ОФФ
Ами радваме се (като деца) на новата играчка (форум) ...Първоначално публикувано от КрИс
ОФФ
Ами радваме се (като деца) на новата играчка (форум) ...Първоначално публикувано от КрИс
Открих малко бъгче или поне аз незнам как се прави.
В стария форум имаше възможност да вмъкнеш линк в поста като вместо линка се показва текст, въху който да кликнеш. След 5тия опит се отказах, не ще и неще. Прави си линка, текста се вижда, но като кликнеш изкарва експлорер но с някакви празни адреси, които определено не са желаните.
По някакви причини ми изчезнаха емотиконите. Може би от днес на обяд...
Да. С изключение на трички.Първоначално публикувано от Lupus
Защото водят на http://deimos.tea.bg/... вече е наред
По-скоро от любопитство ми се ще да попитам:
За първото се чудя технически как е възможно да се разбере, че някой излиза?Гост Вчера в 23:50:05 Излиза от форума.
Гост Вчера в 23:41:55 Преглежда XML полето.
Гост Вчера в 23:35:34 Нищо, или нищо което може да видите...
Гост Вчера в 23:34:50 Незнайно действие
Второто просто не знам какво означава, а ми е интересно.
Последните две пък ми изглеждат опасни (вид параноя)...
---
(Ако този пост е неуместен, моля някой правоимащ да го изтрие.)
В "нормалния скин" палецът нагоре за рейтинга не се вижда, а пише нагоре, надолу се вижда
в "Auqa" се виждат нормално и двата. Това е май от днес.
оправено
//Сега забелязах, че "ръчичките" не се появяват (и двете) при PM съобщения и при двата скина.
Получават се надписите нагоре/надолу.
Това още не е оправено (не пречи, но да го знаете)
сегашният скин е супер но аз не видях и че има каде да пишм за форума и си постнах темата тук
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22261.0.html
Аз само да кажа може вече да е обсъждано, но не можах да изчета всички мениея като се логнах за първи път тук и ми липсваше аватара, след като го оправих ми се прее*а сигнатура и я затрих временно дали е нормално
Има ограничения за броя символи там.
Доколкото помня твоята беше доста дълга, може би е от това.
Освен това конвертирането прави някакви каши именно в подписите и трябва да се оправят ръчно.
защо не ми мърдат* аватара и смайлитата - всички са вцепенени? нещо от браузъра, който е маxthon?
мястото на бутона за превключване на кирилица не е много удобно да е толкова нагоре - понякога се налага да скролираш нагоре-надолу, ако се пишат и думи на английски...
и аз ли нещо не довиждам, ама в aqua няма kredor...
Мдааа и аз да се оплача от ограничението на подписа на само 128 символа. Според мен е по-удачно да е между 400 и 600.
И освен това все още не работи бързия отговор на скина Aqua /на другите не знам/.
Иначе поздравления форума изглежда много по-добре сега особено с този скин Aqua. :Super:
Настрой си бърз отговор от профила - по подразбиране отворен. Бързият отговор работи на всички скинове - просто се очаква всеки сам да си го активира...