<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Донкихот, вкара ме размисли с това Станимир м мъжки или женски род търсиш. Все си мислех, че Станимир е мъжко име[}]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*09/03/2004*:* 09:36:55</div id="right">
Защо се очудваш Sunny аз имам един познат Мериан му е името.Та тои си има приятелка която е по космата от мен и се казва Христо.Тои се сърди като ми казвам Мариан.Харесва си да го наричат Мери.
Не че сам против.Все пак сме демократична държава.Аз съм за свободата на словото, вероизповеданието и гъзоподаването.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Profita има албумче "Елена" - можеш да видиш обстановката и удобствата за децата
Posted by Sunny - 08/03/2004 : 00:28:28 "Снимки на юзерите - Галерия"</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Разгледах албумите ти. Страхотни снимки. А местенцето в Елена наистина е рай. []
Аз имам само един проблем - много ми е щурава щерката, дали ще се навие някой да вземе фукцията на детегледачка [:P] Една минута невнимание, цял уикенд терзание []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Profita има албумче "Елена" - можеш да видиш обстановката и удобствата за децата
Posted by Sunny - 08/03/2004 : 00:28:28 "Снимки на юзерите - Галерия"</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Разгледах албумите ти. Страхотни снимки. А местенцето в Елена наистина е рай. []
Аз имам само един проблем - много ми е щурава щерката, дали ще се навие някой да вземе фукцията на детегледачка [:P] Една минута невнимание, цял уикенд терзание []
<div align="right">Originally posted by Profita*-*09/03/2004*:* 10:45:38</div id="right">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз вече съм си я намерил, хем за детегледачка става, хем аватари ми прави, 'ем мъкни тежко ... а пък и лавче става [:D]
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*09/03/2004*:* 14:26:54</div id="right">
Malone, говорила съм с момичето, за което търся този речник и получаваш от нея една много голяма целувка по бузката (а тя е мноооооого готина[]) Каза, че ще ти направи едно безплатно обезкосмяване на цялото тяло[:D][^][][:P]