Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 76 до 85 от общо 85
Like Tree1Одобрявам

СОТ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re:СОТ

Какво значи обикновения? Това потребителски код ли означава или главния? С всеки един правилно програмиран код може да се влиза и излиза.
    Иначе това за което питаше по-горе мисля че е това "БЪРЗИ МЕНЮТА ЗА ГЛАВНИЯ КОД" - 4стр. от SP_MG_User_Manual

2.  

3. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Потребителския.
    Подозирам, че при мен се получава това от картинката, но нямам идея как може да се случи, при положение, че не въвеждам Master-a, а потребителския. В събота правих абсолютно същата процедура и смених кода без ядове.
    В сряда имаме уговорка с единия техник, ще го подпитам какво се случва.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

На третата стъпка какво въвеждаш?

5. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Въвеждам настоящия потребителски код, но може системата да приема първите 2 цифри като user number и тогава ARM започва да мига (всъщност сега се сещам, че не може да е точно това, защото първите 2 цифри са >32). 2 пъти го направих и 2-та пъти така стана. Тогава излизам от апартамента докато сигналът спре. Сигналът не е този от нормалното активиране на алармата. Когато вляза в апартамента, ARM свети. Тогава въвеждам отново потребителския код и започва да мига SLEEP. Пълна каша...
    Ще изчета упътването ОТ-ДО, дано изскочи нещо.

6. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Виж това - по-ясно няма как да ти го представя - не знам какво си правил, но без System master code или поне Master Code не можеш да направиш нищо с другите кодове. А това което мига не е това което си мислиш.... виж Visual Feedback-a на картинката.

[img width=452 height=600]http://pat.rutil.net/Forum/user.jpg[/img]

7. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Да, прав си, това е бил Master кодът.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте,
    някой ползва ли "домашен сот" с интернет модул ?
    В смисъл, искам да разбера как биха изглеждали сигналите на мобилния ми телефон ( с Андроид ОС ) примерно при отваряне на каса ( която ще е на 24 часа включен уведомителен режим ). Защото да дам към 250 лв за модул за парадокс за да ми праща мейли вместо смс-и си е буквално еднаквото. Порових из нета, но не открих. Ще се радвам ако някой ползва такова нещо и каже и покаже как е

10. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Обади се дирекно в Сектрон или иди до офиса им (има и във Варна) - там ще ти кажат/покажат най-добре.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Отговор: СОТ

https://play.google.com/store/apps/d...S5QYXJhZG94Il0 Това е, но някой ползвал ли е, има ли наблюдения.... скъпи са модулите, а определено мисля да пробвам това чудо.

И в youtube има малко нагледно инфо - Apresentando o iParadox no iPhone - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=ek6ZdVsTYCU

12. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: СОТ

Здравейте,

Интересувам се от поставяне на СОТ систем в къщи, май се ориентирах кам 3S СОТ, но за алармената система още не съм решил каква да бъде. С мен се свърза служител на фирмата и започна да ми предлага някакви израелски алармени системи, които само те внасяли в България, но след като чух цената малко размислих.

Въпросът ми е следния : можете ли да ме насочите, дали да ползвам тази която те ми предлагат или да търся Paradox или DSC и най - важното каде да ги търся? Става въпрос за 2-стаен апартамент.

Благодаря предварително
    Този пост е редактиран от Lupus; 01-03-13 в 17:19.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе