Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с EVN

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Проблем с EVN

Здравейте !
    Имам проблем с ЕВН и направо ще откача живея в къща и до колкото ми е известно съм с трифазен ток и тук започва проблема.
    Първият етаж е на една фаза а вторият на друга - не знам, не ме питайте защо не съм го правил аз за добро или зло но си имам доста неприятности.
    Почти всеки ден през деня, някой път вечер едната фаза прекъсва и всичко угасва а на долният етаж всичко си работи нормално, повиках техниците от евн да си проверят системата обаче дървените глави ме вбесиха проблема не бил в тях т.е. проблема бил след електромера а това си бил вече мой проблем, да ама не питах ги от къде са сигурно те казаха ами на сигурни сме.Обаче запознат ми каза че ако имам проблем с фаза електромера щял да засече че едната фаза не работи (на електромера има L1,L2,L3) наистина проверих и засякох кога спря тока отново отидох и видях L2 не мигаше, викнах ги отново и им обясних как проблема се появява и че електромера отчита че фазата не работи и да го проверят, те обаче се ухилиха и казаха че такъв филм няма и че съм подведен.Кажете ми какво да направя след като проклетия електромер наистина засича че фазата е изкл. (електромерът е електронен) а тези не вземат мерки.Не че е болка за умиране но ме е яд за компа понеже стои постоянно вкл и не искам да спира.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Re:Проблем с EVN

Пусни писменно една жалба и си вземи входящ номер. Обясни в нея подробно проблема - кога спира, кога тръгва, кога е нямало ток. Не се разправяй с техници и си чакай проверката и отговора. Ако не си доволен от него пак пишеш.

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Има едни устройства, наричат се видеокамери....снимаш какво става когато изключва, после с камерата където трябва. Ако няма отклик става и за "Господари на ефира" или "Здравей България"...

5. Egu
    Egu е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ти все пак провери ли с фазомер дали след електромера нямаш фаза? Ако имаш, значи може и проблема да не е в тях. А за компютъра - включи всичко свързано с него в един или два разклонителя и него с помощта на удължител го включи в долния етаж, до оправянето на проблема.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Аз пък бих почерпил техниците. Кажи добре при мен е проблема, но ударете едно рамо да помогнете. Аз ще си платя. Ще ти излезе безболезнено.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с рутер!
    От kras_123 във форум Технологии
    Отговори: 4
    Последно: 18-06-12, 10:15
  2. Проблем - По-високи температури след полиl
    От axander във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 17
    Последно: 11-04-12, 02:05
  3. Проблем със Samsung 40C530
    От Mihaelk във форум Samsung телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 31-03-11, 17:02
  4. Проблем с дисплея на LCD TV Philips
    От coojoe_213 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 18-10-10, 18:37
  5. Пералня VIKING 616 - проблем с програматора
    От stefan_gb във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 07-03-09, 20:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе