Здравейте, имам дипломна работа на тема "Проектиране на сигнално-охранителна система с видеонаблюдение за учреждения". Моля някой ако може да ми помогне с някакви материали. Аз съм се спряла на схема, но ми трябва малко теория за алармените системи.
Здравейте, имам дипломна работа на тема "Проектиране на сигнално-охранителна система с видеонаблюдение за учреждения". Моля някой ако може да ми помогне с някакви материали. Аз съм се спряла на схема, но ми трябва малко теория за алармените системи.
Дайте малко повече подробности - какво завършвате, техникум ли, бакалавърска степен ли, магистърска ли? За да може този който иска да ви помогне да разбере на какво ниво трябва да е теорията.
Дай някоя схема на въпросния обект и ще ти измисля нещо а и дай точното задание
Една моя колежка имаше подобна дипломна работа, само че не СОТ, а аларма. Пита я един от комисията:
- Колежке първи въпрос - посочете ми датчика на алармата
Колежката малко изтръпна мисли мисли и сочи нещо...
- Колежке още 1 опит направете.
Тя пак мисли и сочи друго. Така общо 3 пъти не можа да посочи датчика на алармата си
Затова поне научете елементарните неща , после да не ставете за смях пред всички.
Темата е доста стара,не се безпокойте момичето си направи и защити и то отлично дипломната работа ( присъствах на защитата )
Да му е честито!Първоначално публикувано от kolega
И не беше блондинка и знаеше къде е датчика[quote=kolega ]
Темата е доста стара,не се безпокойте момичето си направи и защити и то отлично дипломната работа ( присъствах на защитата )
И не беше блондинка и знаеше къде е датчика??