Скъпа, навярно наказанието е заради "медецинска интервенция". Лошият правопис все пак дразни...Първоначално публикувано от nely
Скъпа, навярно наказанието е заради "медецинска интервенция". Лошият правопис все пак дразни...Първоначално публикувано от nely
Първоначално публикувано от roumen68
хахаа
ако взема да извадя на всеки грешките,дори да са те правописни,ще трябва да направя цял раздел
но аз не съм чаааааак толкова дребнава заради някаква буквичка(в случая една)
@fanta orange , още на първа страница имаше предложение да се локне темата :Първоначално публикувано от fanta orange
но нали е капан за рейтингариПървоначално публикувано от diaflin6
![]()
ami kato ne sym kompetentna kak da pomagam,,,ti kato si nali pomagach,,zasto trqbwa tova da se pravi na vyprosПървоначално публикувано от fanta orange
@nely @roumen68
вчера имах поетична вечер, тази вечер съм на проза
Аз съм Бинчето. На пет години съм и ходя на детска градина. В трета група съм, при г-жа Петрова.
Госпожа Петрова е стара, с големи жълти зъби и брадавица на носа. Много е страшна, но това е само като я видиш. После разбираш, че е красива. Има красив глас и когато се смее, сякаш звънят камбанки. Тя ме научи да си връзвам обувките. Мама не можа, защото е много заета...
Мама работи като секретарка. Все ми обещава да ме води на нейната работа, обаче още не е. Мисля, че работи нещо, за което й трябват лъскави червени нокти, скъпи дрехи и свежо лице. Вечер преди да си легне се маже с пластелин на прах. По лицето. И прилича на Мумията. Татко много не я харесва така. Мръщи се и й казва, че ще му падне рейтингът. Мама се смее. Как няма да се смее... Когато на татко не му е паднал рейтингът, мама така плаче нощем, че косите ми настръхват. Рейтингът на татко много я тормози... Не знам какво й прави и защо татко позволява това да се случва. Веднъж го питах и той отначало не ме разбра, после се смя много и ми каза, че ще разбера, когато порасна. Но защо чак тогава – не ми обясни. Явно е свързано нещо с карането на кола и с високите токчета, защото и за тия работи трябва да съм голяма.
Татко е нехранимайко. Така казва баба Мила, на майка майка й. Сигурно, защото не храни мама. Ама тя мама може и сама да се храни. Освен, че е нехранимайко, татко е и полицай. Гони лошите и като ги хване – те му дават пари. Защо не му дават пари без да ги гони – не знам. Хем знаят, че няма къде да ходят...
Лошите винаги имат много пари. Хем си плащат, хем имат. Трябва да кажа на татко да стане лош. Тогава няма да гони никого, ама няма и да бяга от полицаите. Щом срещне полицай – ще му плаща и ... готово.
Аз, когато порасна ще се оженя. За Леонардо Ди Каприо. Мисля, че го обичам, нищо че е много стар за мене. Виждала съм го как се целува. В “Титаник”. Там умря, за да спаси гаджето си. От тогава съм решила, че ще се оженя за него. Дано да не му е много висок рейтингът обаче...
Следва продължение....![]()
@skynet,
Приемаш ли молби за литературен агент - импресарио. Пу съм пръв!![]()
@fanta orange,
Разбира се прав си - тук сме за да си помагаме един на друг, това е основното.
Сега аз доколко лично помагам - май не толкова много, щом съм се вкочанясал при -11![]()
Прав си и за изпростяването малко по нагоре, за което се извинявам
Но напоследък май форума се превръща в говорилня за коли, жени, какво ми свири уинампа, а IT помощта остава на заден план. За какво говоря - съвсем наскоро написах 2 въпроса в Общ хардуер и в Аудио-видео карти. Без никакъв отговор. И с много малко на брой разглеждания. Ако се погледнат отговорите на въпросите в тези теми - те са най-често с по 1-3 отговора.
Може би това се дължи на наближаващите празници, знам ли![]()
@fanta orange, ти си един от членовете, към които имам симпатии. И не очаквах атака след като съм се извинил и посипал главата с пепел. Нещо не е твърде коректно...
Хайде да не опростяваме чак толкова нещата и всеки който спомене думата рейтинг да се слага в мръсният кюп. Май "рейтинг" взе да става прекалено мръсна дума. Ерес някаква нечистива. Аман от псевдоморал!Първоначално публикувано от fanta orange
Рейтинга го споменах като един вид мерило за оказваната помощ, макар че това въобще не е показателно. Примери много.
Аз именно за това се извиних, не го ли разбра че и го цитираш?Първоначално публикувано от fanta orange
Защо се извиних - защото наистина не е в стила ми да използвам цинизми.
Значи ако се пишат офтопици - рейтинга пада? В момента ми четеш теорията, която обаче нещо се разминава с практиката тук. Да, простосмъртните членове ако кривнат в офтопик - се наказват. Понякога се наказват и заради лош правопис, като в конкретен случай с nely. Някои от тях се наказват каквото и да напишат, просто защото са нарочени. Други - защото не са си създали приятелски кръг от клакьори.Първоначално публикувано от fanta orange
Но за една друга групичка важи точно обратното. Закачките в офтопици са в реда на нещата, които обикновенно водят до боцване с ръчичка нагоре. Редовното участие в темата за уинампа е абсолютна гаранция за растеж на рейтинга. Това го знам и се надявам броят на постовете ми там - 2 да ти отговаря на въпроса "..ако толкова държиш на тоя рейтинг.."
Това е, приятен ден!
Много си ми оригинален бре фанта
По-малкия ми син ( 2г и 4м ) си я пее вечерта вече !
да бе измислил нещо , а ти вместо това караш като фолкпевиците .
Темата май се изметна , ама мноооого !
@nely пратих ти два номера които търсеше - едно 10x да бе писала поне![]()
Сори Майкъл,но къде ги беше пратил,,имаше едни в темата,от които единия ставаше,а другия не успя.Други не съм виждала.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ако е било на ЛС,честно няма нищо.
Иначе извинявай ,ако съм направила нещо нередно с написването на този УЖ отговор
Тая тема не само се отклони от идеята, но се превърна не в Дъра Бъра, ами в блабла...
Май скоро ще поеме и тя пътя към кофата...
@nely
Ако въпроса те вълнува наистина, пусни едно търсене в раздела с думата "рейтинг". Ще ти излязат много теми, начиная от 2003г. Сядай и чети!
като този форум друг няма,,,,,,,,,когато пишеш....Що пишеш.......когато не пишеш ...Що не ПишешПървоначално публикувано от Lupus
когато пишеш нормално и хвалиш ти слагат некакви +
когато не им отърва на читателите от написаното ти слагат едни -
който разбира ,нека помага,,,но когато някои хора не зная нека си питат,,друг е въпроса,някой ще отговори ли.Все пак не всеки е начетен и знаещ....
който разбира нека обясни
а за какво е всичката тази рейтингщина
какво се печели с нея
до сега не съм чувала или чела някой да е спечелил нещо материално
а ако е за некакви си цифрички под имената,ми нека всеки да си напише телефонния номер
п.п.:СЛЕД ТОВА КОЕТО НАПИСАХ,ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ
--
в смисъл онези цифрички с минусите пред тях
Първоначално публикувано от nely
Ами как да стане, като не си го написала (номерчето де)
Нищо. Какво искаш да стане?Първоначално публикувано от nely
Ще предположим, че в България има истински блондинки.
Не ти ли стана ясно, че това не е форум където ей така просто да си плямпаме каквото и да е, да "бием кучето" от нямане на работа. Има такива теми, но те не се приемат добре.
Считам, че темата, в този си вид е вече изчерпана.
Който го вълнува рейтинга да създаде нова. То пак ще са същите мъдрости, но поне да не се налага да се четат 10 страници.
Ако някой смята, че темата е полезна с нещо, нека да помоли администратор да я отключи.
Катинарче.
Нямам време да зачиствам мнения. По-късно може да я разделя и да преместя offtopic-ите в Дъра-бъра или просто да ги изтрия. Ако друг от администраторите / модераторите иска и има време, може да го направи.