не фамилиарнича с никого , особено с тез дет ми намалят рейтинга ,... не че ги знам кой са ... но в предните ми постове не се оплаквам, ако това си е помислил някой... както и да е .Първоначално публикувано от Ghost
не фамилиарнича с никого , особено с тез дет ми намалят рейтинга ,... не че ги знам кой са ... но в предните ми постове не се оплаквам, ако това си е помислил някой... както и да е .Първоначално публикувано от Ghost
може ли рейтинга да ми го направите на -100,,,така ще е по забавно
не мога да разбера защо все се променя без да правя нищо
Ами nely, няма нищо по-нормално от това да ти се променя рейтинга - особено щом пишеш и участваш в дискусии. Като изрови тази тема, защо поне не си направи труда да прочетеш - няколко поста назад е отговорено точно на твоя въпрос:
П.П. Не мисля, че +5 е лош рейтинг за няколко месеца, дори и да е бил повече!Първоначално публикувано от Ghost
( на ухо): При втори опит за хакване на Форума, рейтинга ти може да скочи рязко!
а най-добре ще е е да се казва защо ВЪПРОСНИЯ РЕЙТИНГ е намален или увеличен,така поне участниците във форума ще знаят какво да не правятза да не повтарят грешките си.
п.п.: не мисля че имам +5
Ето, че се постарах - колкото могаПървоначално публикувано от nely
И то само защото се опитваш да мислиш
@nely, харесват ми аватарите ти... затова ти вдигам рейтинга. А и си чакам обещаната бира...
Относно аватарите - Кога ще имаш нов, този вече го употребих
Задоволително ли е обяснението?
Аз пък постоянно се питам и отговор не намирам - дали в момента си блондинка или брюнетка ( харесвам те всякак!)
Първоначално публикувано от Lazarнов след малкоПървоначално публикувано от Slero
Резултатът от поредното съживяване на тази тема:
neli [-1]
Slero [+1]
Е, тоя новия е стар! А беше обещала и себе си да сложиш ама само се ослушвашПървоначално публикувано от nely
@Ghost,
Разбирам че си принципен и уважавам принципността. На мен също си намалял рейтинг за повдигане на този въпрос и разбира се - не се сърдя
Но виж, има си едно противоречие: нали сме демократично общество, свобода на словото и т.н. Нали всеки може да говори каквото си иска. А в случая рейтинга не е нещо срамно и неприлично, нецензурно, а част от този форум. И какво става - за въпрос за рейтинга следва ръчичка надолу, без значение какво и как се коментира, с какъв език и какво иска да се каже. Не съм ли прав? Все едно за въпрос за емотиконите, които също се виждат тук - наказание. Не е ли безсмислен този принцип. Или ок, нека да си има определени категории за които по принцип да се наказва повдигането им, но да не са съществуваща част от този форум.
Иначе моралните ти съображения са ясни - не сме тук за рейтинг, това е ясно.
Първоначално публикувано от Cko
доволен или не,си е твое решение