Не мислех, че се ползват - сега ги сложих - имаш текстови линкове над и под полето с тематаПървоначално публикувано от dP
Не мислех, че се ползват - сега ги сложих - имаш текстови линкове над и под полето с тематаПървоначално публикувано от dP
КрИс, може ли в Непрочетени теми да са разделени по раздели както беше в предишния вид на форума? Мисля че е по удобно така.
Благодарности и от мен за добавянето на бутончето "Отиди на..."
Харесва ми, че можем да подреждаме входящите си лични съобщения в групи, като им слагаме етикети. Забелязахте ли го?
Апропо, колко лични съобщения могат да се съхраняват сега?
//
Самоотговорих си експериментално: 20 са!
Има някакъв проблем с рейтингите:
Когато се опитах да вдигна рейтинга на @Bibi ми каза, че трябва да
чакам 168 часа. (бях вече го правил).
Опитах се да го сваля - от 5 падна на 3
после пак го вдигнах на 5 - то хубаво, ама застарявам вече - как да го вдигам
Сега ще си поиграя за нейна сметка :coolsmiley:
Да - между 3 и 5 се движи (няма 4)
Опа - и тук се появи старият надпис - "запази", а си мислех, че вече е сменен с "публикувай"
//Добавка:
Разбрах, че можеш да си променяш вота (+ или-) колкото си искаш и на човека му се добавя 1
или се вади 1. Може и 100 пъти за 1 час, но само ако сменяш вота си!!! Т. е гласуваш веднъж с
възможност да си смениш вота от +1 на -1. Ако ти се играе - сменяй колкото си щеш, но засега
не можеш да гласуваж 2 пъти с един знак (поне до 168 часа очевидно)
Твоят беше анимиран ,нали? Къде да го намеря и ще пробвам ? :coolsmiley:Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
15 мнения по-нагоре... :knuppel2:Първоначално публикувано от IvO™
Нещо пак се скапа енкодинга в заглавието на известията...
//
Може банера да е точно това - изобилни компютри (и при мен е резнато началото).
Нещо не ви се ресайзват както трябва банерите...с Мозила Файърфокс 1.0.6 виждам как рекламирате Обилни Компютри - някак си се застъпват пущините
В "Непрочетени публикации" темите не са подредени по никакъв признак, или аз не мога да го разбера. Преди бяха подредени по рубрики.
Благодаря!Първоначално публикувано от КрИс
За мен са голямо удобство и редовно ги ползвам.
Сега вече наслаждението от новия форум е пълно. *(Не, че стария беше лош.)
Специално инсталирах Mozilla Firefox 1.0.6 - всичко се вижда перфектно, няма размествания при никой от двата скина. Не знам къде е проблема, но не е в кода...Първоначално публикувано от Edin_Lud
Виждам, че ще разбереш в кой браузер е истинатаПървоначално публикувано от КрИс
![]()
![]()
Не знам дали тук му е мястото, но има странен проблем с мозилата.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,21956.0/all.html
Когато отворя задачата и правя скрол надолу последната картинка се получава
с хоризонтални бели линии. При движение нагоре - изчезват. При отваряне на друг прозорец
отгоре на картинката - също. При бързо движение са по-малко.
Първите 2 картинки нямат този проблем. С експлорера си е ОК!
Win98/Mozilla Firefox 1.0.4