Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

Молба за помощ.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Молба за помощ.

breiii, нещо не схващам връзката... аз ли съм тъпичък, или е някакво заяждане ?

2.  

3. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Молба за помощ.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">breiii, нещо не схващам връзката... аз ли съм тъпичък, или е някакво заяждане ?

<div align="right">Originally posted by Slero*-*24/01/2004*:* 00:34:36</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Шегичка!

Просто ми е малко смешно, че се гласува за нещо а не се знае за какво.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Молба за помощ.

аз пък няма да гласувам.

за някакви лумпени, имбецили и олигофрени - през 2003(годината на вьIпиющата жалейка) ми опротивяха всякакви вопли и стонове от който и както и да е, и каквото е ...

мрете там....

както казват : RIP

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Молба за помощ.

breiii,

Аз не виждам нито малко, нито много смешно там, където си го видял ти. Sunny дава гласа си с ясно съзнание. Това до колко ТЯ и АЗ сме се запознали с подробностите не е обект на темата.

Думите ти обиждат и мен.

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Молба за помощ.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз пък няма да гласувам.

за някакви лумпени, имбецили и олигофрени - през 2003(годината на вьIпиющата жалейка) ми опротивяха всякакви вопли и стонове от който и както и да е, и каквото е ...

мрете там....

<div align="right">Originally posted by smarty - 24/01/2004 : 02:29:49</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@smarty

Искрено ти пожелавам никога да не ти се налага да търсиш помощ от някого. За каквото и да било.

[!]

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Молба за помощ.

Smarty,

Мисля, че имаш късмет, че Малоун значително те е пощадил (имайки предвид възможностите му). Точно мислех да ти кажа какво мисля за теб, но няма нужда вече...

8.  

9. Тук е от
    Jan 2004

Молба за помощ.

aide i ot men edin glas....[]

Uspeh na Ivan i dano osy6testvi me4tata si.

10. Тук е от
    Nov 2003

Молба за помощ.

Още един глас отгоре[:P] Успех Ванка!

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Молба за помощ.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз пък няма да гласувам.

мрете там....

<div align="right">Originally posted by smarty - 24/01/2004 : 02:29:49</div id="right">

@smarty

Искрено ти пожелавам никога да не ти се налага да търсиш помощ от някого. За каквото и да било.

[!]

<div align="right">Originally posted by Malone*-*24/01/2004*:* 17:10:56</div id="right">

Благодаря ти за пожеланието!

И както казва Дончо Цончев:

"- Кой каквото ми пожелае - да му се връща ДВА пъти !"

<font color="blue">/offtopic/

1.който иска ми да помогне с 256 или 512 Мб памет - да заповяда..

2. Само защото ми е крайно мнението, само заради това ли да не го изказвам?

или тук не може ..???

</font id="blue">

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Молба за помощ.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Smarty,

Мисля, че имаш късмет, че Малоун значително те е пощадил (имайки предвид възможностите му). Точно мислех да ти кажа какво мисля за теб, но няма нужда вече...

<div align="right">Originally posted by Profita*-*24/01/2004*:* 21:28:36</div id="right">

Най добре ще е да кажеш какво мислиш за мен(не го оставяй в теб, щото ако е негативно, може да те разяде).

Много ми е интересно все пак..

Пък после аз ще кажа какво си мисля за теб "Profita" .

13. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Молба за помощ.

smarty, smarty, много негативна енергия си събрал, човече...

Не ми се влиза в спор относно личностната ти характеристика. Бъди какъвто прецениш, че е добре за теб. Моето мнение си е чисто субективно и нямам никакво намерение вече да го изразявам публично.

Жив и здрав.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Молба за помощ
    От Lubo7745 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 31-07-12, 22:41
  2. Молба за помощ за избор на климатици
    От velikoff във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 47
    Последно: 21-01-12, 10:17
  3. Молба за помощ при покупка ТV-40
    От gerido във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-12, 15:50
  4. Молба за помощ!
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 57
    Последно: 25-11-11, 11:23
  5. Молба за помощ - продължение!
    От Lupus във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 0
    Последно: 26-08-11, 19:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе