Какво да направя за да намирам собствените си мнения, дадени в теми на други автори? 10Х!![]()
![]()
![]()
Какво да направя за да намирам собствените си мнения, дадени в теми на други автори? 10Х!![]()
![]()
![]()
С лупата горе в средата не става ли? От падащото й меню можеш както директно да напишеш дума/думи за търсене, така и да нацъкаш "Експертно търсене", където имаш възможност да избереш търсене само в определени форуми и от определени участници.
Това е по принцип, ако нещо не ти се получава трябва да опишеш по-точно проблема с търсенето, за да помогнем![]()
Нещо не става. Намира ми само една тема от миналата година. Тая също не ми я намира по никакъв начин.![]()
Иначе така се опитвам - с бутона за търсене.![]()
А ти тази по какъв начин я търсиш? Аз написах в полето
теми други автори
и ми намери тази и още една. Никога не съм имал проблеми с търсачката - ти какво търсиш, може пък наистина само една тема да отговаря на зададените критерии.
Друг начин:
1) Влизаш в тема, където си писал.
2) Чукаш върху името си >> "Намери всички публикации на този участник"
Ми ти с 4 публикувани мнения 2 от които са тук, какво толкова търсиш? Другите две ли?Първоначално публикувано от ivankrivodol
ru-boy :Super:Първоначално публикувано от ru-boy
![]()
ivankrivodol ,най-лесно е по начина на Ghost.Всъщност мненията са шест,от по 1-2 изречения.Двете брояча не ги е отчел
triabva mi pomo6t! Moje li 4 000 000m^3 vygli6ta da se convyrtne v tona
Тегло на въглищата в kg/m3 в зависимост от вида:
Coal, Anthracite, solid 1506
Coal, Anthracite, broken 1105
Coal, Bituminous, solid 1346
Coal, Bituminous, broken 833
после си ти с калкулатора...
Да беше пуснал отделна тема - щеше да се завихри спор![]()
Moje li 4 000 000m^3 lignitni (kafiavi) vygli6ta da se convyrtne v tona
e blagodaria ti za otgovora!!! A kak da otida vyv foruma