Ами значи на дъното си (което взех наскоро и настаро) нямам за пс/2 мишок. Взех си нова мишка (сериал) въпреки че вече имам няколко работещи пс/2-ки. Обаче.. не ми я детектва уиндоуса. Разправя, че нямало никакъв нов хардуер. А има. Значи дъното е АТ сокет седмица, мишката е А4 сериал, включвам я към ком порт 1. Който има някаква идея шо прави така нека да ме светне.[]

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

в биос-а пък ком портовете ми са на 'ауто'. Мишката е чисто нова и се предполага че трябва да работи. Само ей това ме учуди, че отдолу пише на мишката като си включа компа да задържа краен ляв и краен десен бутон (ама не пише защо) Мишката е А4 (3 бутона) а cKj, обясни ми как точно да разбера, че уин-а ми е махнал порта като пише, че портовете работят. То се предполага, че ще взема нова мишка (или стара от някои приятел поне да знам, че работи) ама как може да казва, че няма никакъв нов хардуер..
 в биос-а пък ком портовете ми са на 'ауто'. Мишката е чисто нова и се предполага че трябва да работи. Само ей това ме учуди, че отдолу пише на мишката като си включа компа да задържа краен ляв и краен десен бутон (ама не пише защо) Мишката е А4 (3 бутона) а cKj, обясни ми как точно да разбера, че уин-а ми е махнал порта като пише, че портовете работят. То се предполага, че ще взема нова мишка (или стара от някои приятел поне да знам, че работи) ама как може да казва, че няма никакъв нов хардуер..

) Не се притеснявай, не е възможно кабелите да са засукани
) Не се притеснявай, не е възможно кабелите да са засукани