Дайте малко мнения какъв компютър може да се вземе за 1500 лева.
Възможно най-доброто , за тея пари де
10ь предварително
Дайте малко мнения какъв компютър може да се вземе за 1500 лева.
Възможно най-доброто , за тея пари де
10ь предварително
K7 3000+ Barton 333MHz
MB:Ausu A7V600
VC:ATI Radeon 9200 128Mb
Displ:CTX 17" FP700
CD-RW:LG 52x24x52
RAM:512 DDR 333MHz
HDD:Maxtor DMax 120GB 7200rpm 2048k
Като добавиш кутия, мишка, клавиатура и някакви колконки се връзва около 1500лв.[]
Знаеш ли какво бих ти препоръчала:
Отиваш в Most computers, казваш за колко пари искаш компютър. Те ще те питат какво ще правиш на него и какво трябва да има и ще направите конфигурация, която да те удовлетворява. Хората са специалисти и ще ти обърнат достатъчно внимание. Много хораоколо мен си купиха така компютри и са много доволни.
Успех[]
Реши за какво ще го исползваш и после в някоя фирма ще ти помогнат да го зглобиш
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Знаеш ли какво бих ти препоръчала:
Отиваш в Most computers, казваш за колко пари искаш компютър. Те ще те питат какво ще правиш на него и какво трябва да има и ще направите конфигурация, която да те удовлетворява. Хората са специалисти и ще ти обърнат достатъчно внимание. Много хораоколо мен си купиха така компютри и са много доволни.
Успех[]
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Sunny, сигурна ли си, че отношението на работещите в MOST Computers към теб не е било по-специално []. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против тях, наистина са коректни към клиентите.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Знаеш ли какво бих ти препоръчала:
Успех[]
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Sunny, сигурна ли си, че отношението на работещите в MOST Computers към теб не е било по-специално []. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против тях, наистина са коректни към клиентите.
<div align="right">оргинално мнение на Slero</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не е по-специално - сигурна съм. Просто хората ти обръщат достатъчно внимание и доста ти помагат при избора на конфигурация. Не искам да правя никаква реклама на тази фирма - сигурна съм, че има и други такива, но на мен ми е наблизо и само с нея имам опит. Става дума, че може да разчита на тяхното компетентно мнение, дори да не е предварително подготвен с конфигурация.
Не ти препоръчвам да си купиш нещо от МОСТ .... из форума мисля че беше писано за конкретните фирми.Потърси и сам прецени...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не ти препоръчвам да си купиш нещо от МОСТ .... из форума мисля че беше писано за конкретните фирми.Потърси и сам прецени...
<div align="right">оргинално мнение на BAD_BOBIK</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много обосновано мнение[}]
Мисля, че достатъчно добре съм се изразила по-горе, че не става дума само за Мост, а има и още такива фирми с достатъчно добри специалисти, коитпо могат много да помогнат в избора на конфигурация.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не ти препоръчвам да си купиш нещо от МОСТ .... из форума мисля че беше писано за конкретните фирми.Потърси и сам прецени...
Мисля, че достатъчно добре съм се изразила по-горе, че не става дума само за Мост, а има и още такива фирми с достатъчно добри специалисти, коитпо могат много да помогнат в избора на конфигурация.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> не е особенно мнението Sunny ! ти си ЖЕНА много важен фактор е това ! и не го пропускай ! ас като ида някаде сам се държат по един на4ин а като отида с жена си по друг и то едни и същи хора и не на едно и също място а на по4ти вси4ки !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не ти препоръчвам да си купиш нещо от МОСТ .... из форума мисля че беше писано за конкретните фирми.Потърси и сам прецени...
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> не е особенно мнението Sunny ! ти си ЖЕНА много важен фактор е това ! и не го пропускай ! ас като ида някаде сам се държат по един на4ин а като отида с жена си по друг и то едни и същи хора и не на едно и също място а на по4ти вси4ки !
<div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">
Ами освен да взема vortex под ръка и да го заведа в някоя компютърна фирма и да се правя, че аз си купувам компютър. Аз ще разпитвам за различните възможности, а той ще ми дава знаци дали е съгласен или не. Ако мислите, че това ще помогне няма проблеми, ще се жертвам[] Все пак компютър е това..не се купува всеки ден[:D][][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не ти препоръчвам да си купиш нещо от МОСТ .... из форума мисля че беше писано за конкретните фирми.Потърси и сам прецени...
<div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">
Ами освен да взема vortex под ръка и да го заведа в някоя компютърна фирма и да се правя, че аз си купувам компютър. Аз ще разпитвам за различните възможности, а той ще ми дава знаци дали е съгласен или не. Ако мислите, че това ще помогне няма проблеми, ще се жертвам[] Все пак компютър е това..не се купува всеки ден[:D][][:D]
Sunny, и аз обмислям покупка на нов компютър...[:I] [] [:D]
Sunny - направи списък ! и кажи дали си свободна към края на м март догодина ))
Хе хе в Мост има и жени дилъри бре що не се пробвате при тях ...
Waverunner не смяташ ли че тази VC:ATI Radeon 9200 128Mb ще спъва много кораво целия комп.За тия пари поне 9600Про или нещо по добро но тази видеокарта по приляга на някой Дурон или Селерон ако питаш мен