Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Правила/информация за триене на постове от мод/админ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Правила/информация за триене на постове от мод/админ...

nocToRHHo 3JIo, съвсем скоро ще те банна!
    Дразниш. Досадно е да пишеш 5-странични постове, засягащи само и единствено нараненото ти честолюбие.
    Това е форум - влиза се за малко помощ и за много ведро настроение. Не че успях да изчета поста ти, стигнах до 7-мия, 8-мия ред, но той с нищо не допринесе за подобряване на настроението ми, даже напротив. Това убеден съм важи не само за мен, а и за всеки, който се е опитал да прочете какво си написал. И е убедителна причина да бъдеш баннат - всяваш смут, раздори, а не положителни емоции.
    Наистина приеми това като крайно, последно предупреждение. Нито аз, нито другитре участници имаме време да си късаме нервите тук, влизаме по съвсем други причини.
    В тази тема те съветвам напълно сериозно да не отговаряш, струва ми се, че ако отговориш, това ще е поредния пост, в който няма да има нищо интересно, весело или поддържащо дискусия, която е интересна и на друг освен на теб и.. затова ще ти е последния.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Ами Крис, щом си нервен, почини малко и погледни последният абзац, който се отнася за теб лично. Може и предпоследният, който е точно по темата.
    Не знам за какво настроение и какви забави в постовете говориш. Да ви повдигна настроението с постовете си в замяна на подритване от ваша страна? Аз да не съм шут на форума?
    Постът не засяга само и единствено нараненото ми честолюбие и е само и единствено в отговор на определени действия. Не пада от небето. Макар че за теб може и да е така.
    Не искам последне думата, сигурен съм и че няма да е така. Явно дискусията е безмислена и няма да се разберем, за това лично аз я прекратявам. Последен във темата, последен в Африка, последен във форума... Общо взето - все тая.
    Techno, ще ти пиша. Не мисля, че съм написал нещо обидно за теб.
    Wisecrease, и с теб минавам на лични, но искам да те помоля да ми напомниш:
    Кой си ти и за какво се бориш(справедливост, рейтинг?) Не помня да съм правел опити да те заблуждавам, манипулирам и предизвиквам, че и за пореден път, както си го обрисувал.
    Поздрави на всички и благодаря за отделеното време и внимание!

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Направете под Форум - "Голямата Уста" и направете @ДЗВЕР-о модератор там !
    това е решението!
    Дзвер има голяма еволюция
    толкова банове и Смарти не е отнасял , но пак се връща!
    Признавам че е много упорит!

5. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Не исках така да се развие темата, но ето, че още една идея ми хареса:
    Авторът на темата да може да си я заключва. След като прецени, че му е отговорено
    или, че няма повече какво полезно да се каже. Ако можех - бих я заключил тази.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Хрумването и на мен ми харесва, но се съмнявам, че има форум (като софтуер, не като организация), който предлага такава опция.

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Тази опция би била полезна, но само за теми с привкус "Искрено и лично", не и за темите с IT насоченост. Знаете, че почти винаги се налага някакво доуточнение, нюанси при проблемите и т. н.
    Това е само мое мнение разбира се.

8.  

9. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Тази опция би била полезна, но само за теми с привкус "Искрено и лично", не и за темите с IT насоченост. Знаете, че почти винаги се налага някакво доуточнение, нюанси при проблемите и т. н.
    Това е само мое мнение разбира се.
    Напротив - точно за тях си е! Защото понякога започва "мерене на пишките" и не се помага на автора.
    И това е само мое мнение, разбира се.

//Добавено
    В "логически задачи", след като авторът обяви задачата за решена, се прекратяват дискусиите.
    И там не се е налагало намесата на мод/админи.......

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Wise такива правила има, не се тревожи напразно.
    Нещо повече, има изградена стройна система по въпроса който повдигаш.
    Ако се интересуваш за нещо конкретно ползвай РМ, ще ти разясня в детайли.
    А, относно "блестящата" идея да си заключва всеки темите сам, доколкото схванах, просто няма да стане по различни причини някой от които разяснени от Ghost.
    Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    ...... но се съмнявам, че има форум (като софтуер, не като организация), който предлага такава опция.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. log - в админ акаунт проблем
    От eror във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 11-04-09, 01:55
  2. Как да се защитя от други админ-и?
    От peter_nn във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 25-06-07, 14:16
  3. въпрос за картинките в някои постове
    От obshtinska_mishka във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 18-07-05, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе