breiii, нещо не схващам връзката... аз ли съм тъпичък, или е някакво заяждане ?
breiii, нещо не схващам връзката... аз ли съм тъпичък, или е някакво заяждане ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">breiii, нещо не схващам връзката... аз ли съм тъпичък, или е някакво заяждане ?
<div align="right">Originally posted by Slero*-*24/01/2004*:* 00:34:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Шегичка!
Просто ми е малко смешно, че се гласува за нещо а не се знае за какво.
аз пък няма да гласувам.
за някакви лумпени, имбецили и олигофрени - през 2003(годината на вьIпиющата жалейка) ми опротивяха всякакви вопли и стонове от който и както и да е, и каквото е ...
мрете там....
както казват : RIP
breiii,
Аз не виждам нито малко, нито много смешно там, където си го видял ти. Sunny дава гласа си с ясно съзнание. Това до колко ТЯ и АЗ сме се запознали с подробностите не е обект на темата.
Думите ти обиждат и мен.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз пък няма да гласувам.
за някакви лумпени, имбецили и олигофрени - през 2003(годината на вьIпиющата жалейка) ми опротивяха всякакви вопли и стонове от който и както и да е, и каквото е ...
мрете там....
<div align="right">Originally posted by smarty - 24/01/2004 : 02:29:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@smarty
Искрено ти пожелавам никога да не ти се налага да търсиш помощ от някого. За каквото и да било.
[!]
Smarty,
Мисля, че имаш късмет, че Малоун значително те е пощадил (имайки предвид възможностите му). Точно мислех да ти кажа какво мисля за теб, но няма нужда вече...
aide i ot men edin glas....[]
Uspeh na Ivan i dano osy6testvi me4tata si.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз пък няма да гласувам.
мрете там....
<div align="right">Originally posted by smarty - 24/01/2004 : 02:29:49</div id="right">
@smarty
Искрено ти пожелавам никога да не ти се налага да търсиш помощ от някого. За каквото и да било.
[!]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*24/01/2004*:* 17:10:56</div id="right">
Благодаря ти за пожеланието!
И както казва Дончо Цончев:
"- Кой каквото ми пожелае - да му се връща ДВА пъти !"
<font color="blue">/offtopic/
1.който иска ми да помогне с 256 или 512 Мб памет - да заповяда..
2. Само защото ми е крайно мнението, само заради това ли да не го изказвам?
или тук не може ..???
</font id="blue">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Smarty,
Мисля, че имаш късмет, че Малоун значително те е пощадил (имайки предвид възможностите му). Точно мислех да ти кажа какво мисля за теб, но няма нужда вече...
<div align="right">Originally posted by Profita*-*24/01/2004*:* 21:28:36</div id="right">
Най добре ще е да кажеш какво мислиш за мен(не го оставяй в теб, щото ако е негативно, може да те разяде).
Много ми е интересно все пак..
Пък после аз ще кажа какво си мисля за теб "Profita" .
smarty, smarty, много негативна енергия си събрал, човече...
Не ми се влиза в спор относно личностната ти характеристика. Бъди какъвто прецениш, че е добре за теб. Моето мнение си е чисто субективно и нямам никакво намерение вече да го изразявам публично.
Жив и здрав.