Enterprise е наистина супер
Да трупна и аз +1 за Enterprise. Трябва да стане дефолт
Едит: бе и Oxygena рулз...
и аз така като Flex - Oxygen и Enterprise ми допадат като светъл и тъмен вариант... има какво да се иска още, но и това е добре
SMF Default Theme - те т'ва е истината. Кратко, точно, ясно, семпло.
Не пипам нищо и нямам проблем - има малка разлика, но не ми пречи.
Палците ги няма, ама не съм им фен :coolsmiley:
Забелязвам само, че погрозняха имотиконките - уж са същите, но нещо са по-груби.
Два дена си играх за да редактирам емоутиконите за тъмен фон.
Ако Крис иска ще му ги изпратя.
дефолт смайлитата на смф-то са ужасяващо грозни. фъкдъинтернета подменят и техните смайлове да арбайтен и на тъмен фон, така че може да се ползват и за 2-те, доста по-чиатва колекция са, като се отрежат някои от големите и се съберат десетина-15...
http://forum.fucktheinter.net/posting.php?mode=smilies
angel
Повечето са прилични и на светъл и на тъмен фон...
Стигат ли или още трябват?
...и сега реално какво се крие зад стандартното двуеточие и скоба? (Промяна: Аа, това било...)
Не знам кой се е оплаквал от старите емотикони (типа от преди смяната на форума) - на мен си ми харесваха...
ако може и една усмихната off topic иначе са супер
Гадното при тъмните теми е че малко трудно се чете оцветения шрифт за някои определени цветове. На Иво постовете например ми се четат трудно. Май ще взема да я сменя
Липсват няколко най-употребявани. Просто усмивка, намигане, намусване - ами първите няколко от предишния вариант.Първоначално публикувано от КрИс
Тези са с добро качество вече
ето - това ми се разминава с предишните а и това
Няма проблем, разбира се, но след като питаш - казвам си.......
Предполагам, че нямаше нужда от смяна на толкова много емотикони, а само на онези дребните и грозни с аналогични по изражение, но добре изглеждащи...
Буцай още лудницата да е пълна!Първоначално публикувано от КрИс