Вижте резултатите от анкетата: какво мисля за СЕТКОМ, какво искам да се случи, как го виждам в бъдещето

Гласували
105. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Искам да бъдат санкционирани неграмотно пишещите

2 1.90%
  • Искам да бъдат санкционирани невъзпитано пишещите

5 4.76%
  • Искам да бъдат санкционирани спамерите и флеймърите

7 6.67%
  • Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

48 45.71%
  • Изобщо не ми дреме за СЕТКОМ и начина за изразяване на участниците в него

12 11.43%
  • Атмосферата, стилът и нивото в Сетком ми харесват и няма нужда от промяна

31 29.52%
Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 94

СЕТКОМ-анкета

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: СЕТКОМ-анкета

Не помня да е имало случай някой да бъде нахокан, заради латиницата, след като обясни, че в момента няма възможност да пише на кирилица. Обикновено тези, за които става дума, комбинират маймуница с правописни грешки и неясен изказ. Това е неуважение (според мене). Допълнително личният ми опит сочи, че на такива е абсолютно безсмислено да обясняваш каквото и да е, защото не са способни да те разберат, поради ниска интелигентност, липса на основни познания и/или комбинация от двете. По таз причина мисля, че постовете им не трябва да стоят тук, да загрозяват и да създават впечатление, че няма проблем да си пише по този начин, което да събира още подобни титани на мозъчната дейност. Позволяването на такива постове се вижда до какво води. Примери колкото щеш - форумите в големите български торент тракери, дата.бг, дир.бг. Ако този форум започне да се превръща в нещо подобно, съм убеден, че доста народ ще го напусне (за себе си гарантирам).

@fori, 3 въпроса относно нещо, което ми стана интересно...

Цитат Първоначално публикувано от fori
    Сетком не е елитарен форум.
    1) Какво означава елитарен форум?
    2) С какво се различава елитарният форум от другите форуми и в частност този?
    3) Би ли посочил някой (по възможност български) елитарен форум, за да разгледам, че ми е любопитно

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Хора, това е форум. Събрали сме се да си помагаме, да си лафим и чат-пат да се поскараме с някой, също както в живота.
    Какви са тия наказания за грешен правопис, за добър тон и прочее?!!?
    Дайте и наказателен кодекс да напишем, че и талони с точки да се раздадат на участниците.
    Нещо от жегата напоследък се въдят какви ли не безсмислени спорове, кой от кой по-ненужен.

Пийте да ви хваща и оставете простотията на простаците
    Единственото умно изказване. Прочетете го пак. Какви са тези изказвания за правопис и други такива?
    Black Adder го е казал с малко думи много точно и ясно.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

По ред на номерата. Още не съм пил кафе та ако напиша някоя глупост не ми се смейте.
    1. С ограничен достъп за богопомазаните.
    2. С доста високо ниво на всичко
    3. Нямам си грам идея, сещам се за един два руски такива на доста специфична тематика.
    Думичката "елитарен" беше първата която ми дойде на ум. Ако се замисля мога да намеря и по-точно определение. Но както вече казах не съм пил кафе още.
    @dragozow безмислено е да се говори за сваляне на летвата. Много ясно съм написал какво бих искал да стане. Да виждаш там призив за толериране на простотията?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lukan
    Единственото умно изказване. Прочетете го пак. Какви са тези изказвания за правопис и други такива?
    Black Adder го е казал с малко думи много точно и ясно.
    Lukan - стига моля ти се!
    жалко че няма рейтинг, та Black Ader да те боцне!!!

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Според мен модераторският състав трябва да е малко по-активен. То това му е и работата.
    Забележките да се правят по интелигентно по начин не засягащ участника. Обикновено, струва ми се, не е така.
    И малко повече толерантност, ако е възможно да прояви всеки един участник, съчетана с уважение към отсрещната страна, само ще допринесат за това да се чувстваме всички удобно и без напрежение.
    Форума е умалено копие на социалните ни връзки в обществото. Нека се забавляваме, а не да се изнервяме.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ако се съпоставят въпросите от анкетата и правилата на форума е очевидна релацията.
    И основния въпрос е: Да спазват ли Усерите правилата или не?
    Отговора се съдържа тук:
    Цитат
    чл. 7. Ако смятате, че тези правила ограничават личната ви свобода има и други форуми където може да доказвате превъзходството си.

Така че не виждам какво толкова се дъвчи темата.
    Съвсем друг е въпроса, ако трябва да се обсъдят правилата и да се направят някакви корекции с оглед подобряване на атмосферата и недопускане на "изпростяването" на форума.

8.  

9. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Според мен модераторският състав трябва да е малко по-активен. То това му е и работата.
    Забележките да се правят по-интелигентно по начин не засягащ участника.
    Тук, като пример за такъв искам да дам модератора FearMe. Моите адмирации за начина му на модериране.

иначе - Искам да бъдат санкционирани спамерите и флеймърите. Към флеймърите специално внимание да се обърне. Забелязва се следната особенност, обикновенно се прави забележка на първия на който "нервите му изпуснат", а тотално се пренебрегва инициатора или провокатора. Това води до впечатление за толериране и протекционизъм към определени потребители. Повече безпристрастност към всички от модераторите - приятели, гаджета, любовници, колеги, и т.н. За някои от перманентните участници тук няма да казвам нищо, защото обикновенно някой след това изтрива поста ми

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Tommorow кажи си (Иване кажи си! (бат. П. Стоянов към премиера И. Костов)), кажи си, за да ти олекне, ама с факти и никове ( по възможност).

11. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Да бе И после както FearMe обича да казва "мистериозно ще изчезват постове" ))) Умря Марко.... ( бел.ред )

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Като си казал А кажи и Б. Няма кой да ти трие постовете, доста са весели на моменти.

13. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Ок, ама tonight or tomorrow, че we got some customers at the moment А трябва да систематизирам

// мод. self-edit
    пиши на кирилица, бе

//добавено...

Ами..ето ти бърз пример, преди няколко дни повдигна една тема, която доведе до махането на рейтинга от форума. Както обърнах внимание в проучванията ми относно форума и темата, същите въпроси са били задавани от потребителя rumen68 мисля, които довели до разправии в последствие, но без никакъв резултат. Нали не си убеден, че ако те бяха отново показани от който и да е редови потребител на форума а не администратор щяха да доведат до нещо определно? Извод? или греша?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Добрият тон спрямо модератори и администратори е задължителен в този форум!
    Ако си недоволен от действията на някой модератор или администратор изпрати оплакване на ПМ.
    Следващият опит за обида на модератор/администратор ще доведе до 3-дневен бан.
    Крис

16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Като си казал А кажи и Б. Няма кой да ти трие постовете, доста са весели на моменти.
    Виждаш, че не трябваше да си правя и труда. Те сами се появиха,хахаха

17. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Tommorow
    Ами оная вечер наистина малко си изпусна нервите и затова Крис ти изтри поста.
    Незнам дали беше прав или крив, ама някои думички бяха доста силни.

Ghost
    Извинявай ама не съм съгласен.
    Мисля че и двамата си вършат добре работата.
    А тва че вие тримата само се карате е друга тема.

18. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

@Ghost а не смяташ ли напоследък че и ти си станал много сериозен участник в тези flame wars? Какво беше казано за сламката в чуждото око и гредата в твоето...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Анкета как?
    От homeoflove във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 9
    Последно: 12-01-07, 11:46
  2. Анкета
    От stanata93 във форум Анкети
    Отговори: 14
    Последно: 01-09-06, 15:14
  3. Логическа анкета
    От DeathKnight във форум Логически задачи
    Отговори: 8
    Последно: 06-04-05, 14:13
  4. Скрипт за анкета ?
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-05, 09:50
  5. Анкета
    От kod във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 13-12-00, 04:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе