За или против сте рейтинга на участниците във форума? Да има или не рейтинг на участниците?
За или против сте рейтинга на участниците във форума? Да има или не рейтинг на участниците?
За, нищо че моя е на -3, просто комплексите трябва се избиват някъде![]()
"Против", защото не би могъл да послужи за ориентир на посетителите относно надеждността и достоверността на публикуваните от автора мнения (и моята особа е крещящ пример за това недоразумение).
PS. Как засукано успях да го кажаТрябва да стана политик
![]()
Вече гласувах.
Каквото имах за казване, го казах в другата тема.
![]()
![]()
ЗА - щом поражда такива силни чувства и спорове значи е добре да го има![]()
присъединявам се към това мнение ...Първоначално публикувано от Ско
за, с една уговорка, би ми било любопитно да знам кой от моите постове как е бил оценен. Не кой ги е оценявал , а как. Но незнам дали форума има такава функционалност и дали би било трудно да се програмира такава в случай че липсва.
Така всеки би си направил сметка до колко оценката на поста му е обективна или породена от емоции.
Против.
Съгласен съм с доводите на Ско. Във форума има членове, които пишат само в "Дъра-Бъра", а рейтингът им е по-голям от броя на реалните им постове (постове в "същинските" раздели на форума).
П.П. Апропо, тази анкета ще промени ли нещо въобще? Още повече, че темата е многократно дискутирана...
Аз мога да те насоча и към други неща пораждащи силни чувства... но повярвай ми по-добре е да ги нямаПървоначално публикувано от Pat
![]()
против рейтинга
за броя постове (може би с допълнително ораничаване на темите, в които се броят за постове)
...ама на теб специално да ти нулират брояча... :P :P :PПървоначално публикувано от FearMe