Учудващо е, че на така зададеният песимистично настройващ въпрос, ще получиш и доста отговори НЕ като моят...Отскоро съм тук, но вече се чувствам много добре тук. Когато искам ми помагат и когато мога помагам. Има много хора тук които го правят и както каза някой, хората си питат и не се притесняват и си получават отговори доста бързо, значи Форума е жив, а и виждам, че и администратори и модератори отделят доста време за него което означава, че се и развива, а накъде - накъдето е интересно...мисля обаче, че още с регистрацията трябва да се напишат наколко съвсем приятелски упътвания за новитете членове, за да не се чувстват като сред извънземни, а като сред приятели! и усмивки няма място за умираневсе пак трябва да се подхвърля по някоя електорнна муха за да се поддържа нивото на информираност и обща полза.
за мен лично темите не са много класифицирани още от заглавната страница и това падащо меню дето един път го има един път не , малко обърква интуитивното ми търсене, т.е. форума е добре има всякакви хора, значи е идеален! просто малко може би трябва да се подреди, да си има място за шеги и за сериозни неща![]()