Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 137

Setcom@Sofia: 13.02, 19:30- О!Шипка (ул.Шипка №11)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Да, не беше зле! . Току що се прибирам, и смятам да си лягам да спя . За всички, които са пропуснали - Sorry. .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Все си мислех, че ще съм първият, който ще пише за сбирката, ама явно съм подценил повечето хора;-))))

Сбирката беше върха, организацията очевидно става все по-добра. Идеята на LUPUS с баджовете помогна доста за по-свободната и смислена комуникация :-)

Що се касае до О!Шипка - винаги съм имал резерви спрямо това заведение, но отново се потвърди правилото, че изкарването зависи от компанията, не от мястото.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Хихи, лимонадата на никой не прощава

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Лелеее, просто не знам откъде да започна...глава се люшка. очи тъмнеят...обаче спомени остават ( в една дума по 3 грешки правя...(

Искам първо да благодаря на всички които дойдоха на сбирката и дадоха всичко от себе си, за да стане мноооого весело[]Благодаря и на Крис, Слеро и Лупус за голямата помощ за организацията. Постът ми може да прозвучи малко като речите при връчването на Оскари, но няма как[]. Сега на свой ред пък искам да се извиня на хората които дойдоха и нямаше къде да седнат, поради простата причина., че бях запазила 20 места, а дойдоха (според данни на MBМD) 47 човека. Бяхме окупирали горния етаж на О Шипка, мазето - тъй нареченият клуб (където правехме vodoo магии сред много свещи и алкохол), а една група на сетком ( на която искрено се извинявам) се наложи да се преместят в отсрещно заведение. После дружно се изнесохме в един рок клуб, където първите минути трябваше да ни свестяват от студа 10x то Kokosh, който заяви, че клубът е само на 3 минути пеша. Ходихме около половин час в някаква ужасяваща температура от -30 градуса[}]Както и да е, това беше малко история за хората които не дойдоха. Изпи се много пиене, изпяха се много песни, някои летяха, други дивяха и всички мноооого се смяха[:D] Сашо - приятелят на Lazy dog получи призовата награда за майстор на късия разказ:-)) Kris, Dockera, Garo, Mura...ooo i Kafeto показаха какво се казва да се кефиш максимално на жици. Някой летя още в О Шипка, но затова може да разкаже Legolas (моят съмишленик по адреналин и високи скорости....кога ще се бягаме[:D][] Deadmaker беше захапал 3Di за нежното вратле....или неее, май тя го беше захапала...абе както обикновено сджафкали се бяха и веселяха хората с остроумните си реплики:-))Момичетата от Sunny computers са железни и отново подкрепиха женското участие в сбирките и разведриха тази иначе тъй мъжка обстановка ( обикновено свързана с меренето на *****):-))) Raid достойно защити аватара си, Зетле не си затвори човката цяла вечер[]Pitar K - човече не може да се вземе думата от теб и виждам, че си дочакал пускането на метрото[]DEATHKNIGHT, отново показа, че си железен...смота набързо болестта и се весели на max...само моля ти се...абе за онези снимки (шшшшшшт тихоооо...не ги показвай, моляяя....и не беше нужно да показваш как са ти треперили ръцете, докато си ми снимал автентичния аватар и, че си единствения човек, който знае какво се случва по-нататъ[][:P][:D] Евала и на Малоне, който е тръгнал от Русе, но пътят е бил много лош и заледен и е имал проблеми с полицаите и се е върнал обратно. Доста хора питаха за теб Malone...другия път пали самолета и идвай:-))

Аз много се отнесох и дано не съм станала досадна - позволявам на модераторите да поорежат мнението ми, че май прекалих[]

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Поздравления народе!!! []

Грехота ще е, ако някой от модераторите пипне поста на Съни. Без него и подобните му, които очаквам с нетърпение, как ние, които ви подкрепяхме от морето с чаша водка в ръка - бихме разбрали какво сме изпуснали.

Откровено казано, вече съм без грам маникюр, защото цяла вечер го гризах от яд, че не присъствах [}][V][}]

Хайде, софиянци, стига сте нанкали - чакаме снимкииии...[:P]

7. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Хех, да не беше лошо. Всъщност преди малко се прибрах в Пловдив и не съм дремвал цяла нощ. А това за 3Di, ами то такова, не е важно кой кого и за какво захапал важното е че ви направихме веселото(А само като си помисля че началото на тази кавга започна защото закъснях за една среща 30 минути...). Та 47 човека сме били.. може и така да е било аз не знам, бях пиинал достатъчно да не помня с кой колко и за какво сме си говорили(абе като се позамисля можеше и още да изпия ама щях да направя някоя беля). Иначе съм много доволен и от новите запознанства - Лупус отново доказа че е един много готин, млад(по душа) човек. orpamarosa същия - голям веселяк, всъщност незнам какво весело намерих в него но може и да е било от алкохола.. или пък от това че и двамата говорим на един и същи език.. господи вече какви глупости пиша ама това ще да е защото още не съм изтрезнял напълно двете големи ракии и 6-те бири почват да си казват своето(а уж бях отишал с намерението да не пия и да правя компания на DeathKnight който беше на антибиотици(според негови думи) и не можеше да пие). За жиците не мога да говоря щото аз така и не се научих да я харесвам тая музика и онзи клуб просот не ми понесе.

Като се сетих сега.. како Съни да пратиш на малкия Криси много поздрави от мене щото много исках да го видя.. така ми липсва това хлапе. Да се надяваме че другия път.. ще го доведеш. Снимките.. Райд имаше някакви явно и DeathKnight също е снимал.. хора искам ги на пощата да не ме забравите ако няма да ги качвате.. щото се оказа че аз съм живия архив на групата.. пазя всички снимки от едно време още когато беше сбирката преди Елена на която не съм присъствал но взех снимките. Абе май аз започнаха да пиша много простотий тука които нямат пряка връзка с случилото се вчера но това е факт обикновенно.

PS: fori, ама ти сериозно ли си на 23?!?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Понеже непрекъснато се сещам за разни нови нещаи допълвам онзи дългия пост, който ще стане прекалено дълъг си правя един нов, за да си пиша тук на воля:-))

Значи гласи се една следваща сбирка, която да бъде на вилата на Фори, коятое близо до Самоков..малко след Щъркелово гнездо. Фори дано предложението да не е било само под влияние на веселбата и пиенето:-))) Следващата сбирка за откриване на летния сезон ще е на рударци на басейн (ще наемеме случаен превоз да ни извози дотам:-))), после Слеро е обещал една Елена, обаче без ТБ и тем подобни екземпляри:-) И после Профита да организира нещо на морето и ето ви програмата на Сетком за първото полугодие[:D][}][][:P][]

10. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

...Зетле не си затвори човката цяла вечер[]...

<div align="right">Originally posted by Sunny - 14/02/2004 : 13:56:29</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Е айде, айде!Не беше цяла нощ, само след 4-тата бира [:D]

Между другото какво стана като си тръгнах,...явно пак аз съм прецакан, ама сам съм си виновен!

11. Тук е от
    Dec 2003

Малко е гадно така но ...

Официално се извинявам за не присъствието си. Случиха ми се малко случки както се казва, работата ме завари на врата, после още и докато се усетя вече, бях гроги и хич не ми се купунясваше.

Сега ме е много яд.

Яд ме е, и че ако Попа беше казал, че ще идва щях да зарежа работата, та каквото ще да става и небето да падне пак да дойда, ама явно не ми е било писано.

Още веднъж сори и се радвам, че сте си прекарали супер и без мен .

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Хахаха! Браво Сеткомци! Стана ясно че и вие можете да купонясвате [8D][8D]. Sunny определено си получи оскар-а[:D],

а Slero ще има да взема [^].

Следващата сбирка трябва да е някъде посредата....имаше някакви идеи за Елена [}], така че да се съберем всички[:D]

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Супер

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Хех, получава се също като онова, че сития не вярвал на гладния във вариант седналия не вярва на правия:-)))))))) Ае стига вече, забравете лошото, помнете само доброто:-)

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Супер беше

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Е не, извинявай, D3BEPP! Не си прав! Първо, как без резервации? Никога не е ставало дума за такъв вариант! Друг е проблема - когато се правеха резервациите, колко хора бяха казали, че ще идват? Около 20 - ето колко, и то не всички бяха 100% категорични (за справка поразгледайте темата към дата вторник-сряда). Нямаше да има проблем, ако резервациите не трябваше да се заплащат предварително - по 10 лв на място, в О! Шипка е така, това Sunny отдавна го каза, ама нали в края на краищата там поиска "мнозинството". И кажи ми сега как да се набута човек със запазване на 30 или 40 места, без да е сигурен, че ще дойдат толкова хора? За следващия път, ако някой се чувства "гадател" и се наеме да прогнозира колко човека ще се съберем, добре - ама не само това, ами да се заеме и с резервациите. Превъзнасяне било... как не! Не стига, че някой се е заел да направи организацията, при положение, че е ясно, че когато се съберат толкова различни хора, няма как на всеки да му хареса, ами после и ще недоволстваме, така че да му стане неудобно и да съжалява, че се е захванал, едва ли не да се чувства виновен...

Що се отнася до Елена - отсега казвам: ако ще се прави сбирка там, наемам се да я организирам, но с условие: резервациите най-малко три дни предварително. Иначе може и да се наложи някой закъснял настина да спи на пейка.

18. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Другата тема я затворих, ако и тука почнете да се карате за глупости и тази ще затворя!

Недейта така бе, големи хора сте !

D3BEPP - разбрахме къв ти е проблема, няма нужда да го изтъкваш навсякъде. Никой не те е насилвал да идваш предполагам, като не ти е харесало другия път просто пропусни ....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Lyon-Sofia
    От fanta orange във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 02-02-07, 02:44
  2. UDO@Sofia
    От Ghost във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 28-05-04, 15:07
  3. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02
  4. Sofia-Lan v Drujba-2
    От gkirev във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 21-11-02, 10:24
  5. job in sofia ?
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 13-10-02, 02:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе