Не помня да е имало случай някой да бъде нахокан, заради латиницата, след като обясни, че в момента няма възможност да пише на кирилица. Обикновено тези, за които става дума, комбинират маймуница с правописни грешки и неясен изказ. Това е неуважение (според мене). Допълнително личният ми опит сочи, че на такива е абсолютно безсмислено да обясняваш каквото и да е, защото не са способни да те разберат, поради ниска интелигентност, липса на основни познания и/или комбинация от двете. По таз причина мисля, че постовете им не трябва да стоят тук, да загрозяват и да създават впечатление, че няма проблем да си пише по този начин, което да събира още подобни титани на мозъчната дейност. Позволяването на такива постове се вижда до какво води. Примери колкото щеш - форумите в големите български торент тракери, дата.бг, дир.бг. Ако този форум започне да се превръща в нещо подобно, съм убеден, че доста народ ще го напусне (за себе си гарантирам).
@fori, 3 въпроса относно нещо, което ми стана интересно...
1) Какво означава елитарен форум?Първоначално публикувано от fori
2) С какво се различава елитарният форум от другите форуми и в частност този?
3) Би ли посочил някой (по възможност български) елитарен форум, за да разгледам, че ми е любопитно