<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Каза, че ще ти направи едно безплатно обезкосмяване на цялото тяло[:D][^][][:P]
<div align="right">Originally posted by Sunny - 10/03/2004 : 17:28:59</div id="right">
Гларус, не си честен в темата "Какво мислиш за човека" []. Няма лошо, че ми отговаряш, но целта е да напишеш нещо за човека, който е дал мнение преди теб - тоест трябваше да напишеш нещо за ДЗВЕРР!
Само не смейте и не се подигравайте - въпроса ми е съвсем сериозен. Изпуснах една кутия почти разтопен сладолед върху клавиатурата и сега не знам как да я изчистя. моля ви се дайте съвети без да се подигравате.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само не смейте и не се подигравайте - въпроса ми е съвсем сериозен. Изпуснах една кутия почти разтопен сладолед върху клавиатурата и сега не знам как да я изчистя. моля ви се дайте съвети без да се подигравате.
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*12/03/2004*:* 20:06:35</div id="right">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Няма лошо, че ми отговаряш, но целта е да напишеш нещо за човека, който е дал мнение преди теб </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Съни, малко е трудно понеже докато напишеш нещо не знаеш колко човека ще постнат преди тебе.Колко пъти ще се наложи да редактирам...:-)) А за клавиатурата... ако имаш нерви - пълно разглобяване, измиване на пластмасата и подсушаване на фолиото(ако е такъв тип кв). Дето вика Доко по добре нова.
Сега ще променя малко правилата. Няма да се трият постове. Просто си остават всички написани и последния пише за предишния.
Леле залепнаха ми пръстите от тоя сладолед. добре, че не си купих една скъпа безжична клавиатура тези дни, че сега много щеше да ме е яд и нямаше вече да погледна любимия ми сладолед.[}]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дайте ми свестен аватар бре "ора" - на тоя му се зави свят - а ивече не ми викат "техника" тъй че МОЛЯ ВИ
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*24/03/2004*:* 17:02:48</div id="right">
За да е ясно исках дори да си сменя title от "El Magnifico", на "El Preso", което си означава точно "Затворника", но пък от друга страна колко от участниците ще се зачетат, а и ще знаят испански?!
<div align="right">Originally posted by Malone*-*20/02/2004*:* 1345</div id="right">