Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 55

Демокрация тук?Тц.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Демокрация тук?Тц.

Ами аз какво да кажа ... принципно Ghost e прав ... но като опре въпроса за гласуване спамаджийте са доста повече, още повече и ще се почустват един вид застрашени че банват един от техният вид.... и ще гласуват против... иначе след като хора от които аз лично съм се учил го предлагат и с годините само са помагали го предлагат , няма да вървя срещу тяхната воля... пък и мисля че младежът ще се чуства добре в свои води в датата ...мястото където се е изградил интелектуално във виртуалната комуникация.....

@Ghost аз вече споменах почти официялната му роля на форумен шут, и в този си вид мисля че дори е симпатичен на някои от участниците.... а ако се стигне до гласуване мисля че ще остане поради фактора young generation spamers ..... просто ще се почустват застрашени и ще гласуват против ....

Но най-смешното е разни деца с по 50-60 поста в дъра-бъра дето са тръгнали да държат сметка на хора които са тук от създаването на форума (10Х Крис) и общо взето го бяха издигнали до доста високо ниво като HWфорум.....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

Мне. Смятам, че дзвера дразни по-голямата част от участниците. Мен персонално със сигурност, но ако не мислех че дразни повечето от хората, нямаше да дам такова предложение, защото това е най-крайната мярка, която може да се вземе. Аз винаги съм бил против модерирането, но това е безпрецедентен спамер. Едно читаво мнение не съм видял от него. В момента изобщо не се шегувам - сериозно предлагам да се подложи на гласуване по-нататъшното му участие във форума, пък накрая модераторите или админ да решпават.

П.С.

Ако гласуването не подкрепи мнението ми, той ще получи публично извинение от моя страна.

П.П.С.

Предното не важи в случай, че гласуването не се осъществи.

Като доказателство за сериозността на намерението ми отворих анкета по този въпрос. Който желае да гласува тук: http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17268

4. Gadget
    Guest

Демокрация тук?Тц.

@Ghost: какъв модератор, какъв админ? Принципно имам официално разрешение за действие по твоя въпрос, ама не ща още един клониран Smarty

@The_UFO: Теб въобще не визирам никъде. Ма що гузен негонен бягаш не ми е ясно Говоря за времето, когато Кафето спря да пише, а аз почнах редовно в продължение на 3-4 месеца. Не мисля, че новините са били некачествени, но това могат другите да кажат. После намалих темпото до "когато му щукне" Сега може би ще почна да пиша за HWBG...

В този форум не трябва да се банва, а да се възпитава. Който не възприема е желателно сам да си ходи или да бъде игнорнат. Тези индивиди живеят от това, че им се обръща внимание.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">как е бе Уфчо

направо те бях отписал...какво праи Дримър,що не се занимава вече?

ИНФО:ей тия двамата наистина направиха много за това място!

гаджет...ман....мноо силно изказване

За Дзвера...еми няма да ми липсва особено[:D],щом Ghost предлага,аз немога да бъда против

<div align="right">Originally posted by DPetrov*-*14/10/2004*:* 19:23:45</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Нищо не прави понеже си има по-смислени занимания (за него си) и тия сайтове и форуми ги е оставил на самотек, за съжаление. А те заслужават нещо повече...

sad but true.

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Демокрация тук?Тц.

Кефите, събрали сте се 4-5 пенсионера и говорите за стари времена, които излизат в розови краски поради напредналата ви склероза, явно пряка последица отодъртяването ви.

А да ви идва наум, че даже форумът да е копие на оня от младежките ви години пак ще говорите с умиление колко хубав е бил по ваше време и колко лош сега? И то ще е не защото той /форумът/ се е променил особено. То ще е защото вие безвъзвратно сте се променили /одъртяли/ и приемате нещата по един съвсем различен начин, в сравнение с крехките ви младежки години и първите стъпки в ИТ областта, когато всичко беше интересно.

Било някога хардуерен форум благодарение на вас, сега станало логически...

Един от доайените на форума - Ghost, преди десетина дни седя с отворена уста докато му сменям дъното и за пръв път видя, че в това нещо наречено биос имало някакви настройки, с помощта на които можеш да ускориш работата на компютъра си. Видя, но не разбра как да ги ползва, защото му беше трудно да зацепи асинхронната работа на памет и процесор.

Оттук не знам какво следва, но има два варианта. Или форумът е затъпял, или Ghost е затъпял. Може да се пусне и затова анкета, гледам кефи ви.

Друг доайен DPetrov спря да пише много преди форумът да претърпи каквито и да е промени. Спря защото работата му стана по-отговорна или защото жена му му насви сърмите, не знам и не ме интересува. Но сега идва и реве с пълно гърло за доброто старо време.

В HWBG имаше абсолютно същите настроения преди няколко месеца. И квооо се направи по въпроса - създаде се невидим форум за така наречени "доайени" - да си влизат само те и да си споделят невероятни хардуерни преживелици "като едно време".

Убеден съм, доста от подсмърчащите тук доайени имат достъп и там и знаят какво стана с този форум - най-спамерската част от HWBG, без една смислена тема и съответно бързо, бързо умря.

Е???? Къде е проблема - Григор се опита да копира условията както бяха преди време и какво се оказа - хората, които милеят за старото време коренно са се променили и хич не искат то да се връща. На едни им е безинтерено, други нямат какво да питат защото вече знаят повече, трети им е писнало да обясняват...

Та пичове, форумът се променя основно не защото има нови потребители и те са с други интереси. Форумът се променя защото вашите "доайенските" интереси се променят.

Ако за вас беше важно той да остане в предишния си вид така и щеше да бъде. Но не, вас той не ви интересува, освен кратки моменти на депресия, които случайно няма къде другаде да прекарате и сте решили да излеете тук мъката си.

Ай със здраве, не се вталявайте, приемете ведро моя пост, пък ако искате, ще ви врътна един таен раздел да споделяте хардуерен опит. Току виж научили Ghost как сам да развива болтчетата от дъното.

ПС - Анкетата естествено е изтрита. Както се вижда по заглавието на тази тема, тук демокрация няма, така че, да се пуска анкета кой и защо трябва да се банне е безмислено...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да,ако не те интересува съдбата на форума наистина са глупости[!]

Мен обаче ме интересува,точно затова си бъбрим тука с Боби и останалите

<div align="right">Originally posted by DPetrov - 14/10/2004 : 19:25:38</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Сподели ако обичаш на емайл, с какво ще помогнеш за розовите бъднини на форума след като те интересува? С "бъбрене" само трудно ще допринесеш за "ожелезяването /хардуеризирането/ и обезспамяването".

7. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Демокрация тук?Тц.

не си прав Крис все още всичко ни е интерестно.... за какво иначе ще обикаляме из всчики HW форуми било в БГ или в чужбината.... по-скоро за друго идеше реч че се разводнява форума ... но пък ти го каза.... да оставим нещата то само ще умре.... и аз като гледам вече няма интерестни задачки пускат се променени стари... отговаря се до 3тият пост...

Иначе може физически да сме се амортизирали малко но нашият бодър младежки дух ври и кипи във вените ни!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

Хихи, Крис, какво си пушил пак

Никой тук май не знае, но аз се запознах с младежите от Сетком през далечната...да речем 1998-ма година. Ако щете вярвайте, аз бях първия и последния клиент на услугата "гейм акаунт". Демек 10 кинта на месец и играя с Любето Quake2 през модем на сървъра който той беше пуснал Поне е пич та ми пусна и icq да имам. Сега са глезльовци, като им стане пинга 50 и почват да мрънкат "лагаво ни ееее". Шайзе.

Иначе гледам по хардуер доста малко запитвания има, пък и да има, то те са предъвкани 100 пъти...А тия логически задачи така и не намерих стимул дори ред да прочета да видя за какво става реч . По подразбиране - скука. Като погледна ентусиазма на пишещите по тази тема - пак скука

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

@Крис:

Айдеее - пак аз виновен! Някъде да си видял да пиша по теми за "железа"!? Ако е имало такъв случай, то е било за нещо , в което съм сигурен от личен опит или ако съм питал нещо.

Относно винтчетата - ами да, при положение, че бачкаш в HW фирма е съвсем нормално да ги завиваш по-бързо от мен (особено пък като се има предвид, че закъснявахме за бирата)...

Направих предложение, сам си ми казвал, че и теб дзвера те дразни, но не му следиш глупостите и си оставил модераторите да преценят...

Това, което не ме радва е, че не си последователен. Казвал съм ти го и друг път. Ако нещо малко не ти харесва в мое изявление, редактираш и триеш. Ако някой друг напише същото нещо - оставяш модераторите да се оправят...нямам нищо против лично отноение, стига да е позитивно...;-ррррр

А и още нещо...последно сайта за ИТ ли е или - не? Няма лошо в ИТ сайт да се прокрадват и различни теми, но да ругаеш хората, които го посещават, имeнно защото е ИТ-ориентиран, не го разбирам. Все пак, ако си решил основната тема да е друга, би било хубаво да го обявиш официално, за да не стават недоразумения. Аз лично (както, предполагам и другите т. нар. от теб пенсиoнери) го посещавам като сайт за ИТ - в грешка ли съм?

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Демокрация тук?Тц.

На мен форума ми харесва!

Това е най-жестокия и готин форум, който някога е съществувал!

(И темата за фотоапаратчето ми харесва!)

Какво дърти ламери сте се размрънкали?!

Много ви е лесно от височената на вашата камбанария да гледате на мизерните пишещи простотии хора.

Ме ще пишат хората бе, как няма да пишат, кто не знаят - ще пишат и ще питат.

А колко бързо мина времето когато още не се знаеше какво е това Windows и за какво служи.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Крис:

Айдеее - пак аз виновен!

<div align="right">Originally posted by Ghost*-*15/10/2004*:* 09:26:11</div id="right">

Не бе Данката, не казвам, че си виновен. Не си ме разбрал правилно. Искам да кажа, че си тъп... [:D]

За болтчетата, Ми.. аз ги завивах, когато бях в софтуерната фирма. Сега в хардуерната не завивам .

За триенето - нормално е на теб да трия повече, отколкото на Дзвер. Първо, защото както сам твърдиш си от доайените във форума. Което значи по-голяма отговорност. Ние с теб можем да се напием и изпикаем насред НДК, няма да направи голямо впечатление. Но представи си, че го направят Президента и Сакса...

Искаш да си пич, значи... дръж се като такъв и няма да се налага триене.

Второ, защото се познаваме добре и като мерна твое мнение влизам да видя какво си надробил. Обикновено то е попара, която трябва да се изхвърли. Мдам, Дзвера шпримерно сигурно има много повече за триене, но представяш ли си как чета всяко негово мнение... Може, ако ми плаща и заплата затова, тгава ще имам достатъчно време.

Сайтът..., естествено, че е ИТ. И за да съм последователен да ти припомня становището ми от началото му - сайтът си е сайт, форумът е придатък към него, както се казва необходимо зло без което не може. Тоест, никога не ме е радвала идеята за форум, а за сайт, към който има форум.

И още едно оправдание за последователността: Обикновено, когато заговорим на тази тема е към 1 през нощта и главичките се въртят. Няма начин да съм последователен, тоест в такъв момент да искам да правя това, което ще искам и на сутринта да правя.

<font color="red">ПС - Вечерта имам срещичка с Кафето и 666 при Попа.

Звънни телефонче да се разберем да се видим.

Важи и за други доайени.</font id="red">

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ми ето ви предложение: ДА СЕ BAN-НЕ D3BEP!

Кой е "ЗА" и кой - "ПРОТИВ"?

<div align="right">Originally posted by Ghost*-*14/10/2004*:* 20:03:56</div id="right">

<font color="red">Ама наистина си просиш бана бе човек. Ако те видя пак така да обиждаш участници ще те банна. Оставям малка културна част от безмисления ти пост отдолу, че.. кофти да го трия целия...

КрИс</font id="red">

Оттук нататък пишете наволя. Ако някой смята че има какво толкова да ми казва, да ми пише РМ ше му дам дареса, да дойде, да се разберем.

Със здраве!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Демокрация тук?Тц.

Само последна приказка:

<font color="blue">Понеже с редакцията на поста ми Крис ме поставя пред останалите участници в положение, че едва ли не съм псувал, държа да отбележа:

В поста ми се съдържаше една единствена обида относно "интелектуалното равнище". За справка да ли е предизвикана и оправдана, можете да видите предшестващите коментари на ДПетров, БобиТТ и Ghost по мой адрес.</font id="blue">

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Не бе Данката, не казвам, че си виновен. Не си ме разбрал правилно. Искам да кажа, че си тъп... [:D]

-Някой да го банне тоа п р о с т а к !

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

За болтчетата, Ми.. аз ги завивах, когато бях в софтуерната фирма. Сега в хардуерната не завивам .

-То за т'ва нищо не е като хората в БГ....

За триенето - нормално е на теб да трия повече, отколкото на Дзвер. Първо, защото както сам твърдиш си от доайените във форума.

-Къде съм казал/твърдял такова нещо!? Ти луд ли си?

Второ, защото се познаваме добре и като мерна твое мнение влизам да видя какво си надробил. Обикновено то е попара, която трябва да се изхвърли.

-Съгласен съм отчасти - до думата "попара" включително. ;-))))

<font color="red">ПС - Вечерта имам срещичка с Кафето и 666 при Попа.

Звънни телефонче да се разберем да се видим.

Важи и за други доайени.</font id="red">

-А ще пикаем ли (пак) пред НДК? Ако трябва, да викаме Сакса, Секса, Кънчо-бастуна....;-)

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Демокрация тук?Тц.

да взема и аз да се обадя тук...

разводняването е цената на популярността. с тази популярност идват хора, за които IT е "it" написано с главни букви и няма нищо общо с компютрите и високите технологии. ентусиастите стават все по малко с навлизането на компютрите в живота. тесния кръг разбирачи се превърна в широк кръг потребители, за които компютрите са уред от рода на ютията - работи, а защо и как, не ме интересува.

в "далечната" 2000 се обособи един кръг от хора, който помагаше на тези, които имаха проблем. доста от тези хора вече не пишат тук по една или друга причина. крис, съгласен съм, че отговорностите се променят, приоритетите стават други и че времето не прощава, но ми е криво, че от хората, които едно време пишехме и давахме съвети останахме толкова малко. къде е mollov, къде са ba4o kiro, dreamer, geniusloki, d-rross, здрасти човече, long time no see []... някои се преместиха в hwbg, други като че ли съвсем изчезнаха. лошо няма - динамика, промени и т.н., но IT-насочеността пострада. съгласен съм и с още едно нещо, което каза крис - някои започнаха да разбират повече и не им трябва повече помощ, други не се интересуват изобщо от компютри и си убиват свободното време тук. но не мога да се съглася, че носталгията по по-"чистия" форум от 2000-2002 е глупава. просто тогава знаехме за какво влизаме и на кого помагаме. е, и тогава имаше spam ( помня особено една тема цска с/у левски []).

възможно е обемът на IT-темите да е пак същия, но като % от общия обем са по-малко и това прави впечатление и дразни. през лятото пуснах един тест и обзор на 5700 - реакция никаква. нито едно мнение. след това драснах няколко реда за бързия ми поглед върху 9800xt - само един коментар от mollov. преди няколко дена пуснах любопитен факт за 6800U - единстения коментар беше на bobytt. виждате какво имам предвид - че IT участниците останаха наистина едно малко ядро и само това са хората, които дават градивни съвети и помощ. а аз, и предполагам повечето от старите членове, бяхме тук точно затова - безвъзмездната помощ за нуждаещите се от съвет и обмяната на знания. това, за което става въпрос в носталгичния тон на някои, e не "еееех, едно време небето беше по-синьо, а жените по-хубави". не е това

харесва ми да съм тук, да помагам на тези, на които мога и да обменям знания. тук се запознах задочно и лично с доста приятни хора, независимо от техния интерес към IT сферата. в крайна сметка обществото "сетком" се разраства, и няма "правилна" и "грешна" посока. всеки знае за себе си

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Демокрация тук?Тц.

Оффф, тука стана вече досадно

някой няма ли да се сети да затвори темата ?

каквото и да е, на мен ми писна - adios amigos

които иска да ме намери за съвет и помощ - има Q-to mi

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Урок по демокрация
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 13
    Последно: 20-11-13, 10:34
  2. Май вече сме демокрация от американски тип...
    От xaero във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 07-04-06, 12:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе