че се закотвих на 24 пост-а, колкото и да пиша?
Не се отказвай - трябва да си упорит и ще постигнеш целта си!
Писането в някои от разделите не променя брояча на постове.
Хаха аз лично не настоявам, но ако имаш желание - действай. На мен ми беше любопитно..логиката ми бяга нещо, ако тр да съм искрена![]()
Реалният брой на постовете ти е в профила ти - имаш общо 66 поста, като първия ти е на 01.07.2006 в 15ч и 7мин - така ли е?![]()
bvlgari, логиката беше от едно време, когато форумът беше 99% IT насочен, с един раздел "дъра-бъра" и малко "логически задачи"
идеята беше да се постави нещо като индикатор на "полезността" на учестниците, като се игнорират не-IT мненията. така малко или много се отчиташе "приноса" и степента, в която може да се разчита на съвета на всеки участник, както и дали е тук заради по-сериозните теми, или само да си позагуби малко време.
с отварянето обаче на "битова техника" и т.н. темите на дискусия станаха много, акцентът на форума се промени и сега си права, че разграничаването на мненията на сериозни/несериозни, респективно отчитани/неотчитани, е загубило смисъла си на индикатор
Вярно е, че темата за климатиците и другите в битовата техника са много дълги. Един дълъг чат. Но все пак имат някаква насоченост, малко по различна от комшийското ”политизиране” по всякакви теми. Но сега е друго положението със смислеността. И броят постове е вече основен измерител на популярността. За полезност на постовете няма измерител май, след като се премахна спорния рейтингов такъв.
Не са чат,има реални проблеми и съвети за решаването им.Чат са вицовете и глупостите.
Ех да имаше възможност за филтрация.........Всеки сам да си определи кои теми да вижда и кои не. С какъв кеф ще разкарам всякакви (за мен) глупости тип битова техника и климатици. А някога форума беше IT насочен и поне според мен готин. Сега е .....ширпотребичка![]()
Първоначално публикувано от stenly
Ами аз чета само това дето ми е кеф![]()
Предлагам да променим темата на форума - да стане "Форум за бира". Ако се разводнява то да е с подраздел за мезета максимум ....
Форума въобще не е ИТ насочен,за справка погледни колко се пише в разделите за Уиндоус,Линукс и Хардуер.Ако я няма битовата техника ще киснете в Дъра бъра,Тютюн и ще четете вицове.Много си е добре битовата техника защото човек може да прочете какво да си купи и какво не от хора които са препатили.Първоначално публикувано от stenly
Мерси боку, разбрах сега защо кое и какПървоначално публикувано от FearMe
Аз си обичам сетком с и без 8000 мнения, така или иначе
![]()