Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 55

Демокрация тук?Тц.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Демокрация тук?Тц.

Време?не винаги,ние за разлика от теб работим..И не пишем само в Дъра бъра

Много бих искал да доиде пак времето когато имах време(и желание де) да понапиша и някой тест,но уви

За колежките....еми и за тях намирах преди да се оженя,то там ми е проблема,но как да ти го обясня това на теб,ти нямаш колежки

Ако това което съм писал не те устройва...еми не го чети!Има си секция за постове за разтуха,плюс това за разлика от теб аз познавам ЛИЧНО доста хора тук,и бих желал да чуят за това какво правят тия създания коварни с нас[:I][:I]

Заради тоя дзвер се отплеснах[:D]...незнам що но си ми симпатичен,и придаваш колорит на форума..то и такива хора тряя да има[:D]

Дерзай!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Демокрация тук?Тц.

Драги ми зВер,

Мислех да ти напиша подробен отговор... но да ти кажа ... не си струваш усилията... има хора които ме разбраха какво искам да кажа.... някои от тях се надяват това да премине , други вече не пишат тук защото юзери от data.bg форума като теб свалят нивото му... поне в HWното отношение.... Други пък им е се едно ... аз лично ще си трайкам и ще гледам накъде отиват нещата... Спамери винаги е имало... преди имаше твърда ръка срещу това нещо сега положението е различно.... преди време ти щеше да бъдеш санкциониран , сега едва ли не си нещо като маймунката на форума , каквито и простотии да пишеш са ОК , щото забавляват народа.... както и да е това ми е последният диалог с теб. Митак , драсни на Qto да ти дам едно нещо обещано отдавна....

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Мислех да ти напиша подробен отговор... но да ти кажа ... не си струваш усилията...<div align="right">Originally posted by BobyTT - 14/10/2004 : 14:49:33</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">има хора които вече не пишат тук защото юзери от data.bg форума като теб свалят нивото му... <div align="right">Originally posted by BobyTT - 14/10/2004 : 14:49:33</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[:D]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спамери винаги е имало... <div align="right">Originally posted by BobyTT - 14/10/2004 : 14:49:33</div id="right">

[:I]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">преди време ти щеше да бъдеш санкциониран , сега едва ли не си нещо като маймунката на форума , каквито и простотии да пишеш са ОК , щото забавляват народа.... <div align="right">Originally posted by BobyTT - 14/10/2004 : 14:49:33</div id="right">

Aхахахахаахахаха [:D]

О, боже. Приципните герои и пазители на морала, дето не могат да се видят отстрани нямат свършване.

Глупавото е, че ми се струва, че ти сам си вярваш на приказките Е, остани си със здраве. Обикновено като контактувам с някого има определена причина. При теб не я виждам, така че контактът няма да ми липсва.

Поздрави от маймунката(респ.шута) на форума [:D]

Ех, какви бяхме, като бяхме младииииии.....

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Демокрация тук?Тц.

От какво се тръгна - докъде се стигна

Ади да престанем с глупостите а ?

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Дори и един път да си излееш душата в Дъра Бъра разни Ивовци веднага почват да реват:ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ!!Ние неможем да ви ги разрешим!

Проблеми...бе аз гледам да се посмеем тук за моя сметка,а логическия веднага със квалификациите.......ми кво да го праи човек,явно не е като мен да му минават по 5 тона хардуер през ръчичките седмично,интересно ми е,даже и на логика го обърна[8D]

<div align="right">Originally posted by DPetrov*-*14/10/2004*:* 1314</div id="right">

DPetrov, поласкам съм, че от всичките отговори по прословутата ти тема за "сексуалният тормоз" срещу теб, единствено мен си запомнил, па макар и с лошо. Наистина се посмяхме за твоя сметка. А я кажи - кой ти разреши проблема? Ще му изпратя една каса бира по пощата!

Това, че ти минавали по 5 тона хардуер на седмица през ръцете... какво ли значи? Да не си товарач на компютри в някой склад? Защото аз така го разбирам (по пътя на логиката)... Да, логиката. Явно май на теб логиката толкова много ти пречи, че така си се опълчил срещу нея... Е, съжалявам, тук пак не мога да ти помогна. И едва ли някой може. Но ако пак се опитваш да ставаш смешен в очите на хората, искам да знаеш - пак се посмях от сърце с теб... []

Логическия

7. Тук е от
    Apr 2004

Демокрация тук?Тц.

Добре де няма ли най-накрая да престанете с тези глупости???

@IvO_tm - защо обръщаш изобщо внимание?

@DPetrov & BobyTT - какво сте се разплакали? Не ви харесват логическите задачи... А някой да ви кара да ги гледате????

@DPetrov - я си прегледай по-обстойно постовете и вероятно сам ще установиш, че най-много от тях са в Дъра-Бъра...

И след като така разпалено критикувате форума и неговото съдържание да ви попитам някой дава ли си сметка, че точно с такива теми като тази точно ВИЕ го пълните с талаш???

Може и да решите, че не разбирам от демокрация и т.н., но наистина за мен е най-добре темата да бъде ПОНЕ заключена.[B)]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Демокрация тук?Тц.

Да,ако не те интересува съдбата на форума наистина са глупости[!]

Мен обаче ме интересува,точно затова си бъбрим тука с Боби и останалите

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@DPetrov - я си прегледай по-обстойно постовете и вероятно сам ще установиш, че най-много от тях са в Дъра-Бъра</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Вориър,преди да пишеш нещо не е зле да провериш все пак[:D]

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Демокрация тук?Тц.

Обърнахте го на лични разправии и подигравки. Да, форума не е това, което беше, но той се развива и това му е хубавото. Има нови раздели и новото винаги дразни едни, а на други се харесва. Ако се положат малко повече усилия за подобряване на качеството на постовете, ще е направо чудесно.

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Демокрация тук?Тц.

И в добавка на казаното от ru-boy, което подкрепям:

Защо ли освен жалби в нито един от постовете не срещнах предложение какво трябва да се направи, какво трябва да се промени? Нима някой вярва, че една река може да потече обратно?[:D] Трябва ли според вас господа, някой, който не разбира примерно от дънни платки, но е специалист по мрежи и Linux да изпитва чувство за малоценност? Нека да гледаме малко по-далеч от носовете си!

Имате думата за предложения, ако не искате да ви възприемат като баби, жалещи по отминалата си младост.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

Ми ето ви предложение: ДА СЕ BAN-НЕ D3BEP!

Кой е "ЗА" и кой - "ПРОТИВ"?

=======================

ЗА Star Warrior:

Батка, доста нахален ми се струваш...Виж се кога си се регистрирал и как се изказваш по адрес на хора, заради които форума стана ПОЛЕЗЕН (не популярен) във времето, когато ти не си бил и чувал за Сетком.

13. Gadget
    Guest

Демокрация тук?Тц.

Гаджет,добре че е докера човече,иначе първата новина ше е от 2003-та май месец[8D]

<div align="right">Originally posted by DPetrov - 14/10/2004 : 1314</div id="right">

Батка, не смесвай новините и форума. Това са две различни теми.

Вдигнах нивото на новините точно, когато трябваше. Сетком набра още популярност, форумът се разшири. Толкова от мен. Появиха се псевдо-новинари, но така и си останаха с по 2-3 новини. Всеки си има работа, задължения и приоритети. Dockera предполагам, че ме разбира. Има дни като ми щукне и спамвам Сетком с новини, но това е рядкост. Не че не мога или нямам време. Аз лично нямам вече стимул за писане на такива. Дори, когато пишех новини, въобще не обръщах внимание на форума и се чувствах по-добре. После почнах и с форума да се занимавам и беше интересно. Смислени въпроси, смислени отговори, закачки, дискусии. Но всяко хубаво нещо си има и край. Не съм аз този, който може да каже ти добре дошъл, ти - не. Банвал съм доста хора и една част от тях бе помилвана от по-горна инстанция. Е това оказа влияние и във форума се зароди общество с други интереси и мислене противоположно от това на повечето участници... няма смисъл да продължавам. Вижда се какъв е резултата. Попурярност и качество. Тези две понятия не могат да клонят едновременно в една посока. Нямам нерви да се занимавам с невъзможни мисии. Форумът е ваш.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

{nebesno-pembeno}

<font color="green">

/--off-на_кой-topic-беше ;-))

@Gadget Че разводняваш темата - разводняваш, ами що поне не гласува...

;-))))))))))))))))))))))

</font id="green">

-----/

{/morsko-4erveno}

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

Вдигнах нивото на новините точно, когато трябваше. Сетком набра още популярност, форумът се разшири. Толкова от мен. Появиха се псевдо-новинари, но така и си останаха с по 2-3 новини. Всеки си има работа, задължения и приоритети. Dockera предполагам, че ме разбира. <div align="right">Originally posted by Gadget*-*14/10/2004*:* 20:41:29</div id="right">

Доста скромно изказване от твоя страна. Ако се беше изтъкнал още малко нямаше да е излишно. От твоя гледна точка псевдо-новирани можеш да наречеш всички които вече не пишат новини.

Има дни като ми щукне и спамвам Сетком с новини, но това е рядкост. Не че не мога или нямам време. Аз лично нямам вече стимул за писане на такива.

<div align="right">Originally posted by Gadget - 14/10/2004 : 20:41:29</div id="right">

Е различните хора по различно време проумяват разни работи (нищо конкретно). За мен SetCom беше нещо преди шарения тежък дизайн, майкрософските реклами и дузината ненужни щуротии .. SetCom набра скорост когато Dreamer пишеше новини, може би защото ги сортираше а не " когато му щукне да спамва Сетком с новини " . В последната година, че и преди това взе да се набляга до количеството, не до качеството.. Никой не упреквам за това, просто изразявам мнение на читател (ако може 1 път на 3 месеца отваряне на сайта да се нарече читател).

edit.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Демокрация тук?Тц.

как е бе Уфчо

направо те бях отписал...какво праи Дримър,що не се занимава вече?

ИНФО:ей тия двамата наистина направиха много за това място!

гаджет...ман....мноо силно изказване

За Дзвера...еми няма да ми липсва особено[:D],щом Ghost предлага,аз немога да бъда против

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

Ihaaaa! THE_UFO!!!!

Radvam se da vidq, 4e si zhiv! ;-))))))

Hah...mnogo priatna blizka sreshta ot 10[BIN] vid! ;-)))))))))

@D.Petrov: e takava golqma 4etka nqma...sadra mi sakoto napravo! Oba4e nedej taka bezrezrvno da me podkrepqsh. Naskoro si pisah oproverzhenie, shtot bqh post-nal neshto nevqrno. ;-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Урок по демокрация
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 13
    Последно: 20-11-13, 10:34
  2. Май вече сме демокрация от американски тип...
    От xaero във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 07-04-06, 12:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе