го правили докато сте можели.
<font color="orange">та, да кажа:</font id="orange">
Единственото нещо от което се нуждаят децата е Информация!
Те ще решат сами какво да правят с живота си!
И вие нищо не можете да направите по въпроса , така че дайте им(по възможност Неизкривена) информацията.
за възпитанието няма да говоря, че там са много мнения и то все различни(всеки го разбира както си иска и всеки си възпитава детето както той си реши - ДА, ДЕ ! , ама ако го възпитава НЕПРАВИЛНО ???? - как да му се меся в работите)
НИЩО не разбирате от Демокрация - поне не личи от постингите ви в тази тема - резултата е , че изгонихте човека
правя го като отделен пост, а не си редактирам мнението , защото току що ми хрумна....
- значи, идва някакъв си "Stone", с титла "LoDERUner" , поставя някаква тема, дето изобщо не е свързана с тематиката на форума, с 2 (две) мнения досега - резултата е :
- "откачате" напълно !
- "пишете постинги от по 500-1000 букви, дето рядко го правите, ако някое ламерче пита как да си пусне "чисто новия комп".... !
- двама от членовете се обиждат "лошо" - единия напуска, другия отказва да посещава раздела..
та, дайте да преосмислим нещата и, ако е възможно(ако искате) да си върнем хората обратно
<font color="orange">дхъ чойс из йорс !</font id="orange">
Не бе Smarty, нищо свинско не ми е чуждо... Но наркотиците не мога да приема.
Просто темата се оказа твърде "чувствителна" за всички. И всеки защитава своята позиция. А ако на някого просто са му свършили патроните (аргументите) и решава да излезе от играта - това пак си е негово право нали? Има много начини човек да отстъпи с достойнство, когато се окаже сам срещу всички в един спор. Но да тропнеш с крак и да кажеш: "Аз съм ви сърдит и няма повече да играя с вас " не е ли твърде детско?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> 2. Ако не ти харесват хората във форума - проблемът си е твой..форуми за тинейджъри колкото искаш
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
Слънчице, ще бъдеш ли така добра да ми отговориш(приемам препратки), къде казах, че не ми харесват хората във форума?
Та, аз дори не съм ги виждал!?
просто вие го линчувахте публично(разкатан), просто щото си каза мнението по някаква си там темица.
и понеже никой явно тук не е за плурализъм(дори не знам значението на тази дума, но смисъла ми е ясен) - той просто упражни едно свое право - да напусне..
Само ще кажа, че времето просто е такова. Живеем в преломно време и като всяко нещо си има своите недостатъци. Не става дума само за България, на запад е много по-зле.
Там имат същия този проблем - и не защотот са бедни, а защото имат всичко на готово. Родителите дават всичко на децата си, както и в България. Я кажете на децата си, че ако искат да ходят на дискотека трябва сами да си искарат парите. Ще видите как след като са бачкали цял ден нито ще имат желание да ходят някъде, нито ще им се харчат с пот изкараните пари. А сега как е - Мамо дай пари за дискотека, мама дава. Тате дай пари за маратонки - тати дава... Така че не винете сега децата, просто не са научени да ценят труда и още по-малко парите. А това не е тяхна грешка...
Хората са казали "На сила хубост не става". Така че колкото и да се мъчите не можете да промените нищо. Просто всичко ще отмине след време.
Не мислех че има особен смисъл да се включвам в тази тема, но прехвърчаха искри, някои силно се афектираха, като цяло ме учудихте и ме провокирахте да драсна някой ред.Отначало четох внимателно после малко на F FWD така че моля да ме извините ако казвам нещо вече казано.Някои от вас са прекалено патетични(Профита), други прекалено уверени(Малоун), трети много чувствителни(Леголас), а пък Смарти и Разкатан - твърде лекомислени.Проблемът с тревата(и наркотиците като цяло) е едновременно изтъркан и злободневен.Добре е да се погледне обективно - както винаги истината не е една и двете страни имат право.Но ми направи впечатление нещо което май Малоун каза:"Внимавай какво пишеш защото в този форум има деца под 16"(цитирам по памет).Това е важно!Разкатан и Смарти - не сте единствени които сте опитвали, Малоун и Лупус - не сте единствени които сте компетентни(по биохимия, а не биофизика, както бе споменал някой от вас).Вярно е и че ако опиташ можеш и да се откжеш без проблем (понякога).Проблемът е че е опасно да се правиш на герои пред напълно незапознатите и да обясняваш как няма нищо страшно да опиташ, как трябва да се легализира, как можеш да се откажеш, как няма физическа абстиненция и т.н.Това последното за "либералните"Разкатан и Смарти.Може да сте прави за много неща.Някой беше казал че за да се отървеш от даден порок е необходимо да му се отдадеш напълно.И то ва може да е вярно но замисляли ли сте се ,че някои 14 годишен, който ви чете постовете ще си каже:"Ето тука има пичове с опит - пробвали са и зняат че могат да спрат когато опре ножа в кокала.Значи няма страшно защо да не опитам"Това не е всичко.Хората на тази възраст все още се изграждат като личности.Могат лесно да се манипулират.Някои са по-разумни могат и да опитат но знаят че е опасно да продължават.Но някои са с по-лабилна психика.Ей едно 10 годишно дете се хвърли оня ден от покрива защото се повлияло от Хари Потър(напълно нормално и здраво дете, но може пи по-чувствително и впечатлително).Затова Смарти не е лошо да се замислиш преди да афишираш либералните си разбирания и псевдотолерантността си,а и за това какво са писали "старците" и дали не са преживяли повече от теб все пак.Уважавам чуждото мнение и наистина всеки може да пише каквото си иска но нека първо помисли.Преди години загубух една позната от нечист хероин в центъра на София(нашето поколение също е имало такива проблеми Профита).А преди около 5г. един от най-добрите ми приятели мина на твърда дрога именно след няколко месечно пушене на трева(слава богу техните го хванаха много рано и отдавна си е ок).Та за 14 годишните - някои наистина могат да спрат, но някои не могат и затова по добре да не рискуват.Айде че станах отегчителен...
какво чувам в последно време около себе си....:този е боклук,другия също,от този политик нищо не става,другия е корумпиран......тая страна не прави нищо за мен,само ме лъже.......няма живот тук...неща от сорта.
проблема обаче много малко хора осъзнават къде е...знаете ли какво пише в Едното място?Не гледай сламката в окото на ближния,а ви гредата в своето...политиците ни били такива и онакива..НАПРОТИВ,на фона на народа са направо за канонизиране!Ми я погледнете около себе си?Или може би в огледалото????
проблема е в нас приятели,в нас!Ние сме боклука,освен да ревем за друго не ставаме...оплакване ми е майката както се казва......Задавали ли сте си въпроса защо Моисей е превеждал 40 години евреите към обетованата земя?
Хайде да приключваме с тази доста ........(вече не знам как да я нарека тема).
малко пояснения :
1. Не съм на 22 - вече го обяснявах няколко пъти - просто цифрата ми харесва , освен това използвам предимствата да бъда "он-лайн" - мога да напиша каквото си искам за себе си...
2. Не съм пробвал никакви нарк.(само трева 2 пъти - и 2-та пъти щях да пукна)
3. нещо загубих интерес....
@Malone :
аз също нямам нищо против мненията на който и да е , просто казах, че ми звучат склеротично някои мнения..., което пък си е мое мнение.
само да попитам Слънцето за това :
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> 3. Това с ходенето по купони и лудите изпълнения го е правил всеки и няма нищо общо с наркотиците
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
След като неслучайно си "Смарти" значи би трябвало да разбереш че онова за което съм писал няма нищо общо с начина по който се опитваш да изкривиш думите ми.Нямам нищо против въпросния литературен герой , а само дадох пример от ежедневието ни който доказва колко лабилно психически може да бъде едно иначе съвсем нормално дете и колко лесно макар и неволно би могло да бъде манипулирано...