Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 55 от общо 55

Демокрация тук?Тц.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Оффф, тука стана вече досадно

някой няма ли да се сети да затвори темата ?

каквото и да е, на мен ми писна - adios amigos

които иска да ме намери за съвет и помощ - има Q-to mi

<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO - 15/10/2004 : 13:58:26</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Като деца сте!

Евала на FearMe! Точно заради такива като него посещавам форума от ... - всеки може да види откога съм регистриран. Тук съм научил много и продължавам да уча. А такива теми като тази само вредят и гонят участници.

Ако имате нещо да си кажете минете на рм. (нали Slero[] //edit: не искам да те замесвам по никакъв начин - само с теб се разбрахме с 2 рм-а а не както тук се впускат )

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Демокрация тук?Тц.

Мен пък защо ме намеси тук ?

Всъщност, май разбирам... заради репликата "който има нещо да каже на другите, да мине на РМ" - вярно, често я ползвам... В случая обаче не исках да вземам отношение като модератор. Ще го направя като участник.

Не съм от най-старите потребители на форума, но си спомням времето, когато това беше главно IT-форум. Е, добре, ама човек не живее само с IT. Полека-лека започнаха да идват и хора, които не са професионалисти в тази област, а по-скоро потребители... да се появяват чисто човешки теми за обсъждане, които, сигурен съм, са били интересни за всички. Setcom започна да се превръща в нещо повече от компютърен форум, нарочно не употребявам една дума, която ми идва на ума като подходяща (имаше анкета "какво е за вас форума", погледнете резултатите там). Е, мисля, че това е нещо много ценно и не са много форумите, които са достигнали до подобен етап. Не си струва да се слага край на нещо подобно, според мен... тук има място и за експертни мнения, и за "социални" въпроси. Просто трябва търпимост.

А че форума е устойчив - видя се. Колко опити имаше за снижаване на нивото му (не умишлени, предполагам) - не успяха! Няма да цитирам nicknames, предполагам, че всеки може да разбере за какво става дума.

Лично от моя гледна точка - много дължа и държа на този форум. Вярно, напоследък не чета много редовно и пиша рядко, само от време на време модерирам (доколко успешно, не знам). Но вероятно това е естествено - ще се появят нови активни участници, може би и нови модератори... както е в живота. А може и пак да стана по-редовен... кой знае ?!

В обобщение: Нека бъдем колегиални един към друг и никой да не възприема форума като негова собственост (само Крис може би има това право, но той засега не го прави...)

Приятен week-end!

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Демокрация тук?Тц.

Ех,Крис,намерил се кои да ни го каже!

А и нямаше ли кога по удобно време да пиете?Ми дайте нещо събота,неделя...какви са тия петъци,та аз току се птибирам от бачкане смазан.

Нищо,намислил съм да постна едно потенциално СТИКИ за идната седмица!

По темата:Крис,недей пиши такива неща,защото сам знаеш за какво иде реч:навремето и ти беше деен участник,а сега къде си?Къде са статиите?Къде са новините?А ФТП-то къде е?Айде без двойни стандарти?Ти данеби да си същия?надали!Нормално е да те захапе живота

Както е казано;преди да видим сламката в окото на другия да видим гредата в своето.

ФиърМи ти го е казал на 100%:недей бягай от отговорност,много е лесно[:I]

В интерес на истината аз нямам мищо против другите нови раздели,все пак те са за разтуха,всеки знае колко е готино да се посмее с приятели...сега немпжем всеки ден да пием,поне тук да обменяме по някоя простотийка в ДЪРА БЪРА:който не му изнася негов проблем[8D]...се едно малко простотии се правили навремето

разбира се че беше яко едно време,но защо не е така сега?Еми гладай колко нови узери има,тях обаче не ги интересува:такова е новото поколение,нормално,нали ги гледам какви идват при нас да кандидатстват?

Но темата е много дълга и ОПРЕДЕЛЕНО не е за тук,а за маса[:D]...другата събота ше го обсъдим

Докторе,ти какво се обаждаш от зоната там?мноо си олабил нещо май,тряя те стегнем,-пет-шестнайсе водки ше те фиксират[:D]

И кви са тия тъпотии за Данката?Че той навремето флашваше биоси на марткоси,дето аз дори не съм и си го помислял....лошо чувство за хумор определено

Направо БАН на ИСП-то[:D]

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Демокрация тук?Тц.

Само искам да направя малко доуточнение. Аз липсвам не заради това, което се е превърнал този сайт и форума към него (не знам дали е добро или лошо - нямам наблюдение). Мен ме няма, защото нямам интерес да съм тъй - ако се занимавах още със сайта щях да съм тук. Проблемът е, че ако не помагам с нищо ми става безинтересно. Затова нито посещавам този форум, нито HWBG. За сметка на един друг, който заема голяма част от времето ми, но не желая да го споменавам.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">....нито посещавам този форум, нито HWBG. За сметка на един друг, който заема голяма част от времето ми, но не желая да го споменавам.

<div align="right">Originally posted by Dreamer*-*18/10/2004*:* 12:26:10</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Напълно те разбирам - ако го споменеш, току-виж Дзвера довтасал и там...

7. silverfox
    Guest

Демокрация тук?Тц.

Не мен ми се струва, че нещата станаха прекалено лични!!! Един захапал D3BEP-a, друг Ivo_tm, всеки вдига аларма, колко постинга има в Hardware, а същевременно аз съм от 2 месеца тук и не съм видял нито един пост и на двамата! И да не съм лаконичен - става въпрос за BobyTT и Ghost. Може да сте от 100 години в този форум, ама сега нещо не ви виждам. BobyTT - първо ми хареса, ама последните ти 3-4 постинга са свързани с това колко големи спамъри са тези в Лог. Зад., а същевременно единственото смислено нещо, което видях от теб беше една снимка на стена накичена с видеокарти! Не те знам какъв си бил преди, ама сега се погледни... и погледни моите постовете... Вземете се стегнете малко всички, спрете с личните нападки и като (ако) се видим в Троян да пием по едно, ане да викаме кой е спамър и кой е "the man"!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

@silverfox:

Преди да се изказваш "мъдро" по мой адрес, да беше чукнал в/у nickname и да видиш съотношението на постовете ми в "Дъра-Бъра" и други теми. Това обяснява и защо не си видял мои постове - явно посещаваш само "Дъра-Бъра"...Е как няма да се дразня - има си http://clubs.dir.bg . 3ащо там не си разменяте рецепти за кексове и не обсъждате др. общочовешки проблеми, ами във форум, посветен на ИТ!?

10. silverfox
    Guest

Демокрация тук?Тц.

@Ghost

1. Не говорех само за теб! Ако пък ти чукнеш в/у моя nick ще видиш нещо много интерсно (ще си ги мерим ли?)! Подразни ме това, че послените ти 3-4 поста задължително включват D3BEP - е вярно - улива се, ама все пак кой те кара да му четеш изказванията, че даже и да го предлагаш за бан. Не го харесваш - не четеш. Това е принципа. Ако питаш мен Mr. TECHNO беше по-зле, ама да си видял някъде да казвам нещо? Просто го подминавам!

2.Кексовете са много готини, ама не мога да готвя за съжаление, а приятелката ми готви само постни супи!!!

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Демокрация тук?Тц.

На какъв език да се разберем!? Значи Дзвер дразни всички, аз открито назовавам проблема и ставам лош!? Нещо не мога да я схвана тази логика.

П.С.

...не си бил говорил само за мен...ами това нищо не означава, нито прави мнението, което си изказал по-малко грешно. Ако аз взема да говоря (примерно) за всички п е д о ф и л и, споменайвайки и твоя милост, как ще се почувстваш!? .Или няма проблем - аз нали няма да съм говорил само за теб....

П.П.С

На драго сърце ще приема покана за кекс, направен от приятелката ти, когато се научи, стига да не е взела рецептата от тук ;-))))))))

12. silverfox
    Guest

Демокрация тук?Тц.

Ами на различни мнения сме по въпроса за "педе******" (да използваме друга дума), ама все пак се замисли А тя чете само top.bg. Иначе постната супа ти е в кърпа вързана

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Урок по демокрация
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 13
    Последно: 20-11-13, 10:34
  2. Май вече сме демокрация от американски тип...
    От xaero във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 07-04-06, 12:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе