Защо винаги трябва да се стига до караници като почнем да обсъждаме нещо което има две лица? Ще ме извинявате ама в това отношение надминаваме ония в Парламента. Никога ли не можем да стигнем до консенсус?
По същество:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">sirverfox, не че искам да се заяждам, но мисля, че правиш от мухата слон! Кажи ми, какъв точно ти е проблема, дали една кутийка ще има или не отметка, толкова ли е сложно да я изключиш - става за секунди. </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
IvO_tm, същата тази твоя логика може да се приложи и за обратния случай. Също така съм напълно съгласен с логиката на SAGE там където се влиза с парола по подразбиране не трябва да бъде маркирано "запомняне". Това е общоприето правило, касаещо сигурността, дори в някой случай нарочно се "усложнява" запомнянето.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Освен това пробвах - и с илизане с Logout паролата не се трие !!!
Затворих си browser-a (Opera) и при следващото влизане направо бях логнат !!!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Потвърждавам го! Същото важи и за IE6.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами забрани си cookies към Сетком тогава, нали си пекан, и проблема ти е решен!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
IvO_tm - Нет человек, нет проблем! А, така ли? [] Айде пак Сталиниски номера.....[]
Ми че то тогава въобще няма да може да се логнеш.
Със затриване на всички "куки" става, ама тва пак ми напомня по-горе спомет метод
Лично на мен този "проблем" (със запомнянето на паролата) не ме дразни, но ако трябва да взема страна по въпроса - подкрепям silverfox.