Забелязвам все повече желаещи, както и подкана да се отвори анкета - ами, ето я.
Моето мнение е: ТВЪРДО ЗА! Този подфорум ще бъде полезен, интересен, активен.
Забелязвам все повече желаещи, както и подкана да се отвори анкета - ами, ето я.
Моето мнение е: ТВЪРДО ЗА! Този подфорум ще бъде полезен, интересен, активен.
Против. Този подфорум ще бъде място за мерене на пишки.
Спрете с разводняването на Сетком.
Против. Конкретните въпроси с компетентните отговори се намират във форумите на съответните марки, където хората са патили и препатили. Тук най-вероятно ще има само караници - справка темата за VW.
За. Щом има климатици, щом има битова техника, щом има тютюн, щом има хобита и свободно време - неща все несвързани с IT, значи може да има и автомобили. Лично мен такъв раздел във форума ще ми е достатъчно интересен, че да започна да влизам по-често тука.
Не, благодаря... Изказах си вече мнението за автомобилните форуми.Първоначално публикувано от Cko
![]()
За. На принципа "лошо няма". Не става въпрос само за ремонти, ами за всичко, свързано с автомобили - интересни случки, новини, КАТ, горива, пък дори и тунинг.
ТВЪРДО ЗА !!!
Аз моето мнение го казах тук:
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg269707
И ще се повторя - най-вече за поддръжка, съвети, разглеждане на реални проблеми....
И без мерене на .... гъзарийки !![]()
още един глас Против
за техника може да няма толкова специалисти, Но за коли всеки българин разбира от коли (+ футбол и жени)
Такова каране и мерене на п....ки ще стане че не ми се мисли
И аз съм на мнение, че дори и сега има прекалено отнесени раздели, верно, някой другари като stekyman искат да влязат в Setcom, и да намерят отговор на всичките си проблеми за деня, месеца и годината, щото не им се ровело по други, специализирани форуми. Е да, ама според мен този форум не може да е пенкелер, щото накрая всичко ще стане една огромна мацаница.
Против! Споделям мнението от последното изречение на Black Adder.
Мнението ми е за но ,за електрониката в автомобилите и някои тънкости около тях.
Да бъде така формулиран че да предизвиква размисъл и интерес
SUPERПървоначално публикувано от Black Adder
Блеки, особено съм поласкан, че ме квалифицираш като "другар"![]()
.
Уважавам мнението ти, ама нали знаеш:
"Въпрос на вкус, казал таралежът и слязъл от четката за миене на дъски"
//![]()
За. Простите ми въпроси не получиха отговор в "специализирания форум" на марката.
Против. Подозирам, че подобен раздел ще се превърне в разновидност на "Интересни и шеговити страници".