Резултати от 1 до 4 от общо 4

Вредно излъчване на сирената?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Вредно излъчване на сирената?

Здравейте, не знам дали това е правилното място да питам, извинявам се, ако съм сбъркала. Има ли вредно излъчване предавателя на алармената система (Парадокс)? Монтираха го в спалнята ми, а може би не е най-подходящото място? Благодаря предварително за информацията.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2004

Re:Вредно излъчване на сирената?

Не се притеснявяй, при нормална работа педавателят излъчва сигнал обикновено по два пъти на ден за около 10 сек.По това време ти може и да не си в помещението.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Напоследък се забелязва голяма параноя покрай излъчването на предавателите. Даже във Варна общинският съвет е ришил да се махат GSM предавателите в близост до детски гради и други обществени сгради. В случая става въпрсо за малки мощности и няма от какво да се притесняваш. Все още няма доказателства, че излъчването е вредно. Засега това са само хипотези. Изгорелите газове от двигателите на автомобилите са мноого повредни, но никой не е спрял производството на дизелови двигатели.

5. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от maria111
    Монтираха го в спалнята ми, а може би не е най-подходящото място?
    Колежке, монтажа е правилен. Централата на алармената система се монтира възможно в най-отдалечената точка от входната врата, така че в случай на взлом крадците да се затруднят с намирането на централата и обезвреждането на сирената (пълнене с пяна, изгаряне, заглушаване, удавяне и т.н.) и за да може алармената система да се задейства своевременно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Вредно ли е излъчването от коаксиалния кабел?
    От zdravkich във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-09, 16:42
  2. начин за излъчване на поточно видео
    От bojanm във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 15-12-08, 11:34
  3. Вредно ли е да се гледа LCD отблизо?
    От mitko99 във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 16-11-08, 02:07
  4. Отговори: 18
    Последно: 30-09-08, 23:46
  5. WiFi Рутери - излъчване?
    От izwerga във форум Общ - хардуер
    Отговори: 20
    Последно: 05-12-07, 21:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе