За календара знам. За теми и съобшения? Не пипай начина за визуализиране на датата, която е по подразбиране или избери такава, която е с цифри.
За календара знам. За теми и съобшения? Не пипай начина за визуализиране на датата, която е по подразбиране или избери такава, която е с цифри.
Е, аз го пипнах само да видя как се държи, виждам, че при всички формати, които имат месеца като число, няма проблем.
Нов въпрос: Има една тема, която преди беше скрита, а сега се вижда. MIKROTIK.
Дали не е проблем?
По някакви причини и това оживя:
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg150719
Относно кой чете темата "WilliamDark, ru-boy и 0 Гости преглежда(т) тази тема." - така пише горе. Това за модераторите наистина е дразнещо. Бързия отговор не работи ?
Пробвах ги с ИЕ6 и МФФ1.0.6
едит бързия отговор не работи само в тази тема ???
Moга ли от някъде да видя кога за последно съм посещавал форума?
Pat, малко тъпичко е, но трябва да влезеш като "гост", и после чукваш отнякъде на собственият си ник и виждаш кога си бил активен за последно. В противен случай ти дава текущото логване.
Всъщност, не ми харесва идеята "гостите" да имат право да разглеждат инфото на потребителите. В старият форум не беше така. :knuppel2:
IvO™, 10x за отговора. Наистина малко тъпичко така, но с какво ли не свиква човек*Иначе новия форум си има доста добри страни*
:banana:
Оправи се единствено в календара, не и в датите на темите.
Изглежда има повече от един списък с месеците. Странно.
//
А може би е друго - зависи от скина.
При Aqua е за оправяне, при другите два вече е наред.
//
Точно това е! Само за този скин се отнася.
И списъците наистина са повече от един, защото там Календарът си е наред.
Това лесно може да се коригира.Първоначално публикувано от IvO™
Вече трябва навсякъде да е наредПървоначално публикувано от Bibi
В Статистиката на форума:
Общо оnline на де:
И едно предложение:
При положение, че вече няма възможност за триене на изказване, възможно ли е да се добави трети бутон <Cancel> след <Публикувай> и <Предварителен преглед>?
изказвам специални благодарности на @angel4o , за помоща при конвертиране на аватара ми, и с негова помощ - сега "стария Денсър ще го виждате пак "
@angel4o като се видим имаш ot men Бира
@DK, next time amigo , nex time :knuppel2:![]()
И това какво общо има с форума и тази тема??? Аман от глупости.