Ами аз какво да кажа ... принципно Ghost e прав ... но като опре въпроса за гласуване спамаджийте са доста повече, още повече и ще се почустват един вид застрашени че банват един от техният вид.... и ще гласуват против... иначе след като хора от които аз лично съм се учил го предлагат и с годините само са помагали го предлагат , няма да вървя срещу тяхната воля... пък и мисля че младежът ще се чуства добре в свои води в датата ...мястото където се е изградил интелектуално във виртуалната комуникация.....
@Ghost аз вече споменах почти официялната му роля на форумен шут, и в този си вид мисля че дори е симпатичен на някои от участниците.... а ако се стигне до гласуване мисля че ще остане поради фактора young generation spamers ..... просто ще се почустват застрашени и ще гласуват против ....
Но най-смешното е разни деца с по 50-60 поста в дъра-бъра дето са тръгнали да държат сметка на хора които са тук от създаването на форума (10Х Крис) и общо взето го бяха издигнали до доста високо ниво като HWфорум.....