Добре де, като сте казали... И понеже днес шефа вдигна един скандал та не се знае ще вземаме ли заплати тоя месец или не ще постна едно стихче писано за един друг много отворен мой бивш шеф... А именно:
<font color="yellow">На думи ти си твърде щедър и все го вадиш много едър,
а той е мек като екмек, пък аз човек съм не шебек.
Недей ми вързва тенекия, от яд пръстта с копита рия
и благославям с пълен глас роднините ти час по час.</font id="yellow">
Няма как, който си е дал ГЗ под наем ще трябва да избива комплекси. Аз избрах този начин:-)
Kokosh, поне едно е сигурно - това малко сладко слънчево сладкишче ти е одрало кожата, в усмивките даже те е надминал, а с компютрите предполагам ще му трябва много малко, за да почне да те учи:-))))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако използвам подобни на репликите на Слънцето за да "похваля" дъщерята на mxkolev ще изкарам детето алкохолик, така че мисля да си замълча ...
П.П. Опс, май вече казах нещо [:D]
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*04/03/2004*:* 20:31:08</div id="right">
Profita, айде се навивай да дойдеш на следващата сбирка, за да те черпя за труда, който си си направила в темата " С колко пръста пишете". Сега си свалям някоя програмка и почвам да се уча, че горките ми средни пръстчета са станали в мазолчета от писане само с тях(
С най-голямо удоволствие, Съни. Вече съм разписала билетите за Елена (живот и здраве).
Чудя се само дали да командировам щерката у бабини й, или да я взема. Ти си ходила там, трябва да обменим малко информация как стоят нещата за дечурлигата. Моята си ляга късно, твоят син ще й прави ли компания? []
Там е рай за дечицата, особено ако присъстват Dockera, Gadget и Deadmaker[8D]
А за лягането - нали ги знаеш момченцата. Малко по-бавно влизат в час от момиченцата - само войници и коли са им в главата[] Дано дъщеричката ти да не е толкова срамежлива като него, че не знам как ще се разберат[]