Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

Снимките от срещата в O! Шипка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Всъщност аз подкрепям мнението на Мариана, без частта за сравнението с Варна. Просто супер се издразних (без да искам да засегна никого лично) от тоя топик с "цензурираните снимки". Като няма снимки, кажете няма, иначе кво е тва, кого се мъчите да убедите, че сте прекарали незабравимо, нас или себе си [xx(]

И преди да сте ме нападнали ще уточня, че не дойдох, защото бяхме поканени с жената на ресторант по случай рожден ден на баба й, покана, която не можеше да се отхвърли. Но като чета и гледам снимките, май не съжалявам за това, което съм изпуснал [}][:P]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ми според мен, извинявайте, ма да си ви го кажа, сбирката във Варна може в най - лошия случай да е също толкова зле организирана. Не помня кой беше оня с репликите, че който дошъл, дошъл, ама... Като не можете да правите планиране и резервации - ми прави се някъде домашно събиране!!!!!

Които са останали да пият седнали, без да ги пъдят сервитьорите например - еми може и да са изкарали добре!

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Абе вие май нямате чувство за хумор ...

Дзвер мисля че ти предложих място, но ти отказа, тъй като... не си бил сам.

Вместо да се джавкаме по добре да помислим по въпроса как може да се избегне това следващия път, а не да обръщаме всичко на махленска свада.

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

следващия път - с куверти

PS. Абе знаех си че трябва да дойда ама от студ вече не си усещах ушите...ще се поправя на следващото мероприятие [)]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

D3BEPP - 2

Glarusa - 4

Едва ли само те биха пътя обратно, пък има и хора които са на работа!

[:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P][:P]

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

И в другата тема писах - погледни кога с glarus сте казали твърдо, че ще дойдете, като се има предвид, че резервациите се правиха във вторник вечерта.

Аз лично очаквам следващата сбирка... къде каза, някъде в Студентски град ли ще бъде и кой ще я организира ?

И стига вече... така или иначе, минала работа, за следващия път - всеки по-отрано и по-категорично да казва ще идва ли или не, за да не се стига до ситуацията когато се резервират места, да има 20 желаещи, а след два дни да станат 35.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Не знам кога сте правили резервациите. Не ме засяга. Но писах и ми казахте, че може да дойдем. Не сте писали че трябва да се дадат нито пари за резервации, нито докога, нито на кого, нито нищо. Не знам за каква организация говорихте. Гларус и жена му обявиха много рано, че ще идват, да не би за тях да имаше места? Късно добавиха още една двойка, инак поразгледай си хубаво темата. Според мен сядаха не тея с резервации или тея без, а който пръв дошъл или когото познаваме, такова беше горе долу и даденото ми обяснение. За мене това е липса на организация. Не знам кой ще организира и кога ще ви бъде следващата сбирка. Казвам само, че <font color="red">мога да се прежаля да дойда пак</font id="red">, само ако е в студентски град. Аз бих се ангажирал с организацията на такова мероприятие, но ако имам насреща си сериозни хора. В това от последната ни среща не съм толкова убеден, друг вариант е ако отида, проверя, и ви напиша много ясни правила кое как ще стане.

Редно беше май някой в цялата работа да каже едно : извинявайте; щото на мен много бяс ми се събра от това, че не мога да седна, че ми се дават калпави обяснения, че сервитьора ме блъска и ме пъди, че не мога да се местя от маса на маса в една селска кръчма с претенции и че не мога и да слизам долу, докато не ми се разреши. Пък и нормално е, не мислите ли - 30 заявили, 20 резервации. 10 човека в повече може и Шератон да не намери къде да ги настани.

Разбрах те, Слеро, аз съм си виновен, нищо чудно и ти да беше човека, дето ми даде обяснението, сигурно на място трябваше да му се озъбя, но ще поправя грешката си.

//edit//

:РРР Слеро=Елена... Сори. Явно не си ти.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

леле какви неща са се написали тука... ама не се бухайте де [:D]

найстина кофти се е получило, но Съни пита кой ще идва.. това че Х е дошъл с още 5 човека малко или много променя нещата...

то и във Варна беше така - едно място трябваше, но Лудия смело се намеси и докара 4та / или май 5та / маса []

А Дзвере какви са тея неща - `мога да се прежаля...` е че кой те кара бе? []

еехх ама поне една снимка няма ли, да ви видя кой какво пие [:D] / док и съни са ми ясни.. но другите не ги знам... [] /

11. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

ШШШ, стига бе !!!!

Е бива ли такива глупости ся !

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

На един резервациите му криви, на друг липсата на снимки...

Тези събирания не се правят за да си гледаме после снимките... - зор за снимки беше на първите 2-3 срещи през далечната 2001г. Оттам нататък, основната цел е да се видим наживо, да пийнем, да поприказваме, да се поотпуснем.

Резервациите - следващия път защо не се хванеш Дзвер ти да ги направиш? Какъв е проблема - по 10 левчета на човек - предполагам няма да те притесни да резервираш вместо бройката, която е заявена предварително още 20-30 места отгоре - майната им на парите, поне ще се направиш на пич и добър организатор...

Значи, всички са поканени да присъстват на СетКом сбирките и никой не е задължен насила да идва - в прав текст - на който не му харесва да не идва и да не обсъжда добра ли е, лоша ли е организацията. Важното е, че я има, за някои добра, за друг лоша - това са подробности.

Немалко хора останаха като Дзвер без места в О!Шипка - изнесоха се в съседния ресторант, след 12ч се събрахме двете групички и продължихме на трето място.

Получава се, че арогантността на персонала в О!Шипка рефлектира върху организаторите - тя кръчмата да не е тяхна бре??? ПС - мен също ме заплаши едно хлапе от охраната с изхвърляне, даже каза "ей сега да видиш какво ще стане" и оттам се изпари нанякъде яко дим .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 12:24
  2. Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум За Форума
    Отговори: 143
    Последно: 31-10-07, 13:43
  3. Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 237
    Последно: 15-04-07, 23:30
  4. Setcom@Sofia: 13.02, 19:30- О!Шипка (ул.Шипка №11)
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 136
    Последно: 19-02-04, 02:13
  5. Отговори: 61
    Последно: 04-04-02, 22:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе