Здравейте,
Извинявам се ако темата не трябва да се пусне тук, или не трябва да бъде като самостоятелна тема, но не съм много добре запознат със структурата на тази част на форума .... поогледах се и реших да я пусна ...
Погледнах възможностите в страниците "Профил" за това, дали има опция да "деактивирам" тази кирилизация (KREDOR). Проблема ми е, че работя с кирилизация на моя компютър, която преминава от един език на писане, на друг чрез клавишна комбинация, в моя случай Ctrl + Shift, която в определени случаи се "засича" с KREDOR и съм в позиция, в която не ми дава да пиша , при което трябва да хвана мишката и да scroll нагоре по страницата, докато върна KREDOR в default положението му (EN).
Та .... (пак ги написах едни). Може ли да се добави (ако вече не е, а аз просто да не съм го намерил ) възможност или за изключване на KREDOR-а персонално на user, или за променяне на клавишната комбинация на KREDOR-a, така че да не се бърка с потребителската кирилизация или нещо друго (говоря за опция във Профил страницата на всеки потребител).
Мерси, затворете/преместете/отделете темата където е нужно, ако тук не е правилното място.
Поздрави.