Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 79

Умира ли СетКом

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2004

Умира ли СетКом

Учудващо е, че на така зададеният песимистично настройващ въпрос, ще получиш и доста отговори НЕ като моят...Отскоро съм тук, но вече се чувствам много добре тук. Когато искам ми помагат и когато мога помагам. Има много хора тук които го правят и както каза някой, хората си питат и не се притесняват и си получават отговори доста бързо, значи Форума е жив, а и виждам, че и администратори и модератори отделят доста време за него което означава, че се и развива, а накъде - накъдето е интересно...мисля обаче, че още с регистрацията трябва да се напишат наколко съвсем приятелски упътвания за новитете членове, за да не се чувстват като сред извънземни, а като сред приятели! и усмивки няма място за умиране все пак трябва да се подхвърля по някоя електорнна муха за да се поддържа нивото на информираност и обща полза.

за мен лично темите не са много класифицирани още от заглавната страница и това падащо меню дето един път го има един път не , малко обърква интуитивното ми търсене, т.е. форума е добре има всякакви хора, значи е идеален! просто малко може би трябва да се подреди, да си има място за шеги и за сериозни неща

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Умира ли СетКом

Какво падащо меню??

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Умира ли СетКом

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

за мен лично темите не са много класифицирани още от заглавната страница<font color="red"> и това падащо меню дето един път го има един път не</font id="red"> , малко обърква интуитивното ми търсене,

<div align="right">Originally posted by AdvIKAR - 30/10/2004 : 02:49:16</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Скоро да си си проверявал компютъра с adware/spyware програмака? Ако не, значи е време.

5. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Умира ли СетКом

Да умира форума?!Не не мисля,че е тръгнал да мре.Самия факт,че толкова хора обсъждат неговата смърт означава че си живее форума и там някъде из хардуера и софтуера а и в главите на хората които са свързани по някакъв начин с него.

Разбира се ще има напуснали участници и за тях той ще умре,но пък ще дойдат и други и за тях той пък ще е като новороден/ново открит/.

А на тези които говорят,че това вече не е IT форум а някаква говорилня задавам въпрос:На колко от поставените от вас такива проблеми не сте намерили отговор тук???

А що се отнася до там дъри бъри,лог задачи и т.н. ами нека си ги има и тях!Какво лошо?

На когото не му харесва не влиза и не чете!

Аз така ги разбирам нещата.

А имало заяждания и тем подобни,напразни спорове от все едни и съши хора.

Разбира се че ще има.В една група хора създавайки се някакви контакти неминуемо се стига до подобни работи.Да не би на работното ви място или пък в училище или пък в университета всичко да ви е розово!?

Аз така мисля и се извинявам но няма да гласувам в тази анкета.

6. silverfox
    Guest

Умира ли СетКом

Ако не се занимавате с тая тема а погледнете другите, ше раберете, че му е рано да умира! Така, че спрете с глупостите и си карайте живота.

@zayo bayo - между другото от 3-те въпроса, които съм задал тук, не съм намерил отговор на нито един. И все пак това не ме е накарало да напусна форума. Така, че се замислете малко, за***** тая тема и МИ ВИЖТЕ НАЙ-НАКРАЯ СКАПАНИТЕ ВЪПРОСИ [:D][:D][:D]

7. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Умира ли СетКом

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моето мнение е, че форумът просто се изроди ("еволюира" в случая не е подходящата дума). Факт е, че заприличва все повече на clubs.dir.bg, което за мен е деградация. Защо тук идват хора? - Защото им харесва повече от clubs.dir.bg. Какво ще стане, когато разликата се размие?

<div align="right">Originally posted by Ghost*-*29/10/2004*:* 17:57:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Абсолютно съм съгласен с гореписаното. Форума не умира, но определено деградира за мое голямо съжаление. А най ми е жал, че деградира пред очите ми нещо, пред което съм си прекарал половината осмиселни PC часове ....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Умира ли СетКом

Също гласувах за "умира", за да притесня още повече Денис (шегувка)... Само че правя уточнението, което и някой друг направи по-горе - форумът не умира физически, а просто фокусът се измества от IT към общите приказки с леееееко компютърна ориентация.

Искате идея как може да се забави тази тенденция ли? Ами просто свалете разделите "Анкети" и "Дъра-бъра" от първите две места в списъка. Не знам за вас, но на мен ми се струва проява на доста пренебрежително отношение фактът, че раздел "Хардуер" е точно над кофата. Е, аз ако попадна за пръв път тук, за хардуер ли ще тръгна да пиша, или ще гласувам в poll-а за миналото лято?

Не се познавам добре с много от участниците в Сетком и нямам точна представа с какво се занимават повечето от тях. В същото време обаче тук срещнах няколко много ценни човека. Затова и не смятам резултатите от допитването за трагедия. Докато хората ги има, тенденциите могат да се обърнат. Аз моята идея я дадох по-горе. Ако искате, мога и да предложа други решения.

А, и понеже стана дума за модераторите. Аз модераторите в този форум не ги знам кои са. Е, имам някои предположения, де (пак шегувка). Но във всеки случай ми се струва, че са твърде много и действат твърде спорадично. Един новодошъл посетител няма как да се ориентира в обстановката. Форумът практикува ли изпращането на email с инструкции при регистрацията на всеки нов потребител? Може би трябва да се помисли и в тази насока.

10. silverfox
    Guest

Умира ли СетКом

За Дъра-Бъра не знам, ама Анкети задължително трябва да се махне! Или поне да се спират анкети от типа "Слушате ли чалга(поп-фолк)???", " С кой от изброените типове потр. се определяте?", "Свирили ли сте някога на някакъв инструмент", "Страдали ли сте от тежка лечима болест?", "Семейни ли сте и как е?" - избрах ги от първите 10 - пълен та**к!!!

11. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Умира ли СетКом

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.......Пък и става въпрос за 10 човека гласували за, дето и да не се каже кои са, аз мога да ги кажа....

.....................

<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*29/10/2004*:* 16:34:46</div id="right">

<font color="blue">офтопик</font id="blue">

не съм гласувал.

няма и да го направя.

не ми пука.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Умира ли СетКом

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.......Пък и става въпрос за 10 човека гласували за, дето и да не се каже кои са, аз мога да ги кажа....

.....................

<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*29/10/2004*:* 16:34:46</div id="right">

не съм гласувал.

няма и да го направя.

не ми пука.

<div align="right">Originally posted by Zaphod B*-*31/10/2004*:* 14:01:35</div id="right">

Zaphod B,

Не знам защо си ме цитирал. Оределено не мисля, че имах предвид теб в това число....

За форума, включително и компютърната му част, може да се каже, че умира в момента, в който се постват теми и никой не им отговаря.

Начин да се убие форумът обаче определено е като се насаждат и ескалират конфликти. Че на Духа това му е специалност, е ясно(възнамерявам при следващите му излияния аз да му ревизирам постовете и да видите ценен човек за форума - писане на латиница напук на правилата(знае ги много добре); подигравки с всеки и заяждания - това са преобладаващите му постове(без споровете); не знам дали мога да намеря полезни - отворете на неархивираните му мнения на хардуер, за който много реве и потърсете - може да има), ама не мислех, че толкова много риба може да накачи на едно чепаре. И от тея, дето сте седнали да учите, има един - двама, дето от тях може нещо да се научи. Останалите май просто бъркат изкуството да се спори с изкуството да се караме.

За тях - нема ли Биг Брадър по Нова Телевизия?

Да приемем, че тук дискусията приключи градивно и вземем някакво решение за "спасяването" на форума. И какво?

Ще има вече насадени конфликти; насипаха се намеци колко били тъпи тея, дето мислят че нищо му няма на форума, банове, сложиха се спамерски етикети. И при това положение и липсата на демокрация във форума какво ще стане? Решението ще се осъществи?

Ами!

По - добре бъдете здравомислещи и зарежете тая глупава тема. Нека се изсипват тук мненията на тея с наранено само(в)любие или пък болни амбиции, които не могат да припокриват по никакъв начин със собствени качества. Вместо тук, вървете в другите теми и пишете. С това, че пишем тук, форумът не става нито по - полезен, нито по привлекателен. По - добре, щом форумът умира, да не джвакаме тука темата в колко часа ще издъхне и кой е седнал върху него, та го е задушил със пр*днята си, ами да се опитаме да го излекуваме докато е още жив.

Засега не се забелязва да правите такова нещо. Покажете с действията си, а не с приказки, че ви е грижа.

Ясно, че моите приказки ще предизвикат 5 литра отговори в най - скоро време, но пък - позамислете се. Може и да не ви говоря чак такива тъпотии.

Ако пък аз верно съм пречката пред развитието ви, има решение.

Струва ми се обаче, че може да се касае не толкова за мутации на форума, колкото за силно пристрастяване към определен вид дрога.

Със здраве.

Ако наистина има толкова високо морално градирали стари членове, може би е време да си преброят точките и да се пенсионират [:D]

И, Скайуокър, не мисля че от позицията на екрана на компа идва интереса към дяла. Дъра - бъра си е седяла винаги отгоре. Невинаги обаче е бил водещ дял.

Каквото и репресивно действие да предприемете, дали срещу съдържанието или срещу някой, ще постигнете едно: ще загубите още хора; засега не виждам да имате идея как да го компенсирате, камо ли как да привлечете членовете от приказките, за които явно мечтаете....

13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Умира ли СетКом

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искате идея как може да се забави тази тенденция ли? Ами просто свалете разделите "Анкети" и "Дъра-бъра" от първите две места в списъка.

<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker*-*31/10/2004*:* 13:51:50</div id="right">

Разумно. По-точно първото смислено предложение досега.

Дали ще има ефект.. зависи само и единствено от вас.

14.  

15. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Умира ли СетКом

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Каквото и репресивно действие да предприемете, дали срещу съдържанието или срещу някой, ще постигнете едно: ще загубите още хора; <div align="right">Originally posted by D3BEP*-*31/10/2004*:* 14:53:03</div id="right">

Aко са такива като тебе, предпочитам да ги загубим, да тикажа съвсем искренно [}]

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Умира ли СетКом

От казаното от твоята уста, Кайсо(Янко), .......

<font color="red">ru-boy: личните нападки са в нарушение на правилата на форума. </font id="red">

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Умира ли СетКом

да ви кажа ли честно нещо?

винаги, ама абсолютно винаги, когато отворя форума чета темите отдолу-нагоре, т.е. от hardware към дъра-бъра. станало ми е втора природа да чуквам "end"-a, и сега като влязох и видях, че най-отдолу е пазара ( а преди това там бяха първите четени теми ) и се ужасих. "егати", казах си, "чак пък нищо ли няма написано за 36 часа []"

мислех преди време да го предложа това нещо ( разместването на разделите, но... ). твърдо ЗА съм и много се радвам, че някой ме изпревари с предложението!

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Умира ли СетКом

Кайсо - не се харчим много с ДЗВЕР-а, както се вижда от споровете, но това не значи, че в него няма определен чар...Когато искаш да запушиш на някого устата по този начин - това се нарича от някои "правила на форума", но аз му казвам РЕПРЕСИИ, няма да доведе до нищо....никога не е водило до нещо...Важното е да има "религиозна" търпимост Например, едно от дразнещите неща тук е, че когато някой я подкара с латински, веднага някой админ или модератор ще лепне отдолу едно предупреждение с ГОЛЕМИ букви, макар че ако искаш да нахокаш някого лично, има РМ messages...Но се преживява някакси...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Има ли креационисти в Сетком?
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 99
    Последно: 20-09-15, 17:52
  2. СЕТКОМ-анкета
    От FearMe във форум За Форума
    Отговори: 93
    Последно: 16-07-07, 23:58
  3. Историята на Сетком
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 75
    Последно: 20-10-06, 18:08
  4. Умира ли форума част2
    От G_R_U във форум За Форума
    Отговори: 4
    Последно: 16-11-05, 20:00
  5. 3dfx - легендата не умира!
    От The_UFO във форум Коментирай новина
    Отговори: 17
    Последно: 30-09-01, 15:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе