Вижте резултатите от анкетата: какво мисля за СЕТКОМ, какво искам да се случи, как го виждам в бъдещето

Гласували
105. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Искам да бъдат санкционирани неграмотно пишещите

2 1.90%
  • Искам да бъдат санкционирани невъзпитано пишещите

5 4.76%
  • Искам да бъдат санкционирани спамерите и флеймърите

7 6.67%
  • Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

48 45.71%
  • Изобщо не ми дреме за СЕТКОМ и начина за изразяване на участниците в него

12 11.43%
  • Атмосферата, стилът и нивото в Сетком ми харесват и няма нужда от промяна

31 29.52%
Страница 2 от 7 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 94

СЕТКОМ-анкета

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: СЕТКОМ-анкета

аз си промених гласа на хубавата атмосфера в момента защото ми харесва как е сега.

Сори за фурнаджийството ама нямаше такава опция преди

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

Трябва да се разкарат хлапаците които идват от чата и да останат нормални хора.Тука влизам точно затова и са много малко подобните места.Всеки му се случва да изяде някоя буква ама има опция "редакция" за тия случаи.Да не казвам че има и модератори които системно правят правописни грешки за които се учи във втори клас.

4. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Преди да гласувам, искам да разбера с какви санкции ще бъдат наказвани неграмотните, невъзпитаните, спамерите или флеймърите. Ако искате да им сложите главите на дръвника, ами няма да съм съгласен, бой с пръчка по пръстите на ръцете - не ми допада, забрана за достъп до форума - дали е необходимо?Така че, моля за малко разяснение относно наказанията.

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

ХА-ХА-ХА
    Като става въпрос за рейтинг - трябва да има демокрация и всички да сме равни! Сега същите хора тука ревът, че искат строг контрол и да налагат правила, които на тях им харесват.... не може така другари., не може.... разправях Ви аз , че няма как да сме равни.....

Още не се е родил този дето ще ми казва къде, кога, как и какво да пиша - това си е лично моя работа - на който не му харесва да не чете. Аз поне така постъпвам!
    Пиша правилно и се старая не от някакъв си страх за "контрол" или наказане, а защото така съм научен! Но ако някой се опитва "да ми турга заповеди" мога да се постарая и повече

Харесва ми така както си е сега. От по-мъдри съм чувал приказката - "На една къща комина трябва да пуши."

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

"санкциите" ги разбирам така, както съм ги практикувал досега - първо се обръща внимание върху въпросното нещо (неграмотно писане, вулгарен език, демонстрирано неуважение към друг участник или директни обиди), после се прави учтива забележка, а ако и след нея пишещият продължава тенденциозно да не обръща внимание, или както soon си позволи да ми први забележка на мен, се показва на потребителя, че или трябва да прояви уважение към форума и участниците му, или 3 дена (примерно) само ще чете, без да има право да пише и да облъчва другите с неграмотността и простоията си

pat, сега ако имаше рейтинг някой щеше да те боцне за адекватния пост . в смисъл, че самоконтролът и уважението към самия себе си е най-добрият коректив

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Не зная каква е практиката, но според мен постове, каквито кратко и ясно бяха описани от DeathKnight, трябва да се трият без предупреждение. Много пъти сме говорили по този въпрос. За мен това си е неуважение, защото мнението се пише еднократно за няколко минути, а после го четат много хора. Ако е на "маймуница", това означава, че много хора ще се насилват да го дешифрират, вместо да го прочетат лесно.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    ретинга
    За използването на тази дума .. бан за 3 дни

BTW. Тъкмо с Ghost написахме един скрипт (2 месеца се потим), който да цъка надолу рей**га на определени хора (като този с чалгата в замундата)..., и стана този скандал. Нямаме си късмет и това е ...

10. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

Има ли нужда да казвам защо изобщо

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Според мен, модераторите трябва да си седнат на трибуквието и малко повече да се грижат за добрия тон. Напоследък забелязвам разни откровенни флеймове с участието на модератори, да не споменавам имена, което определено не ми харесва.
    @dragozow - всички някога сме били хлапаци и сме задавали тъпи въпроси. Сетком не е елитарен форум.
    Трябва
    * Да се толерира добрият тон.
    * Да се толерира правилният начин на изразяване.
    * Да се помага на младежта да постига двете гореизброени точки.
    Не трябва
    * Да се заяждаме за глупости.
    * Да флеймим.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Напълно подкрепям fori - все някъде трябва да има мярка

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Хора, това е форум. Събрали сме се да си помагаме, да си лафим и чат-пат да се поскараме с някой, също както в живота.
    Какви са тия наказания за грешен правопис, за добър тон и прочее?!!?
    Дайте и наказателен кодекс да напишем, че и талони с точки да се раздадат на участниците.
    Нещо от жегата напоследък се въдят какви ли не безсмислени спорове, кой от кой по-ненужен.

Пийте да ви хваща и оставете простотията на простаците

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@Black Ader ужасно си прав , но пропускаш нещо - ако няма ред ще станем по-зле и от Dir.bg forum

16. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от fori
    Според мен, модераторите трябва да си седнат на трибуквието и малко повече да се грижат за добрия тон. Напоследък забелязвам разни откровенни флеймове с участието на модератори, да не споменавам имена, което определено не ми харесва.
    @dragozow - всички някога сме били хлапаци и сме задавали тъпи въпроси. Сетком не е елитарен форум.
    Трябва
    * Да се толерира добрият тон.
    * Да се толерира правилният начин на изразяване.
    * Да се помага на младежта да постига двете гореизброени точки.
    Не трябва
    * Да се заяждаме за глупости.
    * Да флеймим.
    Сваляш летвата,ако се толерират неграмтните писачи пада качеството.Точно в тук ли ще се учат да пишат?Аз поне влизам тук заради възможността да прочета нещо умно,ако търся простотия ще посетя Датата.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Аз лично се старая да пиша правилно защото смятам, че това е начин да покажа уважението си към всички вас, четящите словоизлиянията ми. Друг е въпросът дали успявам.

И по същата тази логика се дразня изключително много на миркаджийски безхаберници, които нямат елементарна грамотност. Или смятат за много "цоол" "да пишат" "гъзарски" и нямат и грам желание да се изразяват поне малко разбираемо.

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Според мен трябва да се допускат и мнения на латиница или маймуница, не всеки който има да пита нещо трябва да разполага с кирилица на текущият компютър, а и винаги който го затруднява да чете може да го прескочи, трябва да се напишат някакви правила за задаване на въпроси като се описва подробно ОС, и др. особенности за да се избягнат поясненията. Що се отнася до грамотността - учителите щом не са успели, ние тука няма да сме с по голям успех ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 7 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Анкета как?
    От homeoflove във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 9
    Последно: 12-01-07, 11:46
  2. Анкета
    От stanata93 във форум Анкети
    Отговори: 14
    Последно: 01-09-06, 15:14
  3. Логическа анкета
    От DeathKnight във форум Логически задачи
    Отговори: 8
    Последно: 06-04-05, 14:13
  4. Скрипт за анкета ?
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-05, 09:50
  5. Анкета
    От kod във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 13-12-00, 04:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе