Какво значи обикновения? Това потребителски код ли означава или главния? С всеки един правилно програмиран код може да се влиза и излиза.
Иначе това за което питаше по-горе мисля че е това "БЪРЗИ МЕНЮТА ЗА ГЛАВНИЯ КОД" - 4стр. от SP_MG_User_Manual
Потребителския.
Подозирам, че при мен се получава това от картинката, но нямам идея как може да се случи, при положение, че не въвеждам Master-a, а потребителския. В събота правих абсолютно същата процедура и смених кода без ядове.
В сряда имаме уговорка с единия техник, ще го подпитам какво се случва.
Въвеждам настоящия потребителски код, но може системата да приема първите 2 цифри като user number и тогава ARM започва да мига (всъщност сега се сещам, че не може да е точно това, защото първите 2 цифри са >32). 2 пъти го направих и 2-та пъти така стана. Тогава излизам от апартамента докато сигналът спре. Сигналът не е този от нормалното активиране на алармата. Когато вляза в апартамента, ARM свети. Тогава въвеждам отново потребителския код и започва да мига SLEEP. Пълна каша...
Ще изчета упътването ОТ-ДО, дано изскочи нещо.
Виж това - по-ясно няма как да ти го представя - не знам какво си правил, но без System master code или поне Master Code не можеш да направиш нищо с другите кодове. А това което мига не е това което си мислиш.... виж Visual Feedback-a на картинката.
Здравейте,
някой ползва ли "домашен сот" с интернет модул ?
В смисъл, искам да разбера как биха изглеждали сигналите на мобилния ми телефон ( с Андроид ОС ) примерно при отваряне на каса ( която ще е на 24 часа включен уведомителен режим ). Защото да дам към 250 лв за модул за парадокс за да ми праща мейли вместо смс-и си е буквално еднаквото. Порових из нета, но не открих. Ще се радвам ако някой ползва такова нещо и каже и покаже как е
Интересувам се от поставяне на СОТ систем в къщи, май се ориентирах кам 3S СОТ, но за алармената система още не съм решил каква да бъде. С мен се свърза служител на фирмата и започна да ми предлага някакви израелски алармени системи, които само те внасяли в България, но след като чух цената малко размислих.
Въпросът ми е следния : можете ли да ме насочите, дали да ползвам тази която те ми предлагат или да търся Paradox или DSC и най - важното каде да ги търся? Става въпрос за 2-стаен апартамент.
Благодаря предварително
Този пост е редактиран от Lupus; 01-03-13 в 17:19.